шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Тип волосся
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 414 моделей:
| Schwarzkopf Скинути все
Шампунь Schauma 7 Трав, для нормального та жирного волосся, 250 мл
Шампунь Schauma Догляд і Детокс з екстрактом чаю матча та олією сої, для в
Шампунь для нормального та жирного волосся Schauma 7 Трав 400 мл
Шампунь Schauma Сяйво Кольору з екстрактом гранату, для фарбованого та мел
Шампунь для тонкого та слабкого волосся Schauma Keratin Strong з витяжкою
Шампунь Schauma Відновлення та догляд з екстрактом кокоса, для пошкодженог
Шампунь Schauma Fresh it Up, з екстрактом маракуї, для волосся жирних біля
Шампунь Schauma Свіжий Об'єм з екстрактом водяної лілії, для тонкого волос
Шампунь Schauma Men, для щоденного використання, 750 мл
Маска Gliss Shine Bond-Building 4 in 1 для відновлення ламкого і тьмяного
Маска Gliss Repair Bond-Building 4-in-1 відновлююча для сильно пошкодженог
Маска Gliss Nourishment Bond-Building 4 in 1 живлення для пошкодженого й о
Експрес-маска Gliss Ultimate Repair 7 секунд, для сильно пошкодженого та с
Еліксир Gliss Night Elixir Overnight Repair 100 мл
Еліксир Gliss Night Elixir Overnight Reconstruction 100 мл
Schwarzkopf Schauma MEN гель для душу та шампунь 2 в 1 для чоловіків Sport
Schwarzkopf Schauma MEN, 400 мл, Гель для душу та шампунь 2 в 1 для чоловіків, Якщо ви хочете заощадити не лише час, а й місце у ванній кімнаті або дорожній сумці, то шампунь-гель для душу Schwarzkopf Schauma MEN 2-в-1 – це саме те, що вам потрібно. Він виконує функцію двох засобів одночасно – швидко й ефективно очищує волосся та все тіло. Засіб допомагає видалити всі забруднення і жир, даруючи вам тривале відчуття свіжості. Ви вийдете з душу, наче заново народжені. Властивості: забезпечує догляд за волоссям та шкірою після використання шкіра приємно свіжа засіб розроблений спеціально для чоловічої шкіри очищає волосся та шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся та шкіру всього тіла, масажуючи, спіньте, а потім ретельно змийте.
Schwarzkopf Schauma Gentle Repair шампунь для волосся м'який догляд для су
Schwarzkopf Schauma Gentle Repair, 400 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Schwarzkopf Schauma Gentle Repair допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує розгладжує волосяне волокно Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
SCHAUMA Kids Шампунь&Бальзам для дівчаток 250 мл 4015000665957
Шампунь-Бальзам SCHAUMA Kids для дівчаток, без сліз та сплутування 250 мл з м'якою рН-нейтральною формулою без ароматів. Розроблений спеціально для волосся та шкіри дітей. Формула не містить сульфатів та парабенів. Спосіб застосування: невелику кількість шампуню нанесіть на мокре волосся, рівномірно розподіливши по всій довжині. Помасажуйте до утворення піни, розподіліть її по всій довжині волосся. Потім промийте теплою водою. За потреби повторіть процедуру.
SCHAUMA Kids Шампунь для душу для хлопчиків 250 мл 3838824167664
Переваги Шампунь Schauma з обліпиховим екстрактом для позбавлених життєвої сили та виснаженого волосся забезпечує живлення волосся від коренів до кінчиків. Відновлює природну пружність, м'якість та блиск. Особливості З екстрактом обліпихи Без силіконів і парабенів Веган-формула Дерматологічно протестований
Gliss Kur Шампунь 250мл Hair Renovation 4015100194999
Переваги Шампунь Gliss Kur Hair Renovation дбайливо очищає пасма та шкіру голови, не пересушує їх та забезпечує комплексне кератинове лікування. Засіб утворює при контакті з водою пишну та ніжну піну, яка ретельно вимиває жир, пил, бруд та залишки стайлінгових засобів. Гідролізований кератин проникає вглиб структури волосся, «знаходить» пошкоджені порожнечі, утворені внаслідок негативного впливу навколишніх факторів. Він заповнює їх, склеює лусочки, за короткий час перетворює волосся до невпізнання. Локони набувають шовковистої гладкості, еластичності, життєвої сили і здорового блиску. Комплекс OMEGAPLEX благотворно впливає на стан пасмів та шкіри голови. Він зміцнює волосяні цибулини, перешкоджає випаданню волосся, допомагає зберегти природний та привабливий об'єм локонів. Шампунь створює невидимий та довготривалий захисний бар'єр від подальшого негативного впливу навколишнього середовища.
Gliss Kur Шампунь 250мл Supreme Length 4045787436464
Переваги Шампунь GLISS KUR Supreme Length з технологією MICROREPAIR-LIPIDS відновлює волосся по всій довжині. Захист від пошкоджень за рахунок дії мікро-ліпідів Легкість і свіжість від коренів до кінчиків Видалення надлишків шкіри голови завдяки екстракту півонії Відновлення довгого волосся Посилений зростання Розчаровані млявим, пошкодженим волоссям, яке необхідно стригти щомісяця? Волосся часто жирніє? Для збереження довжини та краси волосся необхідний особливий догляд із GLISS KUR. Формули GLISS KUR базуються на KERATIN SERUM для відновлення волосся та попередження їх майбутнього пошкодження. Не потрібно стригти довге волосся – виберіть відновлення довгого волосся з Gliss Kur! Візьміть невелику кількість шампуню і нанесіть на мокре волосся, рівномірно розподіливши по всьому коріння. Помасажуйте до утворення піни, розподіліть її по всій довжині волосся. Потім рясно промийте теплою водою.
Сухий шампунь Schauma Hi Lovely! для нормального волосся 150мл 90001012139
Вітання! Я сухий шампунь Schauma Hi Lovely!, і ось що я зроблю для Вас: надам миттєву свіжість, прекрасний аромат волоссю на весь день і до 24 годин об'єму без видимих слідів після розчісування. Особливості Веган-формула: не містить інгредієнтів тваринного походження. Для нормального волосся. Надає миттєву свіжість та об'єм до 24 годин. Не залишає видимих слідів після розчісування.
Gliss Kur Бальзам 200мл Color Perfector для фар/мелір волосся 900010021802
Основою формули GLISS є активні діючі речовини та дари природи для відновлення волосся. Застосування Масажуючи, нанесіть на вологе волосся відразу після миття, ретельно змийте. Використовуйте регулярно. Для комплексного догляду за волоссям виконуйте 3 кроки Очищення шампунем. Пом'якшення та розгладження кондиціонером. Відновлення та живлення спеціальним доглядом (маска, олія, сироватка).
Schwarzkopf Schauma Everyday Care шампунь для щоденного миття волосся з ек
Schwarzkopf Schauma Everyday Care, 400 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Schwarzkopf Schauma Everyday Care допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся дарує волоссю ніжний аромат надає волоссю шовковистості запобігає розпушуванню Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   18  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуні (косметика для волосся) Schwarzkopf. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шампунь Schwarzkopf в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шампуні (косметика для волосся) Schwarzkopf. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія