искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Платформа
Экшн
Шутеры
RPG (ролевые)
Приключения
Хоррор
Файтинг
Гонки
Спорт
Детские
Стратегии
Симуляторы
Дополнительно
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 197 моделей:
| Ведьмак Сбросить все
Гра The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition (PS5, rus мова) 590236764161
Ви — Ґеральт із Рівії, найманий мисливець на чудовиськ. Перед вами цілий континент, просяклий війнами та заполонений різними потворами. Поточний контракт? Відшукайте Цірі — Дитя Пророцтва, живу зброю, що може докорінно змінити знаний світ. Оновлена версія гри «Відьмак 3: Дикій Гін» містить нововведення, як-от вбудований фоторежим, предмети зі серіалу «Відьмак» від Netflix — мечі, обладунки, костюми — і не тільки! Пориньте у світ темного фентезі, якого континент ще ніколи не бачив! Це видання «Відьмак 3: Дикий Гін» містить безліч візуальних та технічних покращень, як-от покращений рівень деталізації, створені спільнотою та розробниками модифікації, трасування променів у реальному часі та багато іншого — все для того, щоб використовувати увесь потенціал сучасного ПК. Відьмаків із раннього дитинства тренували й перетворювали на мутантів задля надлюдських навичок та сили. І хоча вони стали єдиною противагою пошесті чудовиськ, їм усе одно не довіряють. Брутально розправляйтеся зі своїми ворогами як належить професійному мисливцю на чудовиськ — за допомогою широкого набору вдосконалюваної зброї, мутагенів, еліксирів та бойових чар. Полюйте на численні види екзотичних монстрів — від диких звірів в горах до підступних надприродних хижаків, що ховаються серед тіней у густонаселених містах. - Вкладайте зароблені гроші в удосконалення зброї та придбання спеціальних обладунків або тринькайте все на кінних перегонах, картярських іграх, кулачних боях чи інших знайдених розвагах. - Відкритий світ «Відьмака» створений, щоб дарувати нескінченні пригоди. Він вводить нові стандарти розміру, глибини та складності. - Подорожуйте фантастичним відкритим світом: досліджуйте забуті руїни, печери та кораблетрощі, торгуйте з купцями та краснолюдськими ковалями в містах, полюйте на відкритих полях, в горах і на морях. - Встановлюйте зв’язки з генералами-перебіжчиками, підступними відьмами і корумпованою шляхтою, щоб надавати темні та небезпечні послуги. - Робіть вибір за рамками добра і зла і давайте раду далекосяжним наслідкам. Візьміться за найважливіший контракт і знайдіть дитя пророцтва — ключ до порятунку або знищення світу. - У розпал війни відшукайте дитя пророцтва — людину-зброю, передбачену давнім ельфійським пророцтвом. - Боріться проти шалених правителів, духів природи і навіть загрози з потойбіччя — усі вони прагнуть панувати світом. - Визначте свою долю у світі, який, можливо, і не вартий порятунку.
Гра The Witcher 3: Wild Hunt (Nintendo Switch, rus мова) 5902367641825
«Відьмак 3: Дике полювання», яке здобуло понад 250 нагород «Гра року», є сюжетною пригодою у відкритому світі, дія якої розгортається у темному фентезійному всесвіті. Ви Геральт з Рівії, найманець вбивця монстрів. У вашому розпорядженні всі необхідні інструменти: гострі як бритва мечі, смертоносні суміші, непомітні арбалети та потужна бойова магія. Перед вами стоїть континент, що роздирається війною, кишить монстрами, який ви можете дослідити за своїм бажанням. Крос-плей між ПК та Nintendo Switch з хмарними збереженнями. Почніть свою пригоду у світі The Witcher 3: Wild Hunt саме з того місця, де ви зупинилися, граючи в GOG та Steam — і навпаки! The Witcher 3: Wild Hunt, що налічує понад 100 годин основного та побічних квестів та понад 50 годин додаткового контенту, поєднує в собі напружену сюжетну тягу традиційних рольових ігор зі свободою вибору, яку можуть запропонувати лише ігри з відкритим світом. Робіть вибір та стикайтеся з його наслідками, щоб розблокувати кінцівки, адаптовані до вашого стилю гри. Тепер на Nintendo Switch грайте вдома і в дорозі. Розроблена для використання всіх переваг Nintendo Switch гра забезпечує по-справжньому потужний ігровий процес.
Microsoft The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition Xbox Series X/S (59023
Гра Sony The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition, BD диск (5902367640484
Тип - Екшн (Action), платформа - PlayStation 4, PlayStation 5, тип носія - Blu-ray диск, кількість користувачів - одиночна, вікове обмеження - 18+
Dark Souls Iii + The Witcher Iii (PS4)
Серія приставки: PlayStation 4 / Жанр: Ролевые игры / Видавництво: Bandai Namco
The Witcher 3: Wild Hunt (Nintendo Switch)
Серія приставки: Nintendo Switch / Жанр: Экшн / Видавництво: Nintendo
Гра The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition для Nintendo Switch (EN)
Witcher Iii Wild Hunt Complete Edition (PS5)
Серія приставки: PlayStation 5 / Жанр: Ролевые игры / Видавництво: CD Projekt Red
Witcher Iii Wild Hunt Complete Edition (Xbox Series X)
Серія приставки: Xbox X / Жанр: Ролевые игры / Видавництво: CD Projekt Red
Диск The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition (Blu-ray, Russian version)
The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition (Nintendo Switch)
Серія приставки: Nintendo Switch / Жанр: Ролевые игры / Видавництво: CD Projekt Red
The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition (PS4)
Серія приставки: PlayStation 4 / Жанр: Ролевые игры / Видавництво: CD Projekt Red
The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition (PS5)
Серія приставки: PlayStation 5 / Жанр: Ролевые игры / Видавництво: CD Projekt Red
The Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition (Xbox Series X)
Серія приставки: Xbox X / Жанр: Ролевые игры / Видавництво: CD Projekt Red
The Witcher 3 Wild Hunt Game of the Year Edition (PS5)
Серія приставки: PlayStation 5 / Жанр: Ролевые игры / Видавництво: CD Projekt Red
The Witcher 3: Wild Hunt: Game of The Year Edition (Xbox One)
Серія приставки: Xbox One / Жанр: Ролевые игры / Видавництво: CD Projekt Red
The Witcher Iii Wild Hunt Complete Edition (Nintendo Switch)
Серія приставки: Nintendo Switch / Жанр: Ролевые игры / Видавництво: CD Projekt Red
The Witcher Iii Wild Hunt Vanilla Edition (Nintendo Switch)
Серія приставки: Nintendo Switch / Жанр: Ролевые игры / Видавництво: CD Projekt Red
Гра The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition для PS5 (RU)
Диск Dark Souls 3 / The Witcher 3 Wild Hunt (Blu-ray) для PS4
Диск The Witcher 3: Wild Hunt (Blu-ray) Complete Edition для PS5
Диск The Witcher 3: Wild Hunt (Blu-ray) Complete Edition для PS4
The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition (PS4)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition (PS5)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   9  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на игры. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить игра в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на игры. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История