искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 142 моделей:
| Pantene Сбросить все
Кондиціонер для волосся Pantene Pro-V Інтенсивне відновлення, 200 мл
Бальзам-ополіскувач Pantene Pro-V AquaLight, 275 мл
Кондиціонер для волосся Pantene Pro-V Додатковий об'єм, 275 мл
Кондиціонер для волосся Pantene Pro-V Поживний коктейль, 275 мл
Кондиціонер для волосся Pantene Pro-V Густі та міцні, 275 мл
Шампунь Pantene Pro-V Miracles Об'єм від самих коренів, 300 мл
Сироватка для волосся Pantene Pro-V Infinitely Long незмивна 200 мл
Кондиціонер для волосся Pantene Pro-V Miracle Serum Поживний коктейль 3 в
Бальзам-ополіскувач Pantene Pro-V Miracles Об'єм від самих коренів, 200 мл
Шампунь Pantene Pro-V Aqua Light 400 мл
Шампунь Pantene Pro-V Поживний коктейль 3 в 1, 360 мл
Шампунь Pantene Pro-V Додатковий об'єм, для тонкого, ослабленого волосся,
Маска для волосся Pantene Pro-V Keratin Густі та міцні, 300 мл
Кондиціонер для волосся Pantene Інтенсивне відновлення 1000 мл (8001841618
Призначення - відновлення, живлення волосся, Тип волосся - для ослабленого волосся, для пошкодженого волосся, Об`єм/Вага - 1000 мл, Країна-виробник - Франція
Шампунь Pantene Pro-V Інтенсивне відновлення 1000 мл (8001841617817) 80018
Призначення - відновлення, очищення, живлення волосся, Тип волосся - для нормального волосся, для сухого волосся, Стать - для жінок, Об`єм/Вага - 1000 мл, клас косметики - мас-маркет
Pantene Pro-V Infinitely Long зміцнюючий кондиціонер для довгого волосся 2
Pantene Pro-V Infinitely Long, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Pantene Pro-V Infinitely Long забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків для натурального або фарбованого волосся покращує структуру волосся запобігає ламкості волосся забезпечує необхідне зволоження полегшує розчісування й укладку піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем волосся. Нанесіть на шкіру голови та волосся, від коренів до кінчиків. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Pantene Pro-V Intensive Repair шампунь для пошкодженого волосся 250 мл
Pantene Pro-V Intensive Repair, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Pantene Pro-V Intensive Repair ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: надає волоссю шовковистості відновлює та живить волосся очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся Склад: не містить мінеральних олій не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Pantene Pro-V Intensive