искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Количество лезвий
Кол-во в упаковке
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 132 моделей:
| со сменным картриджем Сбросить все
Бритва Gillette Venus Smooth з 2 змінними картриджами (3014260262693) 3014
Вид - зі змінним лезом, стать - для жінок, Клас косметики - мас-маркет
Бритва Gillette Mach3 з 2 змінними картриджами (7702018020706/770201802067
Вид - зі змінним лезом, Кількість лез - 3, кількість в упаковці - 2 шт
Бритва Gillette Venus Smooth станок + змінні картриджі 3 шт. (770201846982
Бритва Gillette Mach3 Start з 3 змінними картриджами (7702018464005) 77020
Вид - зі змінним лезом, Кількість лез - 3, кількість в упаковці - 1 шт
Бритва Gillette Fusion5 з 2 змінними картриджами (7702018874125/7702018866
Вид - зі змінним лезом, Кількість лез - 5, кількість в упаковці - 2 шт
Бритва Gillette Fusion5 ProGlide Flexball з 2 змінними картриджами (770201
Вид - зі змінним лезом, Кількість лез - 5, кількість в упаковці - 2 шт
Бритва Gillette Fusion5 з 4 змінними картриджами (7702018556274/7702018610
Вид - зі змінним лезом, Кількість лез - 5, кількість в упаковці - 4 шт
Бритва Bic Flex 3 Hybrid з 2 змінними картриджами 3086123519114
BIC – всесвітньо відомий бренд, який виробляє канцелярську продукцію, одноразові бритви для гоління, запальнички та інші дрібнички. Виробництво бритв фірмою BIC розпочинається 1975 року. Бритва BIC Flex Hybrid розроблена спеціально для ультрам`якого гоління. В упаковці 1 бритва із чотирма змінними касетами. Особливості: Плавальна головка для ретельного та м`якого гоління 3 рухомі леза Вигнута зручна ручка Змінні касети  
Бритва Bic Miss Soleil Click Sensitive із 2 змінними картриджами 308612364
Зручність і комфорт Ця упаковка, придатна для переробки, містить 2 змінні картриджі для жіночої бритви BIC Click 3 Soleil Sensitive, в якій використана технологія трьох лез для ще більш шовковистого і гладкого гоління. Картриджі, замінні за допомогою простого натискання, мають рухомі леза і гумову планку із захисними мікрогребінками для дуже гладкого гоління. А також змащувальну смужку, просочену алое вера і вітаміном Е.
Бритва Bic Flex 3 Hibrid із 4-змінними картриджами. 3086123644939
BIC – всесвітньо відомий бренд, який виробляє канцелярську продукцію, одноразові бритви для гоління, запальнички та інші дрібнички. Виробництво бритв фірмою BIC розпочинається 1975 року. Бритва BIC Flex Hybrid розроблена спеціально для ультрам`якого гоління. В упаковці 1 бритва із чотирма змінними касетами. Особливості: Плавальна головка для ретельного та м`якого гоління 3 рухомі леза Вигнута зручна ручка Змінні касети
Бритва Bic Flex 3 Hibrid Sensitive із 4 змінними картриджами 3086123644977
"BIC - всесвітньо відомий бренд, виробляє канцелярську продукцію, одноразові бритвені верстати, запальнички та інші дрібниці життя. Виробництво бритв фірмою BIC бере свій початок в 1975 р Верстат для гоління для чоловіків. 2 леза з нержавіючої сталі особливості: Вузька фіксована головка для ретельного гоління Широка зволожуюча смужка з вітаміном Е та Алое Віра Ребриста ручка з полістирол для зручного тримання в руці "
Бритва Gillette Venus Екстра гладкість з 1 змінним картриджем 770201848720
Насолоджуйтесь гладким та комфортним голінням з бритвами Venus Extra Smooth. Вони оснащені п'ятьма лезами з алмазоподібним покриттям для більш гладкого гоління та захисною зволожуючою смужкою, дозволяючи вам насолоджуватися надгладкою шкірою довше (порівняно з Venus Smooth). Особливості: Насолоджуйтесь надгладкою шкірою довше (порівняно з Venus Smooth). Брита з п'ятьма ідеально збалансованими лезами з алмазоподібним покриттям легко ковзає по шкірі. Активована водою зволожуюча смужка навколо лез допомагає захистити шкіру від порізів та подряпин. Закруглена плаваюча головка щільно прилягає до шкіри і дозволяє з легкістю збривати волоски у важкодоступних місцях. Завдяки ергономічній ручці бритву зручно тримати в різних положеннях. Гелева ручка з м'якою зоною захоплення забезпечує неймовірний контроль і не вислизне навіть у душі. Будь-яка змінна касета Venus підходить до будь-якої ручки для гоління Venus, крім Simply Venus
Бритва Bic Flex 5 Hibrid з 2 змінними картриджами 3086123644922
BIC — всесвітньо відомий бренд, який виробляє канцелярську продукцію, одноразові верстати для гоління, запальнички та інші дрібнички. Виробництво бритв фірмою BIC починається 1975 року.Бритва BIC Flex 5 Hybrid з п'ятьма лезами, які легко промиваються й адаптуються до контурів обличчя, розроблена спеціально для ультраретельного гоління. Додаткове лезо делікатно видаляє щетину у важкодоступних місцях. Головка бритви, яка обертається під кутом 40°, чітко слідує контурам обличчя. Балансувальна сфера на ручці забезпечує ретельне гоління. Зручна ручка з каучуковими вставками, дає змогу впевнено тримати бритву навіть у мокрих руках. Зручна ручка з каучуковими вставками, дає змогу впевнено тримати бритву навіть у мокрих руках. До набору входить 1 ручка і 2 змінні картриджі.Особливості:5 нанотехнологічних рухливих лез і одне додаткове. Плавальна головка, балансувальна сфера. Зручна ручка з каучуковими вставками. Зволожувальна смужка з алое вера та вітаміном Е.
Бритва Gillette Mach 3 Charcoal з 2 змінними картриджами 8700216074308
Чоловіча бритва Gillette Mach3 Charcoal - це бритва з 3-ма лезами, яку розробили для класичного ретельного гоління, бритва для чоловіків з 3-ма лезами має поліпшену змащувальну смужку для поліпшеного ковзання з деревним вугіллям. Стильна ручка бритви кольору деревного вугілля надійно тримається в руці та забезпечує ретельне гоління. Бритва для чоловіків також має леза міцніші за сталь, які забезпечують до 15 сеансів комфортного гоління та допомагають видаляти мікрозабруднення, коли бритву використовують разом із гелем для гоління Gillette Series з деревним вугіллям. Хвилюєтеся, що касети не підійдуть до вашої ручки Gillette? Всі леза для бритви Mach3 підходять до всіх ручок бритви Mach3.  Особливості та переваги: Класичне ретельне гоління: бритва для чоловіків із 3-ма лезами забезпечує ретельне гоління без зайвого клопоту. 1 лезо - 5 сеансів гоління: отримайте до 15 сеансів гоління з кожною змінною касетою для бритви Gillette Mach3 Charcoal. Зменшення подразнення від гоління: бритва з 3-ма лезами та поліпшеною змащувальною смужкою для поліпшеного ковзання. Гладкий дизайн: преміальна ручка бритви з темної сталі натхненна досконалістю деревного вугілля. Тепер в упаковці, що підлягає вторинному переробленню. Найкращий захист від подразнень забезпечує поєднання з гелем для гоління Gillette Series з деревним вугіллям.
Gillette Бритва Gillette Venus ComfortGlide Breeze з 2 змінними картриджам
+ 9 грн бонус, Вид - зі змінним лезом, Кількість лез - 3, кількість в упаковці - 2 шт
Wilkinson Sword Intuition 2 in 1 Sensitive Care бритва + змінні головки 3
Wilkinson Sword Intuition 2 in 1 Sensitive Care, 3 кс, Змінні картриджі для жінок, Хочете гладенько поголити тіло або окремі його ділянки? Бритва Wilkinson Sword Intuition 2 in 1 Sensitive Care – ваш шанс зробити це легко, швидко й безболісно. Її леза захоплюють й акуратно видаляють кожну волосинку, якої ви хочете позбутися. Насолоджуйтеся ідеально гладенькою шкірою, якої ви давно прагнули! Властивості: голить швидко та легко пристосується до заглиблень на тілі прилад оснащений зволожувальною стрічкою голить під пахвами, ноги й інтимні зони змінна голівка приладу Спосіб використання: Застосуйте піну або крем для гоління, після чого поголіть шкіру довгими, акуратними рухами. Замініть голівку бритви на нову, як тільки зволожувальні стрічки зносяться або леза затупляться.
Wilkinson Sword Intuition Complete жіночий пристрій для гоління 1 кс
Wilkinson Sword Intuition Complete, 1 кс, Бритви для жінок, Хочете гладенько поголити тіло або окремі його ділянки? Бритва Wilkinson Sword Intuition Complete – ваш шанс зробити це легко, швидко й безболісно. Її леза захоплюють й акуратно видаляють кожну волосинку, якої ви хочете позбутися. Насолоджуйтеся ідеально гладенькою шкірою, якої ви давно прагнули! Властивості: голить швидко та легко пристосується до заглиблень на тілі змінна голівка приладу бритву можна промивати, тому вона має високогігієнічні властивості Спосіб використання: Застосуйте піну або крем для гоління, після чого поголіть шкіру довгими, акуратними рухами. Замініть голівку бритви на нову, як тільки зволожувальні стрічки зносяться або леза затупляться.
Бритва Bic Flex 5 Hibrid із 4 змінними картриджами. 3086123644984
Bic - всесвітньо відомий бренд, який виробляє канцелярську продукцію, одноразові бритвені станки, запальнички та інші дрібнички. Виробництво бритв фірмою Bic починається 1975 року. Бритва Bic Flex 5 Hybrid з п'ятьма лезами, що легко промиваються та адаптуються до контурів обличчя, розроблена спеціально для ретельного гоління. Додаткове лезо делікатно видаляє щетину у важкодоступних місцях. Головка бритви, яка обертається під кутом 40°, чітко слідує контурам обличчя. Балансувальна сфера на ручці забезпечує ретельність гоління. Зручна ручка з каучуковими вставками, що дає можливість впевнено тримати бритву навіть у мокрих руках. Зручна ручка з каучуковими вставками, дає можливість впевнено тримати бритву навіть у мокрих руках. У набір входить 1 ручка і 4 змінні картриджі. Особливості: 5 нанотехнологічних рухомих лез і одне додаткове. Плавальна головка, балансувальна сфера. Зручна ручка з каучуковими вставками. Зволожувальна смужка з алое вера і вітаміном Е.
Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze Бритва + 2 замінні головки 1 кс
Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze, 1 кс, Бритви для жінок, Хочете гладенько поголити тіло або окремі його ділянки? Бритва Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze – ваш шанс зробити це легко, швидко й безболісно. Її леза захоплюють й акуратно видаляють кожну волосинку, якої ви хочете позбутися. Насолоджуйтеся ідеально гладенькою шкірою, якої ви давно прагнули! Властивості: голить швидко та легко пристосується до заглиблень на тілі оснащена рухомою голівкою прилад оснащений зволожувальною стрічкою змінна голівка приладу не викликає подразнення Спосіб використання: Замініть голівку бритви на нову, як тільки зволожувальні стрічки зносяться або леза затупляться.
Бритва Gillette Sensor 3 із 6 змінними картриджами. 7702018550807
Чоловіча бритва Gillette Sensor 3 оснащена трьома лезами і смужкою, що змащує, яка забезпечує чудове ковзання бритви. Леза Sensor та плаваюча голівка бритви Gillette Sensor 3, яка повторює контури обличчя, гарантують ретельне та комфортне гоління. Усі змінні касети Sensor підходять до всіх бритв серії Sensor. Особливості: Бритва Gillette Sensor 3 з 3 лезами Змащувальна смужка забезпечує чудове ковзання бритви Плаваюча голівка повторює контури обличчя для ретельного гоління Всі змінні касети Sensor підходять до всіх бритв серії Sensor.
Бритва Bic Miss Soleil Click 5 з 2 змінними картриджами 3086123680227
Спеціальний комплект для жіночого гоління BIC Miss Soleil Click 5 складається з одного верстата та двох запасних картриджів. Ця надзвичайно екологічно чиста багаторазова бритва постачається в пакуванні, що на 100% придатне для вторинної переробки, виготовлене на 80% із вдруге використаних матеріалів. Вона була розроблена з метою надання більш гладкого та дбайливого гоління. Станок виготовлено з використанням 40% вдруге використаних матеріалів і оснащено гумовими вставками, які забезпечують відмінний контроль під час гоління. Особливості: Зволожувальна смужка містить алое вера та кокосове молоко, що робить процес гоління ще комфортнішим. Рухома голівка повторює контури вашого тіла, надаючи ідеальне гоління щоразу. З більш ніж 40-річним досвідом розробки, виробництва та індивідуального тестування всіх своїх бритв, BIC гарантує найвищу якість і надійність. Переваги: Забезпечує ідеально гладке ковзання та ефективне видалення волосків навіть з кореня. При цьому не завдає жодного збитку шкірі і не викликає подразнень. Цей засіб ідеально підходить для видалення надмірного волосся на ногах, під пахвами та в зоні бікіні. Спосіб використання. Для оптимального використання Станка для гоління BIC Click Soleil 5 з 2 змінними картриджами, жіночого типу, вам потрібно слідувати деяким важливим крокам. По-перше, змочіть шкіру теплою водою, щоб вона стала м'якою і підготовленою до гоління. Потім нанесіть на шкіру пінку або гель для гоління, рівномірно розподіливши їх по області, яку ви збираєтеся голити. Після цього приступайте до гоління з використанням станка BIC Click Soleil 5. Робіть кілька плавних ходів бритвою по шкірі в напрямку росту волосся. Це допоможе уникнути подразнення й отримати більш гладкий результат. Коли ви завершите процес гоління, опустіть леза станка під проточну воду так, щоб вода могла вільно стікати від задньої частини касети вперед. Це дасть змогу змити з лез волоски та залишки продуктів для гоління. Не забудьте після цього добре струснути станок, щоб забезпечити його сушку і зберегти леза в ідеальному стані для наступного використання. Цим простим, але важливим крокам ви досягнете чудових результатів під час гоління з використанням станка BIC Click Soleil 5.
Gillette Venus ComfortGlide Olay Coconut Бритва зі змінною насадкою 1 кс
Gillette Venus ComfortGlide Olay Coconut, 1 кс, Бритви для жінок, Хочете гладенько поголити тіло або окремі його ділянки? Бритва Gillette Venus ComfortGlide Olay Coconut – ваш шанс зробити це легко, швидко й безболісно. Її леза захоплюють й акуратно видаляють кожну волосинку, якої ви хочете позбутися. Насолоджуйтеся ідеально гладенькою шкірою, якої ви давно прагнули! Властивості: голить швидко та легко прилад оснащений зволожувальною стрічкою не викликає подразнення дістанеться навіть важкодоступних місць змінна голівка приладу Спосіб використання: Застосуйте піну або крем для гоління, після чого поголіть шкіру довгими, акуратними рухами. Для безпечного використання не натискайте занадто сильно. Замініть голівку бритви на нову, як тільки зволожувальні стрічки зносяться або леза затупляться.
Gillette Venus ComfortGlide Sugarberry Бритва зі змінною насадкою 1 кс
Gillette Venus ComfortGlide Sugarberry, 1 кс, Бритви для жінок, Хочете гладенько поголити тіло або окремі його ділянки? Бритва Gillette Venus ComfortGlide Sugarberry – ваш шанс зробити це легко, швидко й безболісно. Її леза захоплюють й акуратно видаляють кожну волосинку, якої ви хочете позбутися. Насолоджуйтеся ідеально гладенькою шкірою, якої ви давно прагнули! Властивості: пристосується до заглиблень на тілі забезпечить ретельне гоління та досконалий результат змінна голівка приладу прилад оснащений зволожувальною стрічкою дістанеться навіть важкодоступних місць Спосіб використання: Застосуйте піну або крем для гоління, після чого поголіть шкіру довгими, акуратними рухами. Замініть голівку бритви на нову, як тільки зволожувальні стрічки зносяться або леза затупляться.
Подарунковий набір Бритва Gillette Sensor 3 з 5 змінними картриджами + Гел
Подарунковий набір  Gillette Sensor3 - це спосіб забезпечити гладкість та комфортне гоління без проблем. Набір підходить для чоловіків із різним типом шкіри, завдяки чому кожен може насолодитися високою якістю гоління. У набір входять: Бритва Gillette Sensor3. Змінні картриджі для гоління, 5 шт. Гель для гоління Series Sensitive, 75 мл. Бритва Gillette Sensor3 - це надійний засіб для ретельного гоління, який пропонує 3 гострі леза. Ці леза розташовані так, щоб забезпечити оптимальну ефективність гоління та залишити шкіру гладкою. Подібно до інших продуктів від Gillette, ця бритва також оснащена пружинними лезами, мастильною смужкою та мікрогребінками Skin Guard, які допомагають мінімізувати подразнення та порізи. Спосіб використання: Змочіть обличчя теплою водою, нанесіть гель для гоління або піну, засіб для гоління забезпечить гладкість і комфортне ковзання бритви. Почніть гоління, рухаючись бритвою в напрямку росту волосся. Після завершення використовуйте лосьйон або бальзам для заспокоєння шкіри та зволоження. Гель для гоління Series Sensitive - це ідеальний продукт для чутливої шкіри. Він призначений для підготовки шкіри до гоління, допомагаючи зволожити та пом'якшити її. Завдяки наявності алое вера та інших натуральних компонентів, цей гель живить шкіру та забезпечує їй м'якість. Гель також має заспокійливу та загоювальну дію, що допомагає уникнути подразнень та появи порізів під час гоління. Він забезпечує правильне ковзання лез бритви, що робить процес гоління більш комфортним та безпечним для шкіри. Запах гелю також приємний та освіжає, що додає додаткового комфорту під час гоління. Спосіб використання:Змочіть обличчя теплою водою, щоб підготувати шкіру до гоління, нанесіть невелику кількість гелю круговими рухами на вологе обличчя. Рівномірно розподіліть гель, щоб покрити всю зону, яку ви плануєте поголити. Рухайте бритвою в напрямку росту волосся, щоб уникнути подразнення та порізів. Після завершення гоління ретельно сполосніть обличчя водою, щоб видалити залишки гелю та волосся.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   6  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на станки и лезвия для бритья. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить станок / лезвие в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на станки и лезвия для бритья. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История