шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Тип волосся
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 376 моделей:
| зміцнення Скинути все
Бальзам-ополіскувач Garnier Botanic Therapy Рицинова олія та мигдаль, зміц
Шампунь Garnier Botanic Therapy Рицинова олія та мигдаль, зміцнюючий для с
Зміцнюючий біо-бальзам для росту волосся Eveline Реп'яхова Аптека Bio Orga
Шампунь Garnier Fructis Ріст на повну силу, зміцнюючий, 400 мл
Шампунь для волосся Kallos Cosmetics KJMN Fig зміцнюючий з екстрактом інжи
Шампунь для зміцнення довгого волосся та протидії ламкості Nature Box з ол
Маска для волосся OGX Extra Strength Coconut Miracle Oil Hair Mask 300 мл
Кондиціонер для волосся Olivella для зміцнення на основі оливкової екстрак
Призначення - зволоження, зміцнення волосся, проти випадіння волосся, Тип волосся - для пошкодженого волосся, для тонкого волосся, для сухого волосся, Об`єм/Вага - 250 мл, Країна-виробник - Італія
Кондиціонер для волосся OGX Brazilian Keratin Smooth для зміцнення волосся
Призначення - зволоження, живлення волосся, Тип волосся - для ослабленого волосся, для пошкодженого волосся, Об`єм/Вага - 385 мл, Країна-виробник - Греція
Шампунь OGX Brazilian Keratin Smooth для зміцнення волосся 385 мл (0022796
Призначення - зволоження, живлення волосся, Тип волосся - для фарбованого волосся, для пошкодженого волосся, для сухого волосся, Стать - для жінок, Об`єм/Вага - 385 мл, клас косметики - мідл-маркет
The Doctor Keratin + Arginine + Biotin Maximum Energy кератиновий шампунь
The Doctor Keratin + Arginine + Biotin Maximum Energy, 355 мл, Шампуні для жінок, Шампунь The Doctor Keratin + Arginine + Biotin Maximum Energy ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся надає волоссю шовковистості запобігає розпушуванню зміцнює кінчики волосся Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Ziaja Goat's Milk зміцнюючий кондиціонер для сухого або пошкодженого волос
Ziaja Goat's Milk, 200 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Кондиціонер Ziaja Goat's Milk забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим надає волоссю пружності й об'єму покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Dr. Santé Black Castor Oil зміцнюючий шампунь для делікатного миття 250 мл
Dr. Santé Black Castor Oil, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Dr. Santé Black Castor Oil ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості дарує волоссю ніжний аромат розгладжує волосяне волокно доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Dr. Santé Black Castor Oil зміцнюючий кондиціонер 200 мл
Dr. Santé Black Castor Oil, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Dr. Santé Black Castor Oil забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: зміцнює корені волосся розгладжує та попереджає розпушування забезпечує необхідне зволоження піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Спосіб використання: Рівномірно наносьте на всю довжину волосся. Після цього ретельно ополосніть водою. Для найкращого ефекту використовуйте в комбінації зі шампунем із цієї ж серії.
Pantene Pro-V Infinitely Long зміцнюючий кондиціонер для довгого волосся 2
Pantene Pro-V Infinitely Long, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Pantene Pro-V Infinitely Long забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків для натурального або фарбованого волосся покращує структуру волосся запобігає ламкості волосся забезпечує необхідне зволоження полегшує розчісування й укладку піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем волосся. Нанесіть на шкіру голови та волосся, від коренів до кінчиків. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
The Doctor Burdock Energy 5 Herbs Infused зміцнюючий шампунь 946 мл
The Doctor Burdock Energy 5 Herbs Infused, 946 мл, Шампуні для жінок, Шампунь The Doctor Burdock Energy 5 Herbs Infused ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків дарує волоссю ніжний аромат відновлює та живить волосся Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair зміцнюючий кондиціонер для сухого або по
Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair, 200 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Кондиціонер Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: зміцнює корені волосся доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим усуває механічне та хімічне пошкодження полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Шампунь Radical Men Зміцнювальний від лупи 400мл 5900117010273
Шампунь Farmona Radical Men - справжній прорив у догляді за волоссям і в боротьбі з його випадінням. Переваги: підходить для всіх типів волосся має потрійну дію ефективно зменшує лупу та знижує схильність до її утворення заспокоює свербіж зміцнює волосся і покращує його стан вражаючій дії завдячує багата формула, заснована на надзвичайно ефективних і концентрованих інгредієнтах, таких як компонент хвоща, Піроктон Оломіни, цинк.
Farmona Radical Men зміцнюючий шампунь проти випадіння волосся для чоловік
Farmona Radical Men, 400 мл, Шампуні для чоловіків, Шампунь Farmona Radical Men ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: зміцнює корені волосся очищає волосся та шкіру голови запобігає передчасному випаданню волосся надає волоссю мужнього аромату Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kallos Banana зміцнюючий шампунь з мультивітамінним комплексом 1000 мл
Kallos Banana, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos Banana ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує зміцнює корені волосся надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Farmona Radical Strengthening Hair Rinse зміцнюючий догляд для слабкого во
Farmona Radical Strengthening Hair Rinse, 400 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Властивості: відновлює волосся дарує волоссю шовковистість і здоров’я відновлює волосяні волокна покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем волосся. Не змивайте, зробіть укладку у звичний спосіб.
Шампунь для зміцнення та росту волосся Dalas на рожевій воді 485мл 4260637
Якщо ви помітили, що волосся стало ламким, сухим, ослабленим і схильним до випадання, діяти потрібно негайно! Ефективно вирішити цю проблему можна за допомогою Dalas On Rose Water Shampoo. Унікальна формула з комплексом поживних компонентів і трояндовою водою забезпечує збалансований догляд, відновлює пасма від коренів до кінчиків, зміцнює їх і наповнює живлющою енергією. Особливості: Має оптимальну консистенцію. Відмінно спінюється під час контакту з водою. Делікатно очищає, усуваючи забруднення та шкірний жир Живить шкіру. Переваги: Стимулює мікроциркуляцію у клітинах епідермісу. Сприяє швидкому росту нового волосся. Робить пасма міцними й шовковистими. Застосування. Нанесіть шампунь на вологе волосся. М'яко масажуйте голову круговими рухами до утворення піни. Ретельно змийте водою.
Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair зміцнюючий шампунь для сухого або пошкод
Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Farmona Radical Hair Loss зміцнюючий шампунь для слабкого волосся з тенден
Farmona Radical Hair Loss, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Farmona Radical Hair Loss ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся зменшує ламкість волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   16  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуні (косметика для волосся). Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шампунь в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шампуні (косметика для волосся). До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія