шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 121 моделей:
| Schwarzkopf Скинути все
Гель для волосся Schwarzkopf Professional Silhouette суперсильної фіксації
Призначення - надання об'єму, для укладання волосся, Ступінь фіксації - супер сильна, Об`єм/Вага - 250 мл, Тип волосся - для всіх типів волосся
Schwarzkopf Taft Power Cashmere пінка для волосся для об'єму 200 мл
Schwarzkopf Taft Power Cashmere, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Пінка для волосся Schwarzkopf Taft Power Cashmere надасть вашій зачісці бажаної форми й об'єму. Властивості: надає об'єму від коренів забезпечує пружність волосся не склеює волосся та не обтяжує його швидкий і легкий стайлінг Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку.
Schwarzkopf Taft Ultra лак для волосся сильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Ultra, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Ultra зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду надає волоссю миттєвого об'єму легке та швидке застосування Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Volume пінка для волосся для об'єму 200 мл
Schwarzkopf Taft Volume, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Пінка для волосся Schwarzkopf Taft Volume надасть вашій зачісці бажаної форми й об'єму. Властивості: надає об'єму від коренів забезпечує пружність волосся не склеює волосся та не обтяжує його швидкий і легкий стайлінг Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку.
Schwarzkopf Taft Powerful Age лак для волосся екстрасильної фіксації 250 м
Schwarzkopf Taft Powerful Age, 250 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Powerful Age зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не залишає у волоссі залишків і легко вичісується екстрасильна фіксація не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Shine лак для волосся екстрасильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Shine, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Shine зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски сильна фіксація не залишає у волоссі залишків і легко вичісується надає волоссю життєвої сили та блиску Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Power Cashmere лак для волосся екстрасильної фіксації для
Schwarzkopf Taft Power Cashmere, 250 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Power Cashmere зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду надає волоссю миттєвого об'єму зберігає пружність та не обтяжує волосся екстрасильна фіксація Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Shine пінка для волосся для об'єму та блиску 200 мл
Schwarzkopf Taft Shine, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Пінка для волосся Schwarzkopf Taft Shine надасть вашій зачісці бажаної форми й об'єму. Властивості: надає об'єму від коренів забезпечує пружність волосся не склеює волосся та не обтяжує його швидкий і легкий стайлінг Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку.
Schwarzkopf Taft Volume лак для волосся сильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Volume, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Volume зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: легке та швидке застосування сильна фіксація ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Ultimate лак для волосся екстрасильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Ultimate, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Ultimate зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: екстрасильна фіксація ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски легке та швидке застосування стійкий ефект Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Volume лак для волосся сильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Volume, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Volume зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: екстрасильна фіксація ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду легке та швидке застосування Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Power лак для волосся екстрасильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Power, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Power зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски екстрасильна фіксація надає волоссю життєвої сили та блиску легке та швидке застосування Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Volume пінка для волосся для ослабленого та рідкого волос
Schwarzkopf Taft Volume, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Пінка для волосся Schwarzkopf Taft Volume надасть вашій зачісці бажаної форми й об'єму. Властивості: надає об'єму від коренів забезпечує пружність волосся не склеює волосся та не обтяжує його швидкий і легкий стайлінг Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку.
Schwarzkopf Taft Power Invisible лак для волосся екстрасильної фіксації 25
Schwarzkopf Taft Power Invisible, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Power Invisible зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски екстрасильна фіксація не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду легке та швидке застосування Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Спрей Gliss Kur Aqua revive для зволоження сухого та нормального волосся 2
Твоє волосся іноді відчуває сухість? Так само як шкіра потребує зволоження, так і волосся потребує спеціального догляду. Основою формули Gliss є активні діючі речовини та дари природи для відновлення волосся та попередження його майбутнього пошкодження. Експрес-кондиціонер Gliss aqua revive: Зволоження сухого та нормального волосся. До 48 годин відчуття зволоження волосся. Блискуче і здорове на вигляд волосся. Миттєве легке розчісування. 90% інгредієнтів натурального походження (включно з водою). Без штучних барвників. Пляшка (за винятком кришки та етикеток) складається на 97% з переробленого пластику. Лінійка Aqua revive з hyaluron complex і Мarinе algae надає глибоке зволоження для нормального і сухого волосся, не обтяжуючи його. Застосування: Збовтати перед використанням. Після миття голови нанесіть спрей на підсушене рушником волосся. Не змивати.
Schwarzkopf Taft Power воск для волосся 75 мл
Schwarzkopf Taft Power, 75 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Віск для волосся Schwarzkopf Taft Power відмінно тримає форму зачіски та легко наноситься. Здивує своєю стійкістю. Властивості: легко сформує бажану зачіску надійно та сильно моделює волосся надасть останніх штрихів будь-якому стилю зачіски легкий у застосуванні Спосіб використання: Розігрійте засіб у долонях і нанесіть на сухе волосся. Потім сформуйте зачіску пальцями.
Schwarzkopf Taft Power Invisible гель для волосся сильної фіксації 150 мл
Schwarzkopf Taft Power Invisible, 150 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Гель для волосся Schwarzkopf Taft Power Invisible забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: створює ідеальний стайлінг природна фіксація для повсякденної укладки волосся не склеює волосся та легко вичісується Спосіб використання: Розітріть невелику кількість засобу в долонях, пальцями сформуйте бажану зачіску.
Schwarzkopf Taft Coconut Shine воск для волосся зволожує та надає блиск 75
Schwarzkopf Taft Coconut Shine, 75 мл, Воски для волосся для жінок, Віск для волосся Schwarzkopf Taft Coconut Shine відмінно тримає форму зачіски та легко наноситься. Здивує своєю стійкістю. Властивості: природна фіксація живить волосся елегантно розгладжує підсилює природний блиск волосся легкий у застосуванні Спосіб використання: Нанесіть на сухе волосся та зробіть необхідну укладку.
Schwarzkopf Gliss Night Elixir незмивний еліксір для волосся з посіченими
Schwarzkopf Gliss Night Elixir, 100 мл, Бальзами та лосьйони для волосся для жінок, Догляд без змивання Schwarzkopf Gliss Night Elixir надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: якісно покращує структуру волосся має відновлювальний ефект запобігає розпушуванню надасть волоссю приємного аромату надає шовковистої м'якості Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу лише на кінці та пошкоджені частини волосся. Не змивайте.
Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold лак для волосся сильної фік
Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold, 300 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски екстрасильна фіксація надає волоссю життєвої сили та блиску стійкий ефект Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Перед використанням ретельно струсніть флакон.
Паста для укладання волосся Got2b Chaotic Фіксація 3 100мл 5410091642020
Паста для волосся got2b Chaotic моделює та приборкує неслухняне волосся, надаючи довготривалу фіксацію та свіжий аромат.  Особливості Свіжий аромат. Приборкує неслухняне волосся. Довготривала фіксація. 70% інгредієнтів натурального походження. Веган-формула. Паста для укладання волосся got2b Chaotic має веган-формулу, отже не містить інгредієнтів тваринного походження. Формула засобу на 70% складається з інгредієнтів натурального походження (вкл. 45% води).
Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive сироватка на основі олійки для щоденного в
Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive, 75 мл, Класичні олійки для волосся для жінок, Подаруйте розкішний догляд своєму волоссю. Класична олійка для волосся Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive зробить ваше волосся шовковистим, м’яким і блискучим. Властивості: надає волоссю блиску глибоко живить волосся має приємний аромат забезпечує термозахист волосся Спосіб використання: Нанесіть на сухе або вологе волосся по всій довжині, а також на кінчики. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Лак для волосся Got2b Volumania Фіксація 4 300мл 9000101040524
Лак для волосся got2b Volumania надає твоєму волоссю об'єму від коренів до кінчиків. Зафіксуй свій об'єм без обтяження до 24 годин. Насолоджуйся відчуттям зволоженого волосся з надійною фіксацією. Переваги Надає волоссю об'єм Фіксація до 24 год Ефект зволоженого волосся Веган-формула Упаковка підлягає переробці Лак для укладки волосся got2b Volumania має веган-формулу, отже, не містить інгредієнтів тваринного походження.
Schwarzkopf Professional Osis+ Mighty Matte матуючий крем для волосся 100
Schwarzkopf Professional Osis+ Mighty Matte, 100 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання Schwarzkopf Professional Osis+ Mighty Matte надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: сильна фіксація легке та швидке застосування надає зачісці текстури та форми Склад: засіб підходить для веганів Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на долоні, а тоді розподіліть його по волоссю. Наносьте на сухе волосся.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   6  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на стайлінг для волосся Schwarzkopf. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити стайлінг для волосся Schwarzkopf в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на стайлінг для волосся Schwarzkopf. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія