искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Платформа
Экшн
Шутеры
RPG (ролевые)
Приключения
Хоррор
Файтинг
Гонки
Спорт
Детские
Стратегии
Симуляторы
Дополнительно
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 2841 моделей:
| PlayStation 5 Сбросить все
Гра Avatar: Frontiers of Pandora. Special Edition (PS5, eng, rus субтитри)
Special Edition окрім гри містить код на активацію косметичного набору Sarentu Heritage.Відчуйте епічні чудеса Західного кордону, ніколи раніше не баченого континенту Пандори. Подорожуйте красивими, але непередбачуваними регіонами відкритого світу, де зниження пильності може призвести до смертельних помилок. Досліджуй світ див і небезпеки Відчуйте епічні чудеса Західного кордону, ніколи раніше не баченого континенту Пандори. Подорожуйте красивими, але непередбачуваними регіонами відкритого світу, де зниження пильності може призвести до смертельних помилок. Стати на’ві Використовуйте свою неймовірну силу та спритність, налаштовуючи свого персонажа, створюючи нове спорядження та покращуючи навички та зброю відповідно до свого стилю гри. Парять небо Зв’яжіться зі своїм особистим банші, який дасть вам перевагу в повітряних боях і може використовуватися для подорожей через величезний західний кордон. Освойте кількох стилів бою Відбивайтеся від небезпек Пандори, користуючись точністю традиційної зброї Na’vi, включаючи лук і списометальник, або використовуйте свою людську підготовку з більш руйнівною зброєю, такою як штурмова гвинтівка чи дробовик. Поділіться своєю пригодою у повній спільній кампанії Зіграйте повну сюжетну кампанію в одиночній грі або з другом онлайн у кооперативі для двох гравців.
Гра The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition (PS5, rus мова) 590236764161
Ви — Ґеральт із Рівії, найманий мисливець на чудовиськ. Перед вами цілий континент, просяклий війнами та заполонений різними потворами. Поточний контракт? Відшукайте Цірі — Дитя Пророцтва, живу зброю, що може докорінно змінити знаний світ. Оновлена версія гри «Відьмак 3: Дикій Гін» містить нововведення, як-от вбудований фоторежим, предмети зі серіалу «Відьмак» від Netflix — мечі, обладунки, костюми — і не тільки! Пориньте у світ темного фентезі, якого континент ще ніколи не бачив! Це видання «Відьмак 3: Дикий Гін» містить безліч візуальних та технічних покращень, як-от покращений рівень деталізації, створені спільнотою та розробниками модифікації, трасування променів у реальному часі та багато іншого — все для того, щоб використовувати увесь потенціал сучасного ПК. Відьмаків із раннього дитинства тренували й перетворювали на мутантів задля надлюдських навичок та сили. І хоча вони стали єдиною противагою пошесті чудовиськ, їм усе одно не довіряють. Брутально розправляйтеся зі своїми ворогами як належить професійному мисливцю на чудовиськ — за допомогою широкого набору вдосконалюваної зброї, мутагенів, еліксирів та бойових чар. Полюйте на численні види екзотичних монстрів — від диких звірів в горах до підступних надприродних хижаків, що ховаються серед тіней у густонаселених містах. - Вкладайте зароблені гроші в удосконалення зброї та придбання спеціальних обладунків або тринькайте все на кінних перегонах, картярських іграх, кулачних боях чи інших знайдених розвагах. - Відкритий світ «Відьмака» створений, щоб дарувати нескінченні пригоди. Він вводить нові стандарти розміру, глибини та складності. - Подорожуйте фантастичним відкритим світом: досліджуйте забуті руїни, печери та кораблетрощі, торгуйте з купцями та краснолюдськими ковалями в містах, полюйте на відкритих полях, в горах і на морях. - Встановлюйте зв’язки з генералами-перебіжчиками, підступними відьмами і корумпованою шляхтою, щоб надавати темні та небезпечні послуги. - Робіть вибір за рамками добра і зла і давайте раду далекосяжним наслідкам. Візьміться за найважливіший контракт і знайдіть дитя пророцтва — ключ до порятунку або знищення світу. - У розпал війни відшукайте дитя пророцтва — людину-зброю, передбачену давнім ельфійським пророцтвом. - Боріться проти шалених правителів, духів природи і навіть загрози з потойбіччя — усі вони прагнуть панувати світом. - Визначте свою долю у світі, який, можливо, і не вартий порятунку.
Гра Diablo lV для Sony PlayStation 5, Russian version, Blu-ray (1116028) 1
Diablo IV - гра жанру action-RPG нового покоління, в якій на вас чекають битви з нескінченними силами зла, безліч умінь персонажів, льодовики, від яких холоне кров, підземелля і легендарна здобич. Проходьте кампанію наодинці або разом із друзями, познайомтеся з персонажами, що запам’ятовуються, та захопливою історією, події якої розгортаються в похмурому всесвіті, або опановуйте контент високого рівня та можливості відкритого світу: гравці можуть обмінюватися предметами в містах, разом боротися з локальними босами та випробовувати себе у PVP у спеціальних зонах із вільним входом. Також на всіх платформах будуть доступні функції кросплатформенної гри та загального прогресу. Це тільки початок ваших пригод у Diablo IV - нові події, історії, сезони, нагороди та багато іншого з’являться в грі в майбутньому.
Гра FC 24 для Sony PlayStation 5, Blu-ray (1159478) 1159478
Виходьте на віртуальне поле як ніколи раніше з грою EA Sports FC 24 для PlayStation 5. Ця новаторська гра переосмислює футбольні матчі завдяки приголомшливій графіці нового покоління, яка оживляє найбільш знакові моменти гри. Помилуйтеся детально опрацьованими моделями гравців - від реалістичної міміки до того, як колишуться на вітрі їхні футболки. Потужності PlayStation 5 дають змогу реалізувати реалістичну анімацію та захопливі світлові ефекти, занурюючи вас у захопливе дійство найулюбленішого виду спорту у світі. З кожним матчем ви будете відчувати атмосферу стадіонів, крики натовпу і погодні умови, що створюють ні з чим незрівнянне відчуття автентичності. EA Sports FC 24 для PlayStation 5 - це не просто гра, а цілий футбольний досвід, що передає всю пристрасть, драматизм і азарт цього виду спорту. Завдяки графіці нового покоління, захопливому геймплею та автентичній атмосфері стадіонів гра пропонує здійснити безпрецедентну подорож у світ футболу. Незалежно від того, чи є ви випадковим уболівальником або переконаним ентузіастом, EA Sports FC 24 забезпечує максимальне задоволення від футболу на PlayStation 5. Виходьте на поле і станьте легендою футболу.
Microsoft Metro Exodus: Complete Edition PS5 (1063627) 1063627
Нові пригодиВиривайтеся з руїн мертвої Москви і вирушайте в грандіозну подорож через усю постапокаліптичну Росію.Дослідіть ворожий світСпробуйте вижити у світі-пісочниціВиходьте на смертельний бійМетро: Вихід«Метро: Вихід» – це епічний шутер від першої особи із захоплюючим сюжетом від 4A Games. У грі гармонійно поєднуються різні жанри: напружені битви і стелс-екшен тут є сусідами з необхідністю досліджувати навколишній світ і елементами survival horror. Крім того, «Метро: Вихід» відрізняється неймовірним ефектом занурення, змагатися з яким можуть небагато ігор.Небезпечна і непередбачувана пригодаРазом з невеликою групкою тих, хто вижив, вирушайте на" Авроре" – броньованому паровозі, увінчаному червоною зіркою – на схід, на пошуки нового життя. Ваші рішення впливають на всі події, які відбуваються у грі. Не всі ваші супутники виживуть.Прекрасний, але ворожий світПеред вами – простори постапокаліптичної Росії, які виглядають ще вірогідніше завдяки зміні дня і ночі, а також погодних умов і пір року.Напружені бої та скритність як спосіб виживанняШукайте ресурси і майструйте необхідні предмети, щоб розширити арсенал саморобної зброї – він допоможе вам у напружених боях з людьми та мутантами.
Гра Spider-Man 2 для PlayStation 5, Russian Subtitles, Blu-Ray диск (10000
Еволюція історії про Людину-павука Неймовірна сила симбіота змушує Пітера і Майлза зіткнутися з найскладнішими випробуванням на міцність, як в образі супергероїв, так і без маски, коли вони балансують між своїм життям, дружбою та своїм обов’язком захищати тих, хто цього потребує. Пограйте за двох героїв Швидко перемикайтеся між обома Людинами-павуками, досліджуючи розширений Нью-Йорк від Marvel. Бийтися з класичним супер-злодієм Marvel Боріться з безліччю нових і культових лиходіїв, включаючи оригінальний погляд на жахливого Венома, безжального Мисливця Кравена, непостійного Ящіра та багатьох інших!
