шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами

Ціни Опис Відгуки3Обговорення  Корисне  Аксесуари 
Купити пральна машина Electrolux EWT 136511  за ціною від 17486 грн.

Характеристики та опис Electrolux EWT 136511

Машинка з вертикальним типом завантаження і максимальною місткістю барабана – 6 кг. Модель примітна економним споживанням електрики – клас енергоспоживання А+, але в теж час за один цикл прання витрачає до 52 л води. Швидкість віджимання становить 1300 об/хв, а створюваний під час цього шум знаходитися в межах 74 дБ. Набір спеціальних програм складається з 9 позицій, реалізована функція Time Manager, що дозволяє змінювати тривалість циклу прання залежно від ступеня забруднення білизни.
Рейтинг моделі: 4 з 5 (3 оцінки)
Рейтинг за відгуками:
0
111
Характеристики
Тип завантаженнявертикальне завантаження
Завантаження6 кг
Максимальна швидкість віджимання1300 об/хв
Витрата води за цикл52 л
Сушка
Матеріал бакапластик
Матеріал ТЕНунержавіюча сталь
Функції та можливості
Кількість програм9 шт
Додаткові програмишвидке прання
Безпека
Захист від протікання
Контроль дисбалансу
Класи ефективності
Клас віджиманняB
Клас енергоспоживанняA+
Загальні характеристики
Управлінняповоротна ручка + кнопки
ДисплейLED
Рівень шуму (віджимання)74 дБ / при віджиманні /
Габарити (ВхШхГ)85х40х60 см
Додаткові функції і можливості пральної машини Electrolux EWT 136511:
  • Функція Time Manager
  • Регулювання швидкості віджимання
Основні програми:
  • Бавовна
  • Синтетика
  • Тонка білизна
  • Вовна
  • Спортивний одяг
  • Нічний цикл
  • Експрес-прання
  • Джинси
Time Manager:

Дозволяє контролювати час і встановлювати цикл прання залежно від часу і ступеня забруднення білизни: не сильно забруднені речі можна прати менший час, і навпаки, сильно забруднені речі можна прати довше.
Представлена на сайті інформація носить довідковий характер.
Важливо! Перед покупкою завжди уточнюйте у продавця комплектацію і технічні характеристики обраної моделі
ціна від  14000 грн.    до  20000 грн.
  
отличная новотехнологичная качественная вещь, сравнивала с Вирпул 10 лет
15 червня 2012, 15:59 #
Переваги:Качество материалов на высоте, Тайм менеджер не разочаровал ,при покупке на нем пленка защитная , внутри все блестящее и прорезинено, отличный контейнер для порошка, никогда не оставался мокрый порошок, достаточное колличество программ, нет для штор, ну и что - отлично стирает ручная стирка, пух также. Джинсы стираются из-за дополнительного полоскания без полос, отжим 1300 позволяет летом на безсолнечном балконе в тот же день гладить белье, раньше у меня сохло за сутки-двое.
 
Недоліки:Не нашла
 
Коментар:Про технику: это суперская вещь по сравнению со старенькой вирпул. Хоть дизайном все вертикалки не очень то и отличаются,по качеству я не ошиблась. Плавно открывается, лекко вытирается после стирки, не оставляет порошка в контейнере, нет грязи под крышкой и в резинках после стирки, отжимает отлично , на 1300 шумит как старая моя на 800 оборотов, чуть звенит, но не взлетает, не бегает, трясется только верх машины. Набирает воду шумнее, чем стирает, из кухни ходила попервах в ванную, казалось что вырубилась, так тихо было. Тайм менеджер вообще чудо, программы стирок делает многогранными, можно уменьшать и время стирки, и отжима ,и все что хочешь, таймер не ошибается. Как только стирка закончится ,машина пищит , причем долго каждую минуту. Дверцу открыть можно сразу, а то меня разжражало, что у старой надо три минуты ждать, особенно когда что-то докинуть надо в барабан. Покупайте, будете довольны!!! Странно было только то, что возле значков на программаторе все на польском языке написано, производство Франция написано ,а по штрих- коду пробивали так Швеция.
 
Автор:Светлана  пользуюсь Electrolux EWT 136511 тиждень
 
Показано 1 з 3 відгуків
ще 2 відгуки
Останній раз товар продавався за:
17 486 грн.
Товар застарів

© 2006-2024 Magazilla
Якщо ви вирішили придбати Electrolux EWT 136511, відкрийте сторінку "Де купити?" зі списком інтернет-магазинів і цінових пропозицій, виберіть оптимальну ціну і перейдіть у відповідний магазин за посиланням "Купити". Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.Magazilla - найбільший каталог товарів: пральна машина Electrolux EWT 136511. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати кращу ціну інтернет-магазинів на пральна машина Electrolux EWT 136511 у Києві, Дніпрі, Харкові чи Одесі. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія