искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Количество лезвий
Кол-во в упаковке
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 11 моделей:
| Muehle Сбросить все
Т-подібна бритва Muehle TRADITIONAL R89
Т-подібна бритва M?HLE TRADITIONAL R89 - це те що тобі потрібно для щоденного гоління! Muehle R89 складається з трьох деталей, які скріплюються одним гвинтом, що робить даний інструмент досить простою у догляді і надійним по виконанню. Головка виготовлена з хромованої латуні, рукоятка – з суміші цинку і алюмінію, покритої хромом. Головка з закритим зрізом (closed comb) володіє помірною агресивністю: голить досить м'яко, але в той же час чисто, завдяки чому згладжується і брак техніки, і відсутність належного досвіду - порізатися практично нереально. Вага верстата дозволяє видаляти щетину під власною вагою, не вдаючись до надмірного тиску на шкіру. Довжина – 94 мм, Ширина – 41 мм Товщина ручки – 12 мм Вага: 66 г Зроблено в Німеччині
Станок для Гоління Т-подібний Muehle R41 Rosegold Traditional Razor Open C
Класичний Т-подібний станок зі структурованою ручкою, покритою хромованим рожевим золотом. Забезпечує ідеально комфортне гоління кожного дня. Гребінь відкритого типу. Голова бритви виготовлена з легованогоцинкового сплаву ZAMAC і хромована, а латунна ручка має додаткове напилення з 12-каратного рожевого золота, яке особливо вдало поєднується з хромованими деталями. Шанувальники класичного вологого гоління оцінять його по достоїнству! Технічні характеристики: Загальна довжина: 94 мм. Довжина ручки: 86 мм. Вага: 64 г. Матеріал ручки: латунь з високоякісною хромованою обробкою і додатковим покриттям 12-каратним рожевим золотом. Матеріал головки: лита з цинкового сплаву ZAMAC, з хромованою обробкою і ручним поліруванням. Упаковка: картонна коробка виробника з логотипом Muehle. Включає: лезо Muehle DE, 1 шт.
Леза для гоління MUEHLE 10 шт
Змінні леза MUEHLE в упаковці-диспенсері з 10 змінних лез, кожне лезо індивідуально загорнене в паперовий конвертик. Виробляються з платинованим нержавіючої сталі. Мають м'яку / середню гостроту, така гострота підійде як для початківців, так і для досвідчених користувачів. Підходять для всіх Т-подібних бритв.
Mühle Safety Cover R41 змінні головки з закритим гребенем 1 кс
Mühle Safety Cover R41, 1 кс, Kласичне гоління для чоловіків, Класичне гоління користується все більшою популярністю. Пристрій Mühle Safety Cover стане обов’язковим елементом у вашій косметичці. Властивості: стильний дизайн Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Mühle Safety Cover R89 змінні головки з відкритим гребенем 1 кс
Mühle Safety Cover R89, 1 кс, Kласичне гоління для чоловіків, Класичне гоління користується все більшою популярністю. Пристрій Mühle Safety Cover стане обов’язковим елементом у вашій косметичці. Властивості: стильний дизайн Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Mühle Safety Cover R89 захисний чохол для бритв з відкритим гребенем 1 кс
Mühle Safety Cover R89, 1 кс, Kласичне гоління для чоловіків, Стильний аксесуар Mühle Safety Cover R89 стане незамінним елементом у вашій косметичці. Властивості: стильний дизайн Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Станок для Гоління Т-подібний Muehle R108 Traditional Razor
Cтанок для гоління T-подібний Mühle R108 Traditional Razor забезпечить високоякісне, точне та комфортне гоління кожного дня. На відміну від сучасних блейд-систем, станок має нерухому головку закритого типу, що мінімізує ймовірність порізів або появи подразнення. Ця модель - варіант і для тих, хто тільки занурюється в світ вологого гоління, і для тих, хто в ньому не новачок. Штучна смола являє собою високоякісний синтетичний матеріал, суміш металу і пластику. Він міцний, невибагливий і стійкий до зношування, сколів і подряпин. Відмінна альтернатива звичному металу. Довжина станка традиційна - 94 мм, ширина голови становить 41 мм, а товщина ручки - 12 мм, вага - 64 гр. Голова з закритим зрізом, така ж як у моделі R 89, виконана з цинкового сплаву і хромована, що дозволяє ефективно захищати бритву від корозії. Ручка зі штучної смоли володіє бездоганним стилем і приємними тактильними відчуттями, забезпечуючи зручний хват. Іншими словами, Т-подібна бритва Muehle R 108 - це одночасно і відмінний робочий інструмент, і естетична річ. Технічні характеристики: Загальна довжина: 94 мм. Довжина ручки: 86 мм. Вага: 64 г. Матеріал ручки: латунь з високоякісною хромованою обробкою і вставкою зі штучної смоли черепахового кольору. Матеріал головки: лита з цинкового сплаву ZAMAC, з хромованою обробкою і ручним поліруванням. Упаковка: картонна коробка виробника з логотипом Muehle. Включає: лезо Muehle DE, 1 шт.
Mühle KOSMO Bog Oak Сіткова бритва 1 кс
Mühle KOSMO Bog Oak, 1 кс, Kласичне гоління для чоловіків, Бритва Mühle KOSMO — найбільш досконалий спосіб досягнення гладкої шкіри обличчя. Властивості: стильний дизайн зручне миття й обслуговування бритва на змінних головках гладке гоління у традиційний спосіб Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект. Замініть бритвену голівку, коли лезо затупиться або зноситься зволожувальна смужка.
Mühle HEXAGON Forest Сіткова бритва 1 кс
Mühle HEXAGON Forest, 1 кс, Kласичне гоління для чоловіків, Класичне гоління користується все більшою популярністю. Пристрій Mühle HEXAGON стане обов’язковим елементом у вашій косметичці. Властивості: стильний дизайн зручне миття й обслуговування бритва на змінних головках гладке гоління у традиційний спосіб Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект. Замініть бритвену голівку, коли лезо затупиться або зноситься зволожувальна смужка.
Mühle PURIST Noir Mach3 Бритва 1 кс
Mühle PURIST Noir Mach3, 1 кс, Станки для гоління для чоловіків, Бритва Mühle PURIST — найбільш досконалий спосіб досягнення гладкої шкіри обличчя. Властивості: стильний дизайн зручне миття й обслуговування бритва на змінних головках гладке гоління у традиційний спосіб насадка створює коливальні рухи Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект. Замініть бритвену голівку, коли лезо затупиться або зноситься зволожувальна смужка.
Mühle PURIST Karelian Masur Birch Сіткова бритва 1 кс
Mühle PURIST Karelian Masur Birch, 1 кс, Kласичне гоління для чоловіків, Класичне гоління користується все більшою популярністю. Пристрій Mühle PURIST стане обов’язковим елементом у вашій косметичці. Властивості: стильний дизайн зручне миття й обслуговування бритва на змінних головках гладке гоління у традиційний спосіб Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект. Замініть бритвену голівку, коли лезо затупиться або зноситься зволожувальна смужка.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на станки и лезвия для бритья Muehle. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить станок / лезвие Muehle в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на станки и лезвия для бритья Muehle. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История