Sony Armored Core VI: Fires of Rubicon Launch Edition PS5 (3391892027365)
Sony Avatar: Frontiers of Pandora PS5 3307216246671
Sony Call of Duty Modern Warfare III PS5 (1128893) 44604
Sony Call of Duty: Modern Warfare II PS5 (1104014) 38335
Зустрічайте нову еру Call of DutyCall of Duty: Modern Warfare II є прямим продовженням культової гри Modern Warfare 2019 року. З поверненням знаменитого капітана Джона Прайса, безстрашного Джона "Соупа" Мактавіша, досвідченого сержанта Кайла "Гаса" Герріка та загального улюбленця, самотнього вовка Саймона "Гоуста" Райлі ви зможете дізнатися, як і чому ОТГ-141 заслужила свою легенду.Масштабні секретні операціїБеручи участь у різноманітних операціях по всьому світу, гравці зможуть застосовувати нову зброю, транспортні засоби та передове спорядження. На них чекають як невеликі, але стратегічно важливі вилазки, так і масштабні секретні операції, у тому числі атака з-під води, штурм укріпленої бази противника, рейд каналами та звільнення цінних союзників із секретної в'язниці в горах.Захоплююча атмосфераInfinity Ward гарантує своїм шанувальникам ігровий процес нового покоління. Реалістичний звук, графіка та освітлення створюють найбільш захоплюючу атмосферу в історії Call of Duty, а ультрасучасні мережеві функції дозволяють занурюватися в неї разом із друзями. Modern Warfare II може похвалитися штучним інтелектом нового покоління, передовими технологіями візуалізації та фотограмметрії, оновленою системою тюнінгу зброї, а також безліччю інших інновацій у галузі графіки та ігрового процесу. Ця гра, повна найпрогресивніших рішень, закладає основи для майбутнього серії на багато років уперед.Мережева гра з безліччю карт та режимівЗ самого першого дня в Modern Warfare II буде доступна величезна кількість різноманітних матеріалів. Ви зможете подорожувати по всьому світу з ОТГ-141 в кампанії для одного гравця, брати участь у захоплюючій мережній грі з безліччю карт і режимів для команд і одинаків, а також битися пліч-о-пліч з друзями в тактичному сюжетному режимі "Спецоперації", розрахованому на спільне проходження.
Гра Sony Dead Island 2 Day One Edition PS5, English ver./Russian sub (1069
Тип - Екшн (Action), платформа - PlayStation 5, тип носія - Blu-ray диск, кількість користувачів - одиночна, Deep Silve, вікове обмеження - 18+
Гра Sony Death Stranding Director's Cut [PS5, Russian version] Blu-ra (972
Тип - Екшн (Action), платформа - PlayStation 5, тип носія - Blu-ray диск, кількість користувачів - одиночна, Kojima Productions, вікове обмеження - 18+
Гра Sony Dragon's Dogma II, BD диск [PS5] (5055060954126) 5055060954126
Тип - Екшн (Action), платформа - PlayStation 5, тип носія - Blu-ray диск, кількість користувачів - одиночна, Capcom, вікове обмеження - 18+
Sony EA Sports WRC PS5 45154
Гра Sony Elden Ring [PS5, Russian subtitles] (3391892017236) 3391892017236
Тип - Рольові, платформа - PlayStation 5, тип носія - Blu-ray диск, кількість користувачів - одиночна, вікове обмеження - 16+
Гра Sony God of War Ragnarok [PS5] (9410591) 9410591
Тип - Екшн (Action), платформа - PlayStation 5, тип носія - Blu-ray диск, кількість користувачів - одиночна, вікове обмеження - 18+
Гра Sony Grand Theft Auto V PS5 [Blu-Ray диск} (5026555431842) 50265554318
Тип - Екшн (Action), платформа - PlayStation 5, тип носія - Blu-ray диск, кількість користувачів - мультиплеер, Rockstar North, вікове обмеження - 18+
Гра Sony Gran Turismo 7 [PS5, Russian version] Blu-ray диск (9766995) 9766
Тип - Симулятори (Simulator), платформа - PlayStation 4, PlayStation 5, тип носія - Blu-ray диск, кількість користувачів - мультиплеер, Polyphony Digital
Гра Sony Hitman 3 (Безкоштовне оновлення до версії PS5) [PS4, English (SHM
Тип - Екшн (Action), платформа - PlayStation 4, тип носія - Blu-ray диск, кількість користувачів - одиночна, IO Interactive, вікове обмеження - 18+
Sony Immortals of Aveum PS5 (1162104) 1162104
Sony LEGO 2К Drive PS5 (5026555435246) 5026555435246
Sony Lego Star Wars: The Skywalker Saga PS5 (5051890322630) 5051890322630
Sony Marvels Midnight Suns PS5 (5026555431361) 5026555431361
Гра Sony Marvel Spider-Man. Miles Morales [PS5, Russian version] (9837022)
Тип - Пригоди (adventure), платформа - PlayStation 5, тип носія - Blu-ray диск, Insomniac Games, вікове обмеження - 16+
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   119  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на игры. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить игра в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на игры. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История