искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Платформа
Экшн
Шутеры
RPG (ролевые)
Приключения
Хоррор
Файтинг
Гонки
Спорт
Детские
Стратегии
Симуляторы
Дополнительно
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 5701 моделей:
| Xbox Series X Сбросить все
Microsoft Grand Theft Auto V Xbox Series X (5026555366700) 5026555366700
Microsoft Hogwarts Legacy Deluxe Edition Xbox Series X (5051895415603) 505
Microsoft Star Wars Jedi: Survivor Xbox Series X (1095293) 1095293
Microsoft The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition Xbox Series X/S (59023
Microsoft UFC 5 Xbox Series X (1163873) 1163873
Microsoft Wild Hearts Xbox Series X (1139324) 1139324
Гра Xbox Diablo 4, BD диск [XBOX Series X] (1116029) 1116029
Тип - Екшн (Action), платформа - Xbox Series X, Xbox One, тип носія - Blu-ray диск, кількість користувачів - мультиплеер, Blizzard Entertainment, вікове обмеження - 18+
Гра FIFA 23 (Xbox Series X) 1095784
EA SPORTS FIFA 23 — ще більше футболу та реалізму в головній грі світу. Покращена технологія HyperMotion2 та в два рази більше записаних і відтворених рухів справжніх гравців зроблять кожен матч ще більш реалістичним. Відчуйте атмосферу найбільших футбольних турнірів — під час сезону в FIFA 23 будуть представлені як чоловічі, так і жіночі FIFA World Cup — зіграйте за жіночі футбольні команди, оцініть переваги спеціалізованої технології анімації рухів HyperMotion2 та відкрийте для себе платформонезалежну гру з друзями. Підберіть непереможну команду в FIFA Ultimate Team з моментами FUT та обновленою системою зіграності або дайте своїм футбольним мріям збутись в режимі кар'єри, будучи самостійним гравцем або тренером одних з найвідоміших футболістів світу. Внесіть ще більше індивідуальності на поле в режимах VOLTA FOOTBALL та «Клуби профі» з новими налаштуваннями персоналізації та покращеним ігровим процесом на вулицях та стадіонах. Як би ви не грали, в FIFA 23 вас чекає неперевершена реалістичність головної гри світу, більш ніж 19 000 гравців, 700+ команд, 100+ стадіонів та понад 30 ліг, включно з UEFA Champions League, Premier League, новими Barclays FA Women's Super League і D1 Arkema (Франція). FIFA World Cup Спостерігайте за апогеєм міжнародного футболу в рамках FIFA World Cup Qatar 2022 та FIFA Women's World Cup Australia and New Zealand 2023. Більш детальну інформацію буде надано перед кожним турніром. Жіночий футбол Грайте за жіночі клубні команди вперше в історії EA SPORTS FIFA. Під час запуску FIFA 23 вже будуть доступні Barclays FA Women's Super League і Division 1 Arkema.  Технологія HyperMotion2  Досягнення в ігровій технології HyperMotion, які включають удвічі більше даних матчів, відкривають нові функції та переносять до FIFA 23 понад 6000 автентичних анімацій,
Гра Call of Duty: Modern Warfare II (Xbox One, Series X) 1104028
Зустрічайте нову еру Call of Duty Call of Duty: Modern Warfare II є прямим продовженням культової гри Modern Warfare 2019 року. З поверненням знаменитого капітана Джона Прайса, безстрашного Джона" Соупа" Мактавіша, досвідченого сержанта Кайла" Гаса" Герріка та загального улюбленця, самотнього вовка Саймона" Гоуста" Райлі ви зможете дізнатися, як і чому ОТГ-141 заслужила свою легенду. Беручи участь у різноманітних операціях по всьому світу, гравці зможуть застосовувати нову зброю, транспортні засоби та передове спорядження. На них чекають як невеликі, але стратегічно важливі вилазки, так і масштабні секретні операції, у тому числі атака з-під води, штурм укріпленої бази противника, рейд каналами та звільнення цінних союзників із секретної в'язниці в горах. Infinity Ward гарантує своїм шанувальникам ігровий процес нового покоління. Реалістичний звук, графіка та освітлення створюють найбільш захоплюючу атмосферу в історії Call of Duty, а ультрасучасні мережеві функції дозволяють занурюватися в неї разом із друзями. Modern Warfare II може похвалитися штучним інтелектом нового покоління, передовими технологіями візуалізації та фотограмметрії, оновленою системою тюнінгу зброї, а також безліччю інших інновацій у галузі графіки та ігрового процесу. Ця гра, повна найпрогресивніших рішень, закладає основи для майбутнього серії на багато років уперед. C найпершого дня в Modern Warfare II буде доступна величезна кількість різноманітних матеріалів. Ви зможете подорожувати по всьому світу з ОТГ-141 у кампанії для одного гравця, брати участь у захоплюючій мережній грі з безліччю карт та режимів для команд та одинаків, а також боротися пліч-о-пліч з друзями в тактичному сюжетному режимі" Спецоперації", розрахованому на спільне проходження. Більш того, Modern Warfare II буде тісно пов'язана з новою версією гри Warzone, яка вийде цього року і стане новим витком еволюції" королівської битви" з повною свободою дій. Але це ще не все. Після виходу гри для неї будуть регулярно випускатися численні безкоштовні доповнення з новими картами, режимами, сезонними заходами, святами та іншими матеріалами. Будьте напоготові.
Chivalry 2. Day One Edition (Xbox One | Series X)
Серія приставки: Xbox One / Жанр: Экшн / Видавництво: Deep Silver
Diablo 4 (Xbox Series X)
Серія приставки: Xbox X / Жанр: Ролевые игры / Видавництво: Blizzard
Gotham Knights (Xbox Series X)
Серія приставки: Xbox X / Жанр: Боевики и приключения / Видавництво: Warner Bros.
Dragon's Dogma Ii (Xbox Series X)
Серія приставки: Xbox X / Жанр: Экшн / Видавництво: Capcom
Resident Evil 4 Remake (Xbox Series X)
Серія приставки: Xbox X / Жанр: Хоррор / Видавництво: Capcom
Street Fighter 6 (Xbox Series X)
Серія приставки: Xbox X / Жанр: Файтинги / Видавництво: Capcom
Ea Sports Wrc (Xbox Series X)
Серія приставки: Xbox X / Жанр: Вождение и гонки / Видавництво: EA
Диск Hogwarts Legacy Deluxe Edition (Blu-Ray диск) для Xbox Series X
Hello Neighbor 2 Deluxe Edition (Xbox Series X)
Серія приставки: Xbox X / Жанр: Хоррор / Видавництво: TinyBuild
Fifa 22 (Xbox Series X)
Серія приставки: Xbox X / Жанр: Спорт / Видавництво: EA
Fifa 23 (Xbox Series X)
Серія приставки: Xbox X / Жанр: Спорт / Видавництво: EA
Need for Speed Unbound (Xbox Series X)
Серія приставки: Xbox X / Жанр: Спорт / Видавництво: EA
Ea Sports Fc 24 (Xbox Series X)
Серія приставки: Xbox X / Жанр: Спорт / Видавництво: EA
Ea Sports Ufc 5 (Xbox Series X)
Серія приставки: Xbox X / Жанр: Файтинги / Видавництво: EA
Star Wars Jedi Survivor (Xbox Series X)
Серія приставки: Xbox One / Жанр: Боевики и приключения / Видавництво: EA
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   238  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на игры. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить игра в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на игры. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История