искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 3 моделей:
| VetExpert Сбросить все
Спрей для усунення запаху від тварин VetExpert Animal Odor Eliminator 250
Спрей для знищення неприємних органічних запахів в приміщеннях, де утримуються тварини. Забезпечує досить швидкий ефект, при цьому не маскує, а повністю усуває неприємний запах. Чому варто придбати? Допомагає позбутися докучливих ароматів, які часто поширюються в місцях, де живуть тварини  Впливає на такі органічні запахи, як сеча, фекалії, блювотні маси і секрети залоз тварин  Ідеально підходить для використання в розплідниках, ветеринарних клініках, грумінг салонах або в будинках, де мешкає відразу декілька улюбленців  Може бути використаний в якості освіжувача повітря для швидкого, але тимчасового усунення неприємного запаху в кімнаті  Повністю усуває органічні запахи, не маскуючи їх, а знищуючи  Не містить ферментів  Як використовувати Для швидкого і тривалого ефекту розпиліть безпосередньо на джерело запаху (тварина, місце забруднення, спальне місце, клітка, котячий туалет)  Якщо після нанесення запах все ще присутній, це означає, що засіб не досяг джерела запаху і в цьому випадку дію слід повторити  Засіб може бути використаний в якості освіжувача повітря для швидкого, але тимчасового усунення неприємного запаху в кімнаті. Для цього просто розпиліть у повітрі одинарним, або подвійним натисканням
Спрей для усунення запаху собак VetExpert Dog Odor Eliminator 500 мл
Спрей для знищення неприємних органічних запахів в приміщеннях, де утримуються собаки. Забезпечує досить швидкий ефект, при цьому не маскує, а повністю усуває неприємний запах. Чому варто придбати? Допомагає позбутися докучливих ароматів, які часто поширюються в місцях, де живуть собаки  Впливає на такі органічні запахи, як сеча, фекалії, блювотні маси і секрети залоз собак  Ідеально підходить для використання в розплідниках, ветеринарних клініках, грумінг салонах або в будинках, де мешкає відразу декілька улюбленців  Може бути використаний в якості освіжувача повітря для швидкого, але тимчасового усунення неприємного запаху в кімнаті  Повністю усуває органічні запахи, не маскуючи їх, а знищуючи  Не містить ферментів  Як використовувати Підняти аплікатор, направити пляшку в сторону джерела запаху і надавити  Просочіть продуктом ділянку, якщо це необхідно. Зачекайте, поки висохне. Якщо запах зберігається після висихання продукту, це означає, що джерело запаху не було досягнуто і дію слід повторити  Продукт можна наносити безпосередньо на тварину, клітки, оббивку, килими та інші джерела неприємних запахів 
Концентрат засобу для усунення запаху в розплідниках VetExpert Odor Soluti
Концентрат для приготування розчину, який ефективно та безпечно видаляє неприємні запахи тварин. Його дія ґрунтується на механізмі зв'язування молекул, відповідальних за неприємні запахи. Технологія, що використовується, на відміну від класичних препаратів, не маскує запах і не діє ферментативно, а перманентно розкладає його і запобігає утворенню нових. Заради безпеки планети та тварин формула містить ПАР 100% органічного походження та антиалергенну парфумерну композицію. Для використання на великих поверхнях: підлогах, стінах, бігових доріжках, клітинах, загонах і т.д. Переваги: Назавжди усуває навіть неприємні та стійкі запахи тварин. Ефективний концентрат для розчинення у воді (500 мл дає більше 240 літрів ефективної рідини, що чистить), Формула безпечна для тварин, будинку та планети – препарат містить ПАР 100% органічного походження та антиалергенну ароматичну композицію. Протиалергенна формула. Спосіб застосування: додайте 7,5 мл концентрату в 4 літри розчину чи води.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на прочее для котов и кошек VetExpert. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить прочее для котов и кошек VetExpert в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на прочее для котов и кошек VetExpert. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История