искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Направление
Тип
Масштаб
Дополнительно
Цвет
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 543 моделей:
| бетономешалка Сбросить все
Машинка Tigres City Truck Бетонозмішувач синя з жовтим (39395)
Машинка Tigres Middle Truck Бетонозмішувач City помаранчевий з сірим (3931
Машинка Tigres City Truck Бетонозмішувач жовта з червоним (39365)
Бетоновоз Bruder Scania R-series, 58 см, жовтий (03554)
Flip Cars Машинка-трансформер 2 в 1 Бетономішалка і Траншеєкопач (EU463875
Машинка-трансформер Flip Cars 2 в 1 Бетономешалка и Траншеекопатель EU463875-02.Перевозить бетон или копать траншеи? А если два в одном?Погрузитесь в мир механики и транспорта! Удивительная коллекция Flip Cars доставит вам вдвое больше удовольствия! Эти уникальные машинки могут трансформироваться в автомобиль другого типа! Достаточно нескольких движений и машина поменяет вид.Собери их все и позволь себе окунуться в километровое приключение!Родители могут быть спокойны, ведь игрушка выполнена из высококачественных материалов, прочная и безопасная. Ее удобно брать с собой на прогулку: размер моделей очень компактный и легко помещается в сумке или детском рюкзаке.С Flip Cars малыш развивает фантазию, тренирует мелкую моторику, координацию движений, активизирует пространственное и логическое мышление, а еще чудесно проводит время. В коллекции большое количество моделей, а значит можно собрать целый автопарк и соревноваться с друзьями.Машинки никогда не наскучат, ведь приобретая одну модель, дети получают целых две ярких игрушки и массу идей для забав и развлечений как в одиночку, так и в компании.Размер машинки: 8 см. Материал: пластикГлубина упаковки: 4.2 смШирина упаковки: 11.5 смВысота упаковки: 14 смВозраст от 3 лет.
Wader Спецтехніка Wader Magic Truck Basic бетонозмішувач (36340) 36340
+ 77 грн бонус, вантажівка, від 3 років, розміри - 19.5 х 28 х 59.5 см
Бетономішалка Siku (813)
Бетонозмішувач Hot Wheels червона (2441)
Бетонозмішувач Klein Volvo, жовтий (2427)
Бетономішалка Robocar Poli Міккі, метал, 6 см (83256)
Машинка Tigres Middle Truck Бетонозмішувач 38 см синій (39223)
Машинка Tigres Middle Truck Бетонозмішувач 38 см зелена (39223)
Бетонозмішувач Klein Volvo, в коробці, жовтий (2417)
Машинка Tigres Middle Truck Бетонозмішувач жовта (39493)
Бетономішалка Lena TRUXX (4413)
Flip Cars 2 в 1 Бетономешалка и Траншеекопатель (EU463875-02)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Flip Cars 2 в 1 Бетономешалка и Траншеекопатель (EU463875-02)
Машинка Tigres Middle truck Бетонозмішувач жовтий в коробці (39493) 39493
Бетонозмішувач жовтого кольору стане відмінним подарунком для маленького будівельника. У машинки обертовий барабан, тому іграшка дуже схожа на справжню машину будівельного типу. Ти з легкістю можеш брати бетонозмішувач з собою на вулицю, адже виготовлений він з міцного пластику, і легко впорається з різним навантаженням. Завдяки великим колесам, ти легко зможеш возити машинку по різним поверхнях, тому не варто переживати за її цілісність. Такий набір відмінно підійде для хлопчиків від 3-х років, які люблять активні ігри на свіжому повітрі або вдома.
