искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Пол
Назначение
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 33 моделей:
| зубные гели Сбросить все
Дитячий зубний біо-гель Logodent Kids Полуниця, 50 мл
Дитячий зубний біо-гель Logodent Kids Тутті-Фрутті, 50 мл
Набір Biorepair Plus Десенсітайзер гель з капою 50 мл
Ziaja Baby зубний гель для дітей з фтором 50 мл
Ziaja Baby, 50 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Зубна паста Ziaja Baby досконало вичистить дитячі зуби та забезпечить їм здоров’я та білизну. Властивості: зміцнює зубну емаль видаляє зубний наліт Спосіб використання: Нанесіть пасту на зубну щітку та чистіть зуби делікатними круговими рухами. Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день: вранці та ввечері, а також після кожного прийому їжі. Після використання пасти ретельно прополощіть рот.
Ziaja Baby зубний гель для дітей без фтору 50 мл
Ziaja Baby, 50 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Зубна паста Ziaja Baby досконало вичистить дитячі зуби та забезпечить їм здоров’я та білизну. Властивості: зміцнює зубну емаль запобігає виникненню карієсу Склад: не містить флуоридів веган-засіб Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день: вранці та ввечері, а також після кожного прийому їжі. Після використання пасти ретельно прополощіть рот.
Weleda Dental Care дитячий зубний гель 50 мл
Weleda Dental Care, 50 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Зубна паста Weleda Dental Care досконало вичистить дитячі зуби та забезпечить їм здоров’я та білизну. Властивості: запобігає виникненню карієсу видаляє зубний наліт має приємний смак Склад: не містить флуоридів веган-засіб Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день: вранці та ввечері, а також після кожного прийому їжі. Після використання пасти ретельно прополощіть рот. Нанесіть пасту на зубну щітку та чистіть зуби делікатними круговими рухами.
Weleda Dental Care рослинний гель для зубів 75 мл
Weleda Dental Care, 75 мл, зубні пасти для чоловіків, Зубна паста Weleda Dental Care забезпечує комплексний догляд за вашими зубами та яснами. Чистить зуби від зубного нальоту та залишків їжі, піклується про ясна та слизову оболонку ротової порожнини. Властивості: ретельно чистить зуби піклується про ясна Спосіб використання: Чистіть зуби мінімум двічі на день якісною зубною щіткою.
G.U.M Junior 6+ зубний гель для дітей присмак Strawberry 50 мл
G.U.M Junior 6+, 50 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Властивості: має приємний смак Спосіб використання: Нанесіть пасту на зубну щітку та чистіть зуби делікатними круговими рухами.
Dr. Wild Гель для ротової порожнини Dr. Wild Tebodont з олією чайного дере
+ 10 грн бонус, Призначення - від кровоточивості ясен, від запалення ясен, для профілактики карієсу, від пародонтозу, Клас косметики - професійна
Dr. Wild Гель для ротової порожнини Dr. Wild Emofresh зволожуючий 75 мл (7
+ 18 грн бонус, Призначення - зміцнення, для свіжого дихання, Клас косметики - професійна
Гель President Sensitive Plus Gel 30 мл
Гель President Profi Plus Gum Balm 30 мл
Дитячий зубний біо-гель Logodent Kids М'ята, 50 мл
Зубна паста-гель GUM Kids 50 мл
Зубна паста Curaprox PerioPlus + Focus гель з хлоргексидином 0.5 10 мл
Зубний гель Biorepair Plus Пародонтогель інтенсив 20 мл
Зубна паста-гель заспокійливий від кровоточивості ясен Elgydium Parodium 5
Тип: Зубна паста Виробник: Elgydium Вік: Дорослі Призначення: Від гінгівіту Об'єм, мл: 50 Країна виробник: Франція
Гель для очищення язика Miradent Tong-Clin Gel 50 мл.
Тип: Гель для очищення язика Виробник: Miradent Вік: Для дорослих Призначення: Для очищення язика, Антибактеріальне. Для щоденного догляду, Для свіжого дихання Для курців і любителів кави Об'єм, мл: 50 Склад пасти: Без фтору Країна виробник: Німеччина
Гель GUM Hydral від сухості у роті 50 мл. 7630019901727
Тип: Зубна паста Виробник: GUM Вік: Для дорослих Призначення: Антибактеріальне, Без фтору, Для профілактики карієсу, Від сухості в ротовій порожнині Кількість фтору у пасті: 0 ppm Об'єм, мл: 50 Склад пасти: Без фтору, Без SLS, З ксилітом Країна виробник: Японія
Гель-спрей GUM Hydral від сухості у роті 50 мл. 7630019901758
Тип: Гель-спрей Виробник: GUM Вік: для дорослих Призначення6 Від сухості в ротовій порожнині, Для профілактики карієсу, Для ремінералізації емалі, Для свіжого дихання, Для курців і любителів кави Склад: З ксилітом Країна виробник: Іспанія
Гель для полости рта Dr. Wild Emofluor Protect профессиональный для защиты
Защитное действие Emofluor Профессиональный гель для защиты зубов основано на клинически испытанной технологии Curolox (самоорганизующиеся пептиды), удостоенной награды Swiss Technology Award. Самоорганизующиеся биомиметические молекулы, обладающие очень высокой аффинностью к тканям зуба, формируют 3D-матрицу. Она прикрепляется к твердым тканям зубов (дентин и эмаль), как застежка-липучка.
Ziaja Baby гель для зубів для дітей 50 мл
Ziaja Baby, 50 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Зубна паста Ziaja Baby досконало вичистить дитячі зуби та забезпечить їм здоров’я та білизну. Властивості: видаляє зубний наліт ефективно захищає зуби Склад: не містить флуоридів веган-засіб Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день: вранці та ввечері, а також після кожного прийому їжі. Після використання пасти ретельно прополощіть рот.
Зубная паста-гель GUM Junior Strawberry 50 мл
Зубная паста-гель GUM Junior Strawberry 50 мл: - специально разработанная паста для детей от 6-ти лет - оптимальное соединение фтора и изомальта для улучшенной профилактики кариеса и реминерализации зубной эмали - паста не содержит вредных для здоровья веществ - применение: чистить зубы после каждого приема пищи, но не меньше двух раз в день (утром и вечером) Состав зубной пасты-геля GUM Junior
Зубная паста-гель GUM ORTHO, 75 мл
Зубная паста-гель GUM ORTHO, 75 мл для взрослых, производства Sunstar Suisse S.A.(Япония) для эффективной, качественной очистки и предотвращения развития кариеса. Состав пасты ORTHO: - Натрия фторид – 1490ppm; - Изомальт; - Цетилпиридиня хлорид; - Витамин Е; - Алое вера; - Экстракт имбиря; - Бисаболол Основное действие средства GUM ORTHO : - Из молекулы натрия фторида образуются активные
Предыдущая   Следующая
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на зубные пасты и ополаскиватели. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить зубная паста / ополаскиватель в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на зубные пасты и ополаскиватели. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История