искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Пол
Назначение
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 135 моделей:
| для детей Сбросить все
Дитяча зубна паста Curaprox Kids із фтором 1450 ppm від 6 років смак кавун
Призначення - догляд за молочними зубами, об'єм/вага - 60 мл
Дитяча зубна паста Curaprox Kids з фтором 950 ppm від 2 років смак полуниц
Призначення - для молочних зубів, об'єм/вага - 60 мл
Дитяча зубна паста Paro Swiss amin kids на основі амінофториду 500 ppm 75
Призначення - комплексний захист, для зміцнення ясен, від карієсу, зміцнення зубів, об'єм/вага - 75 мл
Дитяча зубна паста Dr. Wild Emoform Youngstars від 6 до 12 років 75 мл (76
Призначення - захист ясен, для профілактики карієсу, об'єм/вага - 75 мл
Дитяча зубна паста Dr. Wild Emoform Kids 75 мл (7611841701723) 11.4511
Призначення - комплексний захист, від пародонтозу, від карієсу, зміцнення ясен, об'єм/вага - 75 мл
Biorepair Kids 0-6 зубна паста для дітей для відновлення зубної емалі Grap
Biorepair Kids 0-6, 50 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Зубна паста Biorepair Kids 0-6 досконало вичистить дитячі зуби та забезпечить їм здоров’я та білизну. Властивості: ретельно чистить зуби зміцнює зубну емаль має приємний смак Склад: не містить флуоридів Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день: вранці та ввечері, а також після кожного прийому їжі. Після використання пасти ретельно прополощіть рот.
Signal Kids зубна паста для дітей Strawberry 50 мл
Signal Kids, 50 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Зубна паста Signal Kids досконало вичистить дитячі зуби та забезпечить їм здоров’я та білизну. Властивості: запобігає виникненню карієсу видаляє зубний наліт зміцнює зубну емаль Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день: вранці та ввечері, а також після кожного прийому їжі. Після використання пасти ретельно прополощіть рот.
Biorepair Kids 0-6 зубна паста для дітей для відновлення зубної емалі Peac
Biorepair Kids 0-6, 50 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Зубна паста Biorepair Kids 0-6 досконало вичистить дитячі зуби та забезпечить їм здоров’я та білизну. Властивості: ретельно чистить зуби зміцнює зубну емаль має приємний смак Склад: не містить флуоридів Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день: вранці та ввечері, а також після кожного прийому їжі. Після використання пасти ретельно прополощіть рот.
Colgate Total Junior зубна паста для ретельного чищення зубів та ротової п
Colgate Total Junior, 50 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Зубна паста Colgate Total Junior забезпечує комплексний догляд за вашими зубами та яснами. Чистить зуби від зубного нальоту та залишків їжі, піклується про ясна та слизову оболонку ротової порожнини. Властивості: піклується про ясна ретельно чистить зуби видаляє зубний наліт зміцнює зубну емаль ефективно захищає зуби Спосіб використання: Нанесіть пасту на зубну щітку та чистіть зуби делікатними круговими рухами.
Biorepair Junior 6-12 дитяча зубна паста Mint 75 мл
Biorepair Junior 6-12, 75 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Зубна паста Biorepair Junior 6-12 не містить фтору, зміцнює зуби у природний спосіб. Це особливо підходить для чутливих зубів і ясен. Властивості: зміцнює зубну емаль забезпечує профілактику виникнення зубного нальоту, каменю та карієсу має приємний смак освіжає подих ефективно захищає зуби Склад: не містить флуоридів Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день: вранці та ввечері, а також після кожного прийому їжі. Після використання пасти ретельно прополощіть рот.
Chicco Toothpaste Fruit Mix дитяча зубна паста з фтором 1-5 y 50 мл
Chicco Toothpaste Fruit Mix, 50 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Зубна паста Chicco Toothpaste Fruit Mix досконало вичистить дитячі зуби та забезпечить їм здоров’я та білизну. Властивості: зміцнює зубну емаль запобігає виникненню карієсу має приємний смак надає захист яснам ефективно захищає зуби Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день: вранці та ввечері, а також після кожного прийому їжі. Після використання пасти ретельно прополощіть рот. Нанесіть пасту на зубну щітку та чистіть зуби делікатними круговими рухами.
Зубна паста дитяча L`Arbre Vert зі смаком полуниці 50мл 3450601045851
Ця зубна паста допомагає відновити природну білизну ваших зубів, одночасно сприяючи гарному здоров’ю порожнини рота. Приємна текстура і легка піна, яка ніжно очищає і захищає ясна. На 96% складається з інгредієнтів натурального походження. 
