искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип кожи
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 14 моделей:
| лифтинг Сбросить все
Золота маска для обличчя Revuele Gold Face Mask Lifting Effect Anti-Age, 8
Біла маска для обличчя Revuele White Mask Lifting Face Mask, 80 мл
Apis Natural Cosmetics Express Lifting TENS UP™ complex поживна та зміцнюю
Apis Natural Cosmetics Express Lifting TENS UP™ complex, 20 гр, Mascarillas especiales унісекс, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя Apis Natural Cosmetics Express Lifting TENS UP™ complex чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: відновлює пружність шкіри та повертає їй відчуття комфорту надає шкірі оксамитової ніжності глибоко зволожує та інтенсивно живить Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Після цього ретельно змийте маску теплою водою.
Dermacol Intensive Lifting Mask текстильна 3D маска-ліфтінг 15 мл
Dermacol Intensive Lifting Mask, 15 мл, Маски для шкіри для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя Dermacol Intensive Lifting Mask чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: цілковито покращує вигляд шкіри глибоко зволожує та інтенсивно живить відновлює пружність шкіри та повертає їй відчуття комфорту не викликає подразнення Спосіб використання: Обережно витягніть маску з упаковки та нанесіть її на очищене обличчя. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Після цього ретельно змийте маску.
Gyada Cosmetics Replumping/Lifting маска з ефектом ліфтінгу для шкріри нав
Gyada Cosmetics Replumping/Lifting, 5 мл, Маски для шкіри навколо очей для жінок, Маска для обличчя Gyada Cosmetics Replumping/Lifting ідеально доглядає за ділянкою навколо очей, покращує стан шкіри та повертає їй тонус. Властивості: розгладжує зморшки та перші ознаки старіння відновлює пружність та еластичність шкіри Спосіб використання: Вийміть подушечки з упаковки й нанесіть під очі на чисту шкіру. Застосовуйте упродовж доби, що зазначена на упаковці. Не змивайте.
Apis Natural Cosmetics Express Lifting TENS UP™ complex поживна та зміцнюю
Apis Natural Cosmetics Express Lifting TENS UP™ complex, 100 гр, Mascarillas especiales унісекс, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя Apis Natural Cosmetics Express Lifting TENS UP™ complex чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: відновлює пружність шкіри та повертає їй відчуття комфорту надає шкірі оксамитової ніжності глибоко зволожує та інтенсивно живить Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Після цього ретельно змийте маску теплою водою.
Apis Natural Cosmetics Lifting Peptide SNAP-8™ зміцнююча маска з ефектом л
Apis Natural Cosmetics Lifting Peptide SNAP-8™, 100 мл, Кремові маски для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя Apis Natural Cosmetics Lifting Peptide SNAP-8™ чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: відновлює пружність шкіри та повертає їй відчуття комфорту глибоко зволожує та інтенсивно живить відбілює шкіру та надає свіжості цілковито покращує вигляд шкіри Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці.
Apis Natural Cosmetics Lifting Peptide SNAP-8™ розгладжувальна маска для о
Apis Natural Cosmetics Lifting Peptide SNAP-8™, 50 мл, Маски для шкіри навколо очей для жінок, Зона навколо очей є дуже чутливою, її шкіра надзвичайно тонка й тендітна, тому вона більш схильна до прояву ознак утоми та старіння. Тож їй також потрібен особливий догляд зі складом і консистенцією, розробленими саме для задоволення її потреб. Маска для шкіри навколо очей Apis Natural Cosmetics Lifting Peptide SNAP-8™ стане чудовим доповненням до вашого улюбленого крему, коли вам здається, що звичайного догляду за зоною навколо очей недостатньо. Маска покращить стан шкіри навколо очей, поверне їй життєву силу та свіжий, відпочилий вигляд. Властивості: розгладжує зморшки та перші ознаки старіння відновлює пружність та еластичність шкіри інтенсивно зволожує освітлює ділянку навколо очей позбавляє від ознак стресу та втоми Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на очищену шкіру ділянки навколо очей. Застосовуйте упродовж доби, що зазначена на упаковці.
Apis Natural Cosmetics Lifting Peptide SNAP-8™ зміцнююча маска з ефектом л
Apis Natural Cosmetics Lifting Peptide SNAP-8™, 200 мл, Кремові маски для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя Apis Natural Cosmetics Lifting Peptide SNAP-8™ чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: відновлює пружність шкіри та повертає їй відчуття комфорту глибоко зволожує та інтенсивно живить відбілює шкіру та надає свіжості цілковито покращує вигляд шкіри Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці.
Концентрированная маска с коллагеном с лифтинг эффектом Elizavecca, 100мл
Концентрированная маска Green Piggy Collagen Jella Pack содержит 50% (50000 мг) коллагена, аденозин, ферментированный экстракт бобов, масло ореха макадамии, масло какао и др. Маска оказывает мгновенный подтягивающий эффект, придавая коже удивительную гладкость и сияние. Текстура маски имеет специальный полимер памяти, укрепляет тургор кожи и не дает ей деформироваться. Коллаген придает коже
Rodial Pink Diamond Lifting Face Mask ліфтінгова тканинна маска для обличч
Rodial Pink Diamond Lifting Face Mask, 1 кс, Тканинні маски для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя Rodial Pink Diamond Lifting Face Mask чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: глибоко зволожує та інтенсивно живить надає шкірі оксамитової ніжності відбілює шкіру та надає свіжості Спосіб використання: Обережно витягніть маску з упаковки та нанесіть її на очищене обличчя. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Акуратно вмасуйте сироватку, яка не увібралася, або витріть ватним тампоном.
Apis Natural Cosmetics Lifting Peptide SNAP-8™ зміцнювальна маска проти зм
Apis Natural Cosmetics Lifting Peptide SNAP-8™, 200 гр, Маски для шкіри для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя Apis Natural Cosmetics Lifting Peptide SNAP-8™ чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: відновлює пружність шкіри та повертає їй відчуття комфорту глибоко зволожує та інтенсивно живить відбілює шкіру та надає свіжості цілковито покращує вигляд шкіри
Rodial Pink Diamond Lifting Face Mask ліфтінгова тканинна маска для обличч
Rodial Pink Diamond Lifting Face Mask, 4x1 кс, Тканинні маски для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя Rodial Pink Diamond Lifting Face Mask чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: глибоко зволожує та інтенсивно живить надає шкірі оксамитової ніжності відбілює шкіру та надає свіжості Спосіб використання: Обережно витягніть маску з упаковки та нанесіть її на очищене обличчя. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Акуратно вмасуйте сироватку, яка не увібралася, або витріть ватним тампоном.
Keenwell Tensilift Lifting Face Mask Flash Effect Мультирегенерирующая лиф
Пол: Для женщин / Время применения: Ночной / Назначение: Лифтинг, Восстановление / Классификация: Профессиональная / Тип кожи: Все типы кожи / Объем, мл: 60

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на маски для лица. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить маска для лица в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на маски для лица. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История