Машинка Klein Бетонозмішувач Volvo (2417) 2417
Бетонозмішувач Volvo стане твоїм помічником в перевезенні цементу і будівельних сумішей. Модель має точні деталі, як у своєї старшої версії. Спереду красується знак марки Volvo. Чорний ківш під кутом крутиться, як у справжнього транспорту, тому всередині цемент не затвердіє. Наповнюй барабан вмістом і почни свою далеку дорогу. Великі колеса авто успішно довезуть тебе до пункту здачі цінного вантажу. Швидше вивчай цікаву професію водія і піднімайся по сходинках в кабіну жовтого бетонозмішувача. Іграшка оптимально підійде для дитини від 3 років, яка цікавиться грою в машинки і тематикою професій.
Бетонозмішувач Hot Wheels в коробці (2447) 2447
Бетономішалка від Hot Wheels допоможе тобі впевнено перевести цемент та інші будівельні суміші на далекі відстані. За допомогою барабана, що крутиться, вміст машини не висохне і приїде в потрібному стані. Відчуй себе професійним водієм бетономішалки вже сьогодні. Машина виконана в оригінальному гоночному червоно-жовтому дизайні. Подивися на малюнки вогнів і гоночного прапора - ти точно зі швидкістю доїдеш на місце відвантаження. Великі чорні колеса не бояться нерівної поверхні, а велика кабіна вмістить не тільки тебе, а й твоїх друзів. Іграшка підходить для дитини від 3 років, яка захоплюється гонками і грою в машинки.
Машинка Tigres Middle truck Бетонозмішувач червоний в коробці (39489) 3948
Цей бетонозмішувач виконаний в червоному кольорі, у нього великі колеса і зручні розміри. Покрути ручку, щоб задіяти барабан, і подивитися, як він буде обертатися. В кабіні є достатньо місця, щоб посадити туди фігурку чоловічка. Фігурка продається окремо, але ти можеш використовувати ту, що вже у тебе є. Бетонозмішквач - це та машина, без якої не може відбуватися жодне будівництво, тому ця іграшка точно стане твоєю улюбленою. Такий набір відмінно підійде для хлопчиків від 3-х років, які люблять активні ігри на свіжому повітрі або вдома.
Машинка Tigres Middle truck Бетонозмішувач зелений в коробці (39485) 39485
Щоб твій будівельний майданчик був, як справжній, тобі ніяк не обійтися без бетонозмішувача. У цієї машинки обертовий барабан, тому вона так схожа на справжній транспорт. У кабіні машини досить вільного місця, щоб посадити туди фігурку водія (продається окремо). Великі колеса бетонозмішувача дозволять проїхати по будь-якій дорозі. Тепер ти зможеш стати справжнім будівельником, і побудувати багато будівель! Такий набір відмінно підійде для хлопчиків від 3-х років, які люблять активні ігри на свіжому повітрі або вдома.
Ігровий набір Shantou Jinxing Бетонозмішувач (7204) 7204
Ігровий набір Shantou Jinxing Бетонозмішувач неодмінно принесе безліч позитивних емоцій кожному хлопцю! У комплект входить велика модель бетонозмішувача та невеликий самоскид з відкидним кузовом. Машинки мають інерційний принцип руху, який дозволяє набирати швидкість та долати перешкоди. Натискання кнопки на кузові активує світлові та звукові сигнали. Малюк зможе розглянути принцип будови будівельної техніки та розібратися у його роботі, розвиваючи свої інтелектуальні навички. Така гра розвиває уяву, дрібну моторику і сприяє емоційному розвитку дитини. Живлення: 2 батарейки типу АА (не входять в комплект). Набір рекомендовано для дітей від 18-ти місяців.
Машинка LENA Бетономішалка (4413) 4413
Чудова іграшка Бетономішалка – прекрасний подарунок для маленького хлопчика, який зможе відчути себе справжнім працівником будівництва. Маленькому чоловікові буде цікаво пограти з таким автомобілем. Кабіна водія відкривається і з неї можна дістати фігурку водія. У бетономішалки, як і у справжньої, відкидається спеціальний барабан. Іграшка зроблена в яскравому забарвленні та
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   23  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на машинки и техника. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить машинка в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на машинки и техника. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История