шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 56 моделей:
| Hartmann Скинути все
Лак для волосся Taft Power Фіксація 5, 75 мл
Лак для волосся Taft Power Cashmere-Like Suppleness 5, 250 мл
Лак для волосся Taft Shine 4, 250 мл
Лак Taft Volume 4 для тонкого волосся 250 мл
Лак для волосся Taft Power Invisible 5, 250 мл
Лак Taft Volume 5 для нормального та тонкого волосся 250 мл
Лак для волосся Taft Ultimate 5+, 250 мл
Лак Taft Ultra 4 для зміцнення волосся 250 мл
Лак для волосся Taft Power 5, 250 мл
Гель-воск Taft Power 75 мл
Піна для волосся Taft Power Cashmere-Like Suppleness 5,200 мл
Піна-мус Taft Shine 4 для укладання волосся 150 мл
Піна для волосся Taft Volume 5, 200 мл
Піна для волосся Taft Volume 4, 200 мл
Лак для волосся Taft Power Ніжність кашеміру 5, 400 мл
Гель для волосся Taft V12, 150 мл
Гель для волосся Taft Power 5, 250 мл
Taft Лак 250 для волосся Power Кератин 9000100653503
Вишукане плетіння? Об'ємні зачіски? Які ще стайл-мрії ти маєш і боїшся здійснити через тонке й ослаблене волосся? Спробуй серію Taft «Power & Fullness» з vegan формулою для ефекту густого та пишного волосся і реалізації будь-яких зачісок з мегафіксацією до 24 год без склеювань і обтяження. Будь в центрі уваги і вражай своїм зовнішнім виглядом! помітно більш густе та пишне волосся;  до 24 год мегафіксація 5 без склеювання;  зміцнює тонке та ослаблене волосся;  допомагає захистити волосся від пересушування, впливу вологи та вітру; не залишає слідів, без обтяження;  легко вичісується;  vegan формула. Застосування Розпиліть лак на сухе волосся з відстані 30 см. Для об'єму розпиліть лак безпосередньо на корені волосся. Наносити короткими натисканнями. Склад Dimethyl Ether, Alcohol denat., Aqua (Water, Eau), Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Vinyl Caprolactam/VP/Dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Triethyl Citrate, AMP-Isostearoyl Wheat/Corn/Soy Amino Acids, Parfum (Fragrance), Panthenol, Benzoic Acid, Linalool, Citronellol, Geraniol, Benzyl Alcohol.
Taft Віск для блиску волосся Coconut75мл 9000101634266
Переваги Віск Тaft Coconut для блиску волосся Фіксація 2, 75 мл. Забезпечує фіксацію до 24 годин, надає блиску та зволоженню волоссю. Допомагає захистити від пересушування. Склад Petrolatum, Trilaureth-4 Phosphate, Cetyl Palmitate, Aqua (Water, Eau), Cera Carnauba (Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Cire de Carnauba), Ozokerite, Parfum (Fragrance), Hydrogenated Vegetable Oil, Stearyl Stearate, Panthenol, Stearic Acid, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Linalool, Benzyl Alcohol
Taft Гель 150 для укладання Невидима фіксація PowInvis CEE2 9000100876452
Переваги Гель для укладання волосся Taft Power Невидима Фіксація надає волоссю непомітну та одночасно надійну мегафіксацію 5. Інноваційна формула забезпечує стійкість до 24 годин. Засіб допомагає захистити волосся від пересушування, не обтяжуючи його, захищає укладання від впливу вологи та вітру. Гель для укладання волосся Taft Power Невидима Фіксація має веганську формулу, що означає відсутність інгредієнтів тваринного походження.
Спрей термозахисний Taft Heat Protection до 230°C 250 мл 9000101619386
Термозахисний спрей для волосся Taft Heat Protection захищає волосся від високих температур до 230°C. Зберігає ефект проти пушіння до 72 років і забезпечує природний блиск. Термозахисний спрей для волосся Taft Heat Protection має веганську формулу, що означає відсутність інгредієнтів тваринного походження.  
Віск для волосся Taft Creative Strong Hold & Shine 4, 75 мл
Гель-віск Taft Сяйво діамантів Фіксація 2, 75 мл
Лак Taft Phyto Keratin 4 для всіх типів волосся 250 мл
Попередня   Наступна
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на стайлінг для волосся Hartmann. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити стайлінг для волосся Hartmann в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на стайлінг для волосся Hartmann. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія