шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 117 моделей:
| гель Скинути все
Гель-воск Taft Power 75 мл
Гель для волосся Schwarzkopf Professional Silhouette суперсильної фіксації
Призначення - надання об'єму, для укладання волосся, Ступінь фіксації - супер сильна, Об`єм/Вага - 250 мл, Тип волосся - для всіх типів волосся
Гель для волосся Indola Innova Finish Gel Spray сильної фіксації 50 мл (40
Призначення - надання блиску, стайлінг, для укладання волосся, Ступінь фіксації - сильна, Об`єм/Вага - 50 мл, Тип волосся - для всіх типів волосся
Schwarzkopf Taft Men гель для волосся сильної фіксації 150 мл
Schwarzkopf Taft Men, 150 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Стайлінговий засіб Schwarzkopf Taft Men стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: зафіксує зачіску в потрібній формі надає зачісці текстури та форми не застигає у волоссі не залишає слідів Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Taft Гель 150 для укладання Невидима фіксація PowInvis CEE2 9000100876452
Переваги Гель для укладання волосся Taft Power Невидима Фіксація надає волоссю непомітну та одночасно надійну мегафіксацію 5. Інноваційна формула забезпечує стійкість до 24 годин. Засіб допомагає захистити волосся від пересушування, не обтяжуючи його, захищає укладання від впливу вологи та вітру. Гель для укладання волосся Taft Power Невидима Фіксація має веганську формулу, що означає відсутність інгредієнтів тваринного походження.
Schwarzkopf Taft Power екстра зміцнюючий гель для волосся 250 мл
Schwarzkopf Taft Power, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Гель для волосся Schwarzkopf Taft забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: сильна фіксація забезпечить стійкість зачіски упродовж цілого дня не склеює волосся та легко вичісується створює ідеальний стайлінг Спосіб використання: Розітріть невелику кількість засобу в долонях, пальцями сформуйте бажану зачіску.
Schwarzkopf Professional Osis+ Curl Jam гель для волосся для хвилястого та
Schwarzkopf Professional Osis+ Curl Jam, 300 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Гель для волосся Schwarzkopf Professional Osis+ Curl Jam забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: не обтяжує волосся надає волоссю зволоження та живлення робить волосся неймовірно блискучим і здоровим Спосіб використання: Нанесіть на вологе, висушене рушником волосся.
Гель для стайлінгу Reuzel Fiber Gel 100 мл
Гель для стайлінгу Reuzel Fiber Gel можна використовувати кожен день, не переживаючи про стан волосся. До складу гелю входять зволожуючі компоненти, які допомагають дбати про локони. Засіб має мінімальну ступінь блиску, завдяки чому укладання за допомогою цього гелю виглядає неймовірно природно і елегантно. Легко змивається водою в кінці дня і оригінально ароматизує волосся. Надає зачісці об'єм і текстуру, робить волосся візуально щільніше. На водній основі. Не містить спирт і не сушить волосся.  Під час нанесення Fiber Gel збільшує густоту волосся, не залишаючи водночас на волоссі відчуття липкості, і так - протягом усього дня. Після висихання гель надає волоссю слабкого блиску. Гель замішаний на водній основі, тому легко змивається водою.Легкий ванільно-м'ятний аромат - приємний бонус від укладання як для вас, так і для оточуючих вас людей. тверда, рухлива фіксація слабкий блиск на водній основі АРОМАТ: легкий ванільно-м'ятний аромат ДЛЯ ЯКИХ ТИПІВ ВОЛОССЯ: для всіх типів волосся, ідеальний для хвилястого і кучерявого волосся ДЛЯ ЯКИХ УКЛАДОК: для класичних стрижок Спосіб застосування: Видавіть трохи гелю в долоню, розміром із невелику монетку. Розітріть його між руками і нанесіть на підсушене рушником волосся. За потреби збільште кількість гелю. Прочешіть волосся гребенем і висушіть феном. Волосся набуває додаткового пружного об'єму, легкої розпатланості і текстури. Якщо нанести гель на сухе волосся, то волосся отримує жорстку фіксацію з м'яким блиском. Склад: Water (Aqua), Propylene Glycol, PVP, Maltodextrin/VP Copolymer, Acrylates Copolymer, Polysorbate 20, Fragrance (Parfum), Equisetum Arvense Extract, Ethylhexylglycerin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Carbomer, PEG-45m, Coumarin, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Aminomethyl Propanol Продукт не тестується на тваринах
Гель для волосся ProfiStyle Styling Strong Hold Сильна фіксація з дозаторо
Гель-віск ProfiStyle Gel-Wax Shine&Hold Блиск та фіксація 80 мл
Гель-віск ProfiStyle Men's Style Фіксація і блиск 80 мл
Гель-віск Taft Сяйво діамантів Фіксація 2, 75 мл
Гель для волосся Intesa Styling Мокрий вигляд 150 мл
Розгладжуючий гель для кучерявого волосся Byphasse, 250 мл
Гель Wellaflex Power Hold 5 для укладки волосся 150 мл
Гель для середньої фіксації волосся Greensoho Energy.On Gel Definicion, 25
Гель для глибокого зволоження та тонізації шкіри голови Philip Martin's, 1
TAFT Гель-віск 75 "Сіяння Діамантів" (червона лінія) (40152240)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
TAFT Гель 150 для укладки Невидима фіксація PowInvis CEE2 (9000100876452)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Schwarzkopf Гель для укладання волосся сильної фіксації SILHOUETTE 250 мл
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
TAFT Гель-віск 75 "Сіяння Діамантів" (червона лінія) (40152240)
TAFT Гель 150 для укладки Невидима фіксація PowInvis CEE2 (9000100876452)
Schwarzkopf Гель для укладання волосся сильної фіксації SILHOUETTE 250 мл
Гель для волосся Got2b Glued Фіксація 6 150 мл (5012583105084) 50125831050
Призначення - для укладання волосся, Ступінь фіксації - ультрасильна, Об`єм/Вага - 150 мл, Тип волосся - для всіх типів волосся
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на стайлінг для волосся. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити стайлінг для волосся в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на стайлінг для волосся. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія