искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 218 моделей:
| жирные Сбросить все
Шампунь для нормального та жирного волосся Schauma 7 Трав 400 мл
Шампунь для нормального і схильного до жирності волосся Garnier Botanic Th
Шампунь сухий для жирного волосся Farmona Herbal Care Кропивний, 150 мл
Органічний шампунь Urtekram Марокканська глина, для жирного волосся, 250 м
Шампунь Vichy Dercos, проти лупи, для жирного волосся та подразненої шкіри
Шампунь проти лупи Vichy Dercos для жирного волосся та подразненої шкіри г
Kallos Lemon шампунь для нормального та жирного волосся 1000 мл
Kallos Lemon, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos Lemon ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Сухий шампунь Schauma Miss Fresh! для жирного волосся 150мл 9000101213942
Сухой шампунь - идеальное решение для ухода за жирными волосами и корнями между мытьем головы. Сухой шампунь Schauma Miss Fresh! придает мгновенную свежесть и прекрасный аромат волосам в течение всего дня и до 24 часов объема, не оставляя видимых следов после расчесывания. Особенности Веган-формула: не содержит ингредиентов животного происхождения. Для жирных волос. Придает мгновенную свежесть и объем до 24 часов. Не оставляет видимых следов после расчесывания.
Farmona Seboravit шампунь для жирного волосся та шкіри голови 330 мл
Farmona Seboravit, 330 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Farmona Seboravit ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся зменшує ламкість волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
TRESemmé Purify & Hydrate кондиціонер для жирного волосся 400 мл
TRESemmé Purify & Hydrate, 400 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Кондиціонер TRESemmé Purify & Hydrate забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: забезпечує необхідне зволоження піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим захищає волосся від пошкодження покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Melica Бальзам-кондиціонер збір екстрактів 12 трав для жирного волосся 250
Бальзам для волосся з комплексом PolyplantHair та композиція з 12 ретельно відібраних лікарських трав забезпечує об'єм, еластичний блиск волосся, зміцнює та відновлює структуру. Комбінація рослин, що входять до складу, спеціально розроблена для лікування різних проблем волосся, у тому числі: випадання волосся (головним чином завдяки наявності арніки, розмарину, крес-салату, лимона, плюща та капуцини), жирного волосся та себореї (в основному за рахунок присутності розмарину, шавлії, сосни та білої кропиви) та лупи (в основному за рахунок дії розмарину, ромашки, шавлії, сосни, лопуха, лимона, календули та білої кропиви). Склад: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Quaternium-80, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Arnica Montana Flower Extract, Lamium Leaf Extract, Pinus Sylvestris Bud Extract, Nasturtium Officinale Extract, Arctium Majus Root Extract, Citrus Limon Peel Extract, Hedera Helix Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Tropaeolum Majus Flower Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Panthenol, Citric Acid.
Шампунь L'Oréal Paris Elseve Цінність 3 глин Для нормального волосся,
Шампунь «Цінність 3 глин» від відомого французького бренду L'Oreal Paris стане справжньою знахідкою для власниць нормальних і схильних до жирності волосся, оскільки він миттєво надає волоссю свіжості, яка зберігатиметься протягом 72-х годин. При контакті з водою косметичний продукт утворює пухнасту піну, що має приємний тонкий аромат, завдяки чому кожне його застосування буде маленьким ритуалом краси. Інноваційна формула шампуню містить зелену, білу та блакитну глину, які нормалізують роботу сальних залоз і надають заспокійливий вплив на епідерміс. Він зволожує волосся по всій довжині, роблячи його шовковистим і еластичним. Косметичний засіб ефективно очищає волосся і шкіру голови, даруючи локонам прикореневе об'єм і розкішне сяйво. Чудова копиця пишного, доглянутого і блискучого волосся – це мрія, яка легко стане реальністю з L'Oreal Paris! Спосіб застосування: нанесіть на вологе волосся, злегка помасажуйте, потім змийте. При необхідності повторіть.
Farmona Herbal Care Nettle шампунь для жирного волосся 330 мл
Farmona Herbal Care Nettle, 330 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Farmona Herbal Care Nettle ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Ideepharm Radical Med Normalize шампунь для жирного волосся та шкіри голов
Ideepharm Radical Med Normalize, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Ideepharm Radical Med Normalize ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Beauty Jar Happy Scalp очищуючий пілінг для жирної шкіри голови 100 гр
Beauty Jar Happy Scalp, 100 гр, Скраби для волосся для жінок, Насолоджуйтесь ідеальною чистотою свого волосся. Пілінг для волосся Beauty Jar Happy Scalp видаляє забруднення, жир і залишки стайлінгових засобів ще ретельніше, ніж звичайний шампунь. Ви відразу відчуєте різницю й будете вражені дивовижними властивостями цього засобу. Властивості: ретельно очищає волосся від забруднень та шкірного сала очищає шкіру голови від лупи та відмерлих клітин робить волосся ідеально чистим і сяючим стимулює та освіжає шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть засіб на шкіру голови та волосся. Спіньте делікатними масажними рухами, а опісля ретельно змийте. Після цього вимийте волосся у звичний спосіб.
Шампунь Clear Для жирного типу волосся Проти лупи для жінок 400 мл 8712561
Красиве та здорове волосся – мрія кожного. Жінки люблять періодично експериментувати із зачіскою, щоб зберігати відчуття новизни. Технологія потрійного захисту від лупи CLEAR розроблена так, щоб запобігти повторній появі лупи та забезпечити волоссю живлення та зволоження. Шампунь Баланс жирності шкіри голови з освіжаючою цитрусовою композицією видаляє жир із пор шкіри голови, відновлюючи її природний баланс, і дає вам відчуття чистоти та свіжості. Комплекс Nutrium 10, що входить до складу шампуню, - це насичена суміш 10 поживних речовин і рослинних активних компонентів. При регулярному застосуванні він активує природний шар захисту проти лупи шкіри голови, дозволяючи вам гарантовано захищатися від лупи. Спосіб застосування: Нанести на вологе волосся, що масажують рухами втерти в шкіру голови, змити. Для досягнення найкращих результатів використовуйте CLEAR шампунь щодня. При попаданні у вічі ретельно промити водою. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Zinc Pyrithione, Dimethiconol, Dimethicone, Carbomer, Parfum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Menthol, Sodium Chloride, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Laureth-4, Laureth-4, Laureth-4, Laureth-4, Laureth-4 , Cellulose Gum, Sodium Polynaphthalenesulfonate, Lysine HCI, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract, Citrus Limon (Lemon) Juice, Hydrolyzed Collagen, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus (Sunflo Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Pantolactone, Glycerin, Pyridoxine HCI, Zinc Sulfate, Propylene Glycol, Maltodextrin, Citric Acid, Sodium Hydroxide, DMDM ​​Hydantoin, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Potassium Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Cl 47005, Cl 42090.  
Шампунь Clear Контроль жирності шкіри голови Проти лупи для чоловіків 400м
Шампунь для чоловіків Clear Контроль жирності шкіри голови створений спеціально для чоловіків. Основні переваги: шампунь з освіжаючим лимоном допомагає видалити жир з пір і освіжає шкіру голови; комплекс Nutrium 10, що входить до складу, — це насичена суміш 10 поживних речовин та рослинних активних компонентів; при регулярному застосуванні комплекс Nutrium 10 активує природний захисний шар проти лупи шкіри голови; шампунь має приємний аромат.
Шампунь для жирної шкіри голови Salt House 250мл 4008890006467
Освіжаюча формула з натуральними мінералами Мертвого моря та біологічно активним комплексом Phytelene із спеціальних рослинних екстрактів звільняє шкіру голови та волосся від зайвого себуму, регулює його виділення та запобігає швидкому забрудненню шкіри голови. Пантенол допомагає підтримувати баланс вологи у шкірі голови. Лимонник і м’ята забезпечують відчуття тривалої свіжості та легкості.
Syoss Men Clean & Cool шампунь для нормального та жирного волосся 440 мл
Syoss Men Clean & Cool, 440 мл, Шампуні для чоловіків, Шампунь Syoss Men Clean & Cool ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови заспокоює шкіру голови зміцнює корені волосся надає волоссю мужнього аромату Склад: містить не менше 90 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Pantene Pro-V Aqua Light шампунь для жирного волосся 400 мл
Pantene Pro-V Aqua Light, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Pantene Pro-V Aqua Light ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: надає волоссю шовковистості відновлює та живить волосся очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму дарує волоссю ніжний аромат Склад: не містить мінеральних олій не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
TRESemmé Purify & Hydrate шампунь для жирного волосся 400 мл
TRESemmé Purify & Hydrate, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь TRESemmé Purify & Hydrate ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує дарує волоссю ніжний аромат надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Шампунь для жирної шкіри голови Nivelazione 100мл 5900117975619
Висококонцентрована, але м`яка формула та використання активних інгредієнтів у високій концентрації забезпечують подвійну ефективність, відновлюючи баланс шкіри та запобігаючи жирності волосся. Очищає шкіру голови та видаляє лупу. Запобігає жирності волосся. Заспокоює роздратування та почервоніння. Шкіра голови відновлює баланс, волосся легше розчісується і укладається, довше залишається свіжим.
Шампунь L'Oréal Paris Elseve Цінність 3 глин Для нормального волосся,
Шампунь «Цінність 3 глин» від відомого французького бренду L'Oreal Paris стане справжньою знахідкою для власниць нормальних і схильних до жирності волосся, оскільки він миттєво надає волоссю свіжості, яка зберігатиметься протягом 72-х годин. При контакті з водою косметичний продукт утворює пухнасту піну, що має приємний тонкий аромат, завдяки чому кожне його застосування буде маленьким ритуалом краси. Інноваційна формула шампуню містить зелену, білу та блакитну глину, які нормалізують роботу сальних залоз і надають заспокійливий вплив на епідерміс. Він зволожує волосся по всій довжині, роблячи його шовковистим і еластичним. Косметичний засіб ефективно очищає волосся і шкіру голови, даруючи локонам прикореневе об'єм і розкішне сяйво. Чудова копиця пишного, доглянутого і блискучого волосся – це мрія, яка легко стане реальністю з L'Oreal Paris! Спосіб застосування: нанесіть на вологе волосся, злегка помасажуйте, потім змийте. При необхідності повторіть.
Garnier Botanic Therapy Magnetic Charcoal шампунь для жирного типу волосся
Garnier Botanic Therapy Magnetic Charcoal, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Garnier Botanic Therapy Magnetic Charcoal ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови усуває забруднення з волосся й шкіри голови надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   10  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История