Colgate Kids 3+ Years зубна паста для дітей 3 – 6 років з фтором 50 мл
Colgate Kids 3+ Years, 50 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Зубна паста Colgate Kids 3+ Years досконало вичистить дитячі зуби та забезпечить їм здоров’я та білизну. Властивості: зміцнює зубну емаль ефективно захищає зуби запобігає виникненню карієсу має приємний смак Спосіб використання: Нанесіть пасту на зубну щітку та чистіть зуби делікатними круговими рухами. Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день: вранці та ввечері, а також після кожного прийому їжі. Після використання пасти ретельно прополощіть рот.
Chicco Toothpaste Mild Mint дитяча зубна паста з фтором 6 y+ 50 мл
Chicco Toothpaste Mild Mint, 50 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Зубна паста Chicco Toothpaste Mild Mint досконало вичистить дитячі зуби та забезпечить їм здоров’я та білизну. Властивості: зміцнює зубну емаль видаляє зубний наліт запобігає виникненню карієсу надає захист яснам ефективно захищає зуби Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день: вранці та ввечері, а також після кожного прийому їжі. Після використання пасти ретельно прополощіть рот. Нанесіть пасту на зубну щітку та чистіть зуби делікатними круговими рухами.
Ecodenta Organic Kids Certified Organic Juicy Fruit дитяча зубна паста 75
Ecodenta Organic Kids Certified Organic Juicy Fruit, 75 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Зубна паста Ecodenta Organic Kids Certified Organic Juicy Fruit досконало вичистить дитячі зуби та забезпечить їм здоров’я та білизну. Властивості: ретельно піклується про зуби та ясна має приємний смак забезпечує профілактику виникнення зубного нальоту, каменю та карієсу Склад: не містить флуоридів веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть пасту на зубну щітку та чистіть зуби делікатними круговими рухами.
Melica organic зубна дитяча паста зі смаком "персик" 100мл 4770416003617
Органічна дитяча зубна паста для молочних зубів зі смаком персика створена спеціально для щоденного догляду за дитячими зубами та ротовою порожниною. Безпечна у разі ковтання. Низькоабразивна. Особливості Паста не містить гострих абразивних частинок, ніжно очищає та зберігає дитячі зубки. Природне джерело кальцію Kalident (Гідроксіапатит) зміцнює зубну емаль, відновлює її внутрішню структуру. Ксиліт інгібує розвиток патогенних бактерій у порожнині рота, запобігає утворенню зубного нальоту. Протестований одонтологами. Склад
Melica organic зубна дитяча паста зі смаком "яблуко" 100мл 4770416003600
Органічна дитяча зубна паста для молочних зубів зі смаком яблук створена спеціально для щоденного догляду за дитячими зубами та ротовою порожниною. Безпечна у разі ковтання. Низькоабразивна. Особливості Паста не містить гострих абразивних частинок, ніжно очищає та зберігає дитячі зубки. Природне джерело кальцію Kalident (Гідроксіапатит) зміцнює зубну емаль, відновлює її внутрішню структуру. Ксиліт інгібує розвиток патогенних бактерій у порожнині рота, запобігає утворенню зубного нальоту. Протестований одонтологами. Склад Вода; Гліцерин; Гідратований кремнезем; Гідроксіапатит кальцію; Ксантанова камедь; Ксіліт; Лауроїл саркозинат натрію; Аромат; Бензоат натрію; Сорбат калію; Феноксіетанол; Етилгексілгліцерин; Сахарін натрію.
Зубна паста дитяча "вишня" 4770416002269
Органічна дитяча зубна паста для молочних зубів із вишневим ароматом створена спеціально для щоденного догляду за дитячими зубами та порожниною рота. Особливості Безпечна у разі ковтання. Низькоабразивна. Паста не містить гострих абразивних частинок, ніжно очищає та зберігає дитячі зубки. Природне джерело кальцію Kalident (Гідроксіапатит) зміцнює зубну емаль, відновлює її внутрішню структуру, повертає природну біліну та блиск зубкам ваших дітей. Ксіліт інгібує розвиток патогенних бактерій у порожнині рота, запобігаючи утворенню зубного нальоту. Протестовано одонтологами Без фтору, SLS, парабенів, барвників, без цукру, спирту та антисептиків. Склад Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Calcium Hydroxyapatite, Xylitol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Xanthan Gum, Aroma, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Saccharin, Phenoxyethanol, {{} Ethylhexylglycerin
Curaprox Kids 2+ зубна паста для дітей Strawberry Fluoride free 60 мл
Curaprox Kids 2+, 60 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Зубна паста Curaprox Kids 2+ досконало вичистить дитячі зуби та забезпечить їм здоров’я та білизну. Властивості: видаляє зубний наліт запобігає виникненню карієсу має приємний смак надає захист яснам Спосіб використання: Нанесіть пасту на зубну щітку та чистіть зуби делікатними круговими рухами.
Curaprox Kids 6+ зубна паста для дітей Mint 60 мл
Curaprox Kids 6+, 60 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Зубна паста Curaprox Kids 6+ досконало вичистить дитячі зуби та забезпечить їм здоров’я та білизну. Властивості: має приємний смак видаляє зубний наліт запобігає виникненню карієсу ефективно захищає зуби Спосіб використання: Нанесіть пасту на зубну щітку та чистіть зуби делікатними круговими рухами.
Urtekram Children's Toothpaste Tutti-Frutti дитяча зубна паста 75 мл
Urtekram Children's Toothpaste Tutti-Frutti, 75 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Зубна паста Urtekram Children's Toothpaste досконало вичистить дитячі зуби та забезпечить їм здоров’я та білизну. Властивості: видаляє зубний наліт зміцнює зубну емаль має приємний смак ефективно захищає зуби Склад: не містить флуоридів веган-засіб Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день: вранці та ввечері, а також після кожного прийому їжі. Після використання пасти ретельно прополощіть рот.
Зубна дитяча паста Zettoc Nippon Фруктовий мікс 70г 4582118955312
Nippon Zettoc Kids Orange Toothpaste - дитяча зубна паста зі смаком апельсина для дітей з 6 років Зручна в щоденному використанні, має великий об'єм. Основні завдання: зміцнення зубів запобігання утворенню порожнин між зубами запобігання захворюванню ясен, карієсу Активно спрямована дія на: видалення нальоту очищення емалі свіжий подих Ефективні інгредієнти: Ксиліт (25%) - сприяє запобіганню виникненню та розвитку карієсу в дітей. Застосування Необхідну кількість пасти видавити на зубну щітку. Використовувати двічі на день.
Зубна дитяча паста Zettoc Nippon Полуниця 60г 4582118955305
Дитячу зубну пасту Zettoc створено спеціально для догляду за м'якими та тендітними дитячими зубками. Делікатні та безпечні компоненти в складі пасти були ретельно відібрані, щоб діти отримували задоволення від чищення зубів. Високий вміст ксиліту (25%) сприяє запобіганню виникненню і розвитку карієсу у малюків. Паста зміцнює структуру зубів, запобігає появі порожнин всередині зуба. Підтримує чистоту і свіжість порожнини рота, запобігає карієсу, видаляє неприємний запах з рота, запобігає захворюванню ясен і виникненню гінгівіту. Має приємний смак і аромат полуниці. Не містить синтетичних барвників, фториду, штучних підсолоджувачів, сульфату та мінеральних олій. Підходить для дітей від 7 місяців. Рекомендації щодо застосування: використовуйте пасту для чищення зубів щодня, вранці та перед сном.
Зубна паста дитяча Zettoc Nippon Toothpaste Kids Watermelon Кавун 70г 4582
Zettoc Nippon Toothpaste Kids Watermelon Зубна паста дитяча "Кавун", 70 гр Має приємний смак кавуна і призначена для дітей віком від 2х до 5ти років. Має формулу гелю. Містить м’які ретельно підібрані інгредієнти, безпечні навіть при ковтанні. У пасти низька абразивність, чистить зуби повністю видаляючи наліт і бактерії, але м’яко, безпечно для молочних зубів. В складі 25% ксиліту, природнього компоненту, що міститься в багатьох фруктах і овочах, він допомагає запобігти карієсу та зміцнити зуби. Не містить барвників, підсолоджувачів, фторидів, сульфатів і мінеральних масел. Активно направлений на: очищення від нальоту захист від карієсу. Ефективні інгредієнти: 25% ксиліту - природній компонент, що міститься в багатьох фруктах і овочах, він допомагає запобігти карієсу та зміцнити зуби. Консистенція – гель. Запах – кавун. Спосіб застосування: Невелику кількість нанести на зубну щітку, почистити зуби протягом 3х хвилин, ретельно прополоскати чистою водою.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   6  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на зубные пасты и ополаскиватели. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить зубная паста / ополаскиватель в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на зубные пасты и ополаскиватели. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История