шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
від    до    грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Обслуговування
Приготування
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Набір для м'яса Tramontina Barbecue, 3 предмети (7067749)
Планча для елекричного гриля Weber Lumin (0077924194214)
Планча для гриля Feuerhand Griddle Plate (4250435730720)
Стійка для готування на вогні Petromax Fire Bridge (4250435730805)
Чехол для гриля Berghoff 2415498
Чехол для среднего гриля Berghoff 2415500
Камень для гриля BergHoff 23 см 2415715
Ростер для курицы с поддоном BergHoff 8501171
Камень для гриля BergHoff 36 см 2415714
Разжигатель угля электрический BergHoff 8501170
Рассекатель жара и решетка BergHoff 45х41см 2415716
Щепа для копчення букова 1 кг.
Букова щепа – це класика для м’яса та ковбас. Ця щепа разом із фруктовою користується популярністю у більшості м’ясокомбінатів. Букова щепа є одним із найкращих серед усіх різновидів деревини для копчення. Саме в щепі бука найменший вміст смол. Вони дають копченостям приємний червоно-коричневий колір. Найбільше ця щепа підходить для холодного копчення м’яса та ковбас. Так само її можна застосовувати як основу для приготування риби та сиру, щоб надати хороші смакові властивості та гарний відтінок. Фракція щепи 6-10 мм. Фасування – по 1 кг.
Щепа для копчення дубова 1 кг.
Дубова щепа чудово підходить для копчення м’яса, сала та ковбас. Деревина дуба дуже щільна, тверда і міцна, що дозволяє створювати густий дим при тлінні. Крім цього, дубова щепа надає продукту копчення золотаво-коричневого відтінку. Фракція щепи 6-10 мм. Фасування – по 1 кг.
Щепа для копчення вільхова 1 кг.
Вільхова щепа – чудовий варіант для копчення риби, м’яса, птиці, сиру. По суті це універсальна щепа, яка найчастіше використовується при гарячому копченні безлічі продуктів. Вона надасть продукту золотаво-жовтогарячий колір, пряний аромат і трохи терпкості. Чудово поєднується із фруктовими породами. Фракція щепи 6-10 мм. Фасування – по 1 кг.
Щепа для копчення яблуня 1 кг.
Щепа з яблуні підходить для копчення сала, баликів та м’ясо-ковбасних виробів, а також овочів, фруктів та морепродуктів. Добре поєднується з буком або вільхою, що надає копченостям ще більш приємний аромат і апетитний жовто-янтарний відтінок скоринки. Фракція щепи 6-10 мм. Фасування – по 1 кг.
Попередня   Наступна
1   ...   10   11   12   13   14   ...   596  

© 2006-2025 Magazilla
Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія