шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Тип волосся
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 198 моделей:
| жирні Скинути все
Шампунь DeLaMark I Am Ukrainian для нормального та жирного волосся 500 мл
Призначення - зволоження, очищення, живлення волосся, для щоденного застосування, для пом'якшення волосся, Тип волосся - для всіх типів волосся, для нормального волосся, для жирного волосся, Стать - унісекс, Об`єм/Вага - 500 мл, клас косметики - мідл-маркет
Schwarzkopf Schauma 7 Herbs трав'яний шампунь для нормального та жирного в
Schwarzkopf Schauma 7 Herbs, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Schwarzkopf Schauma 7 Herbs ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму дарує волоссю ніжний аромат усуває забруднення з волосся й шкіри голови зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Сухий шампунь Schauma Miss Fresh! для жирного волосся 150мл 9000101213942
Сухой шампунь - идеальное решение для ухода за жирными волосами и корнями между мытьем головы. Сухой шампунь Schauma Miss Fresh! придает мгновенную свежесть и прекрасный аромат волосам в течение всего дня и до 24 часов объема, не оставляя видимых следов после расчесывания. Особенности Веган-формула: не содержит ингредиентов животного происхождения. Для жирных волос. Придает мгновенную свежесть и объем до 24 часов. Не оставляет видимых следов после расчесывания.
Шампунь Clear Контроль жирності Проти лупи для чоловіків 225мл 87108479603
CLEAR MEN спеціально розроблений для чоловічої шкіри голови У чоловіків спостерігається тенденція до підвищеної жирності шкіри голови, тому їм потрібен особливий догляд. Для боротьби з підвищеною жирністю шкіри голови та лупою ми розробили спеціальні рішення, які допоможуть зберігати свіжість та запобігти повторній появі лупи. Представляємо потрійну технологію захисту від лупи – неперевершений комплекс, який доглядає шкіру голови та захищає її від лупи. Clear – єдиний шампунь проти лупи, чиї інноваційні формули схвалили Міжнародна академія косметичної дерматології. Clear – перший бренд шампунів проти лупи, який розробляє свої продукти з урахуванням особливостей шкіри голови та волосся чоловіків та жінок. Шкіра голови чоловіків та жінок принципово відрізняється. Причини появи лупи та інших захворювань у них також різні, а отже, і лікувати треба різними методами. Компанія Clear розробила різні формули шампунів для боротьби з лупою у жінок і чоловіків. За статистикою лупа частіше з'являється у чоловіків і має неприємні наслідки. Шкіра голови швидко жирніє, і волосся стає схильним до випадання. У шампуні Clear міститься Pro-Nutrium10 з елементами цинку, пірітіону. Ці елементи швидко усувають причини, через які з'явилася лупа, а заразом і борються з наслідками. Красиве та здорове волосся – мрія кожного. Але на сьогоднішній день дуже актуальною є проблема утворення лупи. І це питання зараз непокоїть не лише жінок, а й чоловіків. Шампунь Clear допоможе вам впоратися з цією проблемою і позбавитися лупи назавжди. Забруднення навколишнього середовища, стрес, бактерії та неправильне харчування можуть викликати лупу. Спеціально
TRESemmé Purify & Hydrate кондиціонер для жирного волосся 400 мл
TRESemmé Purify & Hydrate, 400 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Кондиціонер TRESemmé Purify & Hydrate забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: забезпечує необхідне зволоження піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим захищає волосся від пошкодження покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Farmona Seboravit шампунь для жирного волосся та шкіри голови 330 мл
Farmona Seboravit, 330 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Farmona Seboravit ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся зменшує ламкість волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Детокс-шампунь для жирного волосся L`Arbre Vert з екстрактами винограду та
Кремова формула шампуню підходить для всієї родини, містить екстракти винограду та зеленого чаю. Ідеальний засіб для людей з чутливою шкірою голови, схильною до жирності. Не містить силікон. 95% інгредієнтів природного походження, гіпоалергенний, має нейтральний PH для шкіри. Особливі переваги: Не тестується на тваринах; Не містять речовин тваринного походження; Без ізотіазолінона або його похідних; Без метілізотіазолінон (MIT); Пакування придатне до 100% перероблення.
Garnier Botanic Therapy Magnetic Charcoal шампунь для жирного типу волосся
Garnier Botanic Therapy Magnetic Charcoal, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Garnier Botanic Therapy Magnetic Charcoal ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови усуває забруднення з волосся й шкіри голови надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Pantene Pro-V Aqua Light шампунь для жирного волосся 400 мл
Pantene Pro-V Aqua Light, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Pantene Pro-V Aqua Light ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: надає волоссю шовковистості відновлює та живить волосся очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму дарує волоссю ніжний аромат Склад: не містить мінеральних олій не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Шампунь L'Oréal Paris Elseve Цінність 3 глин Для нормального волосся,
Шампунь «Цінність 3 глин» від відомого французького бренду L'Oreal Paris стане справжньою знахідкою для власниць нормальних і схильних до жирності волосся, оскільки він миттєво надає волоссю свіжості, яка зберігатиметься протягом 72-х годин. При контакті з водою косметичний продукт утворює пухнасту піну, що має приємний тонкий аромат, завдяки чому кожне його застосування буде маленьким ритуалом краси. Інноваційна формула шампуню містить зелену, білу та блакитну глину, які нормалізують роботу сальних залоз і надають заспокійливий вплив на епідерміс. Він зволожує волосся по всій довжині, роблячи його шовковистим і еластичним. Косметичний засіб ефективно очищає волосся і шкіру голови, даруючи локонам прикореневе об'єм і розкішне сяйво. Чудова копиця пишного, доглянутого і блискучого волосся – це мрія, яка легко стане реальністю з L'Oreal Paris! Спосіб застосування: нанесіть на вологе волосся, злегка помасажуйте, потім змийте. При необхідності повторіть.
Шампунь для жирного типу шкіри голови Radical 400мл 5900117005699
Дівчатам, локони яких належать до жирного типу, доволі складно створювати гарні укладки та завжди мати привабливий вигляд. Надлишки себума обтяжують волоски, створюють неестетичний жирний блиск, змушують до занадто частих водних процедур. Це, своєю чергою, негативно позначається на ліпідному балансі, руйнує природний захисний бар'єр. Впоратися з цією проблемою і забезпечити пасмам правильний догляд допоможе шампунь для жирного волосся Farmona Radical Normalising Shampoo For Oily Hair. Цей продукт не тільки чудово очищає локони, а й відновлює їх, зміцнює, живить і зволожує. Його формула заснована на натуральних екстрактах шавлії та польового хвоща, біологічно активній сірці, протеїнах пшениці та інших корисних інгредієнтах. Засіб нормалізує активність сальних залоз, перешкоджає ламкості волосків, запобігає утворенню жирного блиску. Він дає змогу мити волосся рідше, дарує йому силу, здоров'я, еластичність і шовковистість.
Melica Бальзам-кондиціонер збір екстрактів 12 трав для жирного волосся 250
Бальзам для волосся з комплексом PolyplantHair та композиція з 12 ретельно відібраних лікарських трав забезпечує об'єм, еластичний блиск волосся, зміцнює та відновлює структуру. Комбінація рослин, що входять до складу, спеціально розроблена для лікування різних проблем волосся, у тому числі: випадання волосся (головним чином завдяки наявності арніки, розмарину, крес-салату, лимона, плюща та капуцини), жирного волосся та себореї (в основному за рахунок присутності розмарину, шавлії, сосни та білої кропиви) та лупи (в основному за рахунок дії розмарину, ромашки, шавлії, сосни, лопуха, лимона, календули та білої кропиви). Склад: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Quaternium-80, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Arnica Montana Flower Extract, Lamium Leaf Extract, Pinus Sylvestris Bud Extract, Nasturtium Officinale Extract, Arctium Majus Root Extract, Citrus Limon Peel Extract, Hedera Helix Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Tropaeolum Majus Flower Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Panthenol, Citric Acid.
Farmona Herbal Care Nettle шампунь для жирного волосся 330 мл
Farmona Herbal Care Nettle, 330 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Farmona Herbal Care Nettle ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
TRESemmé Purify & Hydrate шампунь для жирного волосся 400 мл
TRESemmé Purify & Hydrate, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь TRESemmé Purify & Hydrate ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує дарує волоссю ніжний аромат надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Syoss Men Clean & Cool шампунь для нормального та жирного волосся 440 мл
Syoss Men Clean & Cool, 440 мл, Шампуні для чоловіків, Шампунь Syoss Men Clean & Cool ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови заспокоює шкіру голови зміцнює корені волосся надає волоссю мужнього аромату Склад: містить не менше 90 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Ideepharm Radical Med Normalize шампунь для жирного волосся та шкіри голов
Ideepharm Radical Med Normalize, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Ideepharm Radical Med Normalize ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Syoss Anti Grease сухий шампунь для жирного волосся 200 мл
Syoss Anti Grease, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Syoss Anti Grease повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала подовжує ефект вимитого волосся освіжає та надихає чудово підходить для використання в подорожах між регулярними процедурами миття волосся не залишає білих слідів у волоссі Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Head & Shoulders Citrus Fresh 2v1 шампунь проти лупи для жирного волосся 3
Head & Shoulders Citrus Fresh 2v1, 330 мл, Шампуні унісекс, Шампунь Head & Shoulders Citrus Fresh 2v1 ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся заспокоює шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Farmona Herbal Care Nettle сухий шампунь для жирного волосся 180 мл
Farmona Herbal Care Nettle, 180 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Farmona Herbal Care Nettle повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала освіжає та надихає усуває забруднення створює сильний і пишний об'єм Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Шампунь Clear Для жирного типу волосся Проти лупи для жінок 400 мл 8712561
Красиве та здорове волосся – мрія кожного. Жінки люблять періодично експериментувати із зачіскою, щоб зберігати відчуття новизни. Технологія потрійного захисту від лупи CLEAR розроблена так, щоб запобігти повторній появі лупи та забезпечити волоссю живлення та зволоження. Шампунь Баланс жирності шкіри голови з освіжаючою цитрусовою композицією видаляє жир із пор шкіри голови, відновлюючи її природний баланс, і дає вам відчуття чистоти та свіжості. Комплекс Nutrium 10, що входить до складу шампуню, - це насичена суміш 10 поживних речовин і рослинних активних компонентів. При регулярному застосуванні він активує природний шар захисту проти лупи шкіри голови, дозволяючи вам гарантовано захищатися від лупи. Спосіб застосування: Нанести на вологе волосся, що масажують рухами втерти в шкіру голови, змити. Для досягнення найкращих результатів використовуйте CLEAR шампунь щодня. При попаданні у вічі ретельно промити водою. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Zinc Pyrithione, Dimethiconol, Dimethicone, Carbomer, Parfum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Menthol, Sodium Chloride, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Laureth-4, Laureth-4, Laureth-4, Laureth-4, Laureth-4 , Cellulose Gum, Sodium Polynaphthalenesulfonate, Lysine HCI, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract, Citrus Limon (Lemon) Juice, Hydrolyzed Collagen, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus (Sunflo Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Pantolactone, Glycerin, Pyridoxine HCI, Zinc Sulfate, Propylene Glycol, Maltodextrin, Citric Acid, Sodium Hydroxide, DMDM ​​Hydantoin, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Potassium Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Cl 47005, Cl 42090.  
Шампунь Clear Контроль жирності шкіри голови Проти лупи для чоловіків 400м
Шампунь для чоловіків Clear Контроль жирності шкіри голови створений спеціально для чоловіків. Основні переваги: шампунь з освіжаючим лимоном допомагає видалити жир з пір і освіжає шкіру голови; комплекс Nutrium 10, що входить до складу, — це насичена суміш 10 поживних речовин та рослинних активних компонентів; при регулярному застосуванні комплекс Nutrium 10 активує природний захисний шар проти лупи шкіри голови; шампунь має приємний аромат.
Шампунь L'Oréal Paris Elseve Цінність 3 глин Для нормального волосся,
Шампунь «Цінність 3 глин» від відомого французького бренду L'Oreal Paris стане справжньою знахідкою для власниць нормальних і схильних до жирності волосся, оскільки він миттєво надає волоссю свіжості, яка зберігатиметься протягом 72-х годин. При контакті з водою косметичний продукт утворює пухнасту піну, що має приємний тонкий аромат, завдяки чому кожне його застосування буде маленьким ритуалом краси. Інноваційна формула шампуню містить зелену, білу та блакитну глину, які нормалізують роботу сальних залоз і надають заспокійливий вплив на епідерміс. Він зволожує волосся по всій довжині, роблячи його шовковистим і еластичним. Косметичний засіб ефективно очищає волосся і шкіру голови, даруючи локонам прикореневе об'єм і розкішне сяйво. Чудова копиця пишного, доглянутого і блискучого волосся – це мрія, яка легко стане реальністю з L'Oreal Paris! Спосіб застосування: нанесіть на вологе волосся, злегка помасажуйте, потім змийте. При необхідності повторіть.
Farmona Nivelazione Sebo Active нормалізуючий шампунь для жирної і подразн
Farmona Nivelazione Sebo Active, 100 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Farmona Nivelazione Sebo Active ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови позбавляє волосся лупи заспокоює шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Сухий шаспунь Elseve Dream Long Для довгого волосся, схильного до жирності
Бажаєте продовжити свіжість своєї зачіски на 1 день? У нас є чудове рішення — сухий шампунь Elseve Dream Long. Містить 12,5% висококонцентрованої абсорбуючої пудри, забезпечує свіжістю на 24 години. Має приємний аромат та надає волоссю м'якості та шовковистості по всій довжині. Результат: +1 день свіжого та об'ємного волосся. Використання Стрясти перед використанням, розпилити на відстані 15 см від коренів, розподілити масажними рухами по всій довжині волосся та розчесати.  Склад Butane, Alcohol Denat., Oryza Sativa Starch/Rice Starch, Isopropyl Myristate, Niacinamide, Ricinus Communis Seed Oil/Castor Seed Oil, Hydroxycitronellal, Stearalkonium Hectorite, Calcium Carbonate, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Benzyl Alcohol, Propylene Carbonate, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Cetrimonium Chloride, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Parfum/Fragrance (F.I.L. C261661/1).
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   9  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуні (косметика для волосся). Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шампунь в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шампуні (косметика для волосся). До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія