шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 3 моделей:
| Old Spice Скинути все
Лосьйон після гоління Old Spice WhiteWater 100 мл 5000174440256
Лосьйон після гоління Old Spice WhiteWater Лосьйон після гоління Old Spice WhiteWater 100 мл має бадьорий аромат, який надасть шкірі заряду енергії та свіжості на весь день. Після використання на поверхні обличчя не залишиться небажаних подразнень, відчуття липкості або дискомфорту. Досить невеликий його краплі, щоб охолодити чутливі ділянки шкіри і зробити поверхню обличчя більш доглянутою і привабливою. Після використання лосьйону на шкірі залишиться приємний, ненав'язливий аромат, який ще протягом кількох годин нагадуватиме про себе. Old Spice – це американський бренд, який спеціалізується на лінійці чоловічих аксесуарів для гоління та догляду за тілом. Компанія була заснована в 1934 Вільям Лайтфут Шульц. Спосіб застосування.ПІСЛЯ Гоління нанести достатню кількість засобу на чисту і суху шкіру обличчя легкими рухами, що поплескують. Склад: Alcohol Denat, Aqua, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phospatidylcholine, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.
Лосьйон після гоління Old Spice Wolfthorn 100 мл 4015600314590
Лосьйон після гоління Old Spice Wolfthorn має бадьорий аромат, який додасть шкірі заряду енергії і свіжості на весь день. Після використання на поверхні обличчя не залишиться небажаних подразнень, відчуття липкості або дискомфорту. Достатньо невеликий його краплі, щоб охолодити чутливі ділянки шкіри і зробити поверхню обличчя більш доглянутою і привабливою. Після використання лосьйону на шкірі залишиться приємний, ненав'язливий аромат, який ще протягом кількох годин нагадуватиме про себе. До його складу входять спеціальні активні компоненти, що доглядають, що знімають відчуття стягнутості шкіри. Лосьйон пом'якшить, заспокоїть і зволожить шкіру, роздратовану після гоління. Лосьйон" Wolfthorn" створений для справжніх чоловіків. Спосіб застосування: Одразу після гоління нанести невелике кількість засобу на чисту і суху шкіру обличчя легкими рухами, що поплескують. Склад ALCOHOL DENATURED, AQUA, PARFUM, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BHT, LHT, BHT, LET, CI 60730.
Old Spice Captain After Shave Lotion тонік після гоління 100 мл
Old Spice Captain After Shave Lotion, 100 мл, Засоби по догляду за шкірою тіла для чоловіків, Після гоління ваша шкіра може бути подразненою, чутливою і дуже вразливою. Засіб після гоління Old Spice Captain After Shave Lotion заспокоює обличчя, знімає ознаки подразнення та сприяє регенерації шкіри. Він забезпечує відновлювальний догляд і дарує відчуття комфорту вашій шкірі, підданій стресу. Властивості: надає чудового аромату запобігає подразненню шкіри освіжає втомлену шкіру Спосіб використання: Нанесіть на зволожену шкіру обличчя та шиї.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на лосьйони після гоління Old Spice. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити лосьйон після гоління Old Spice в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на лосьйони після гоління Old Spice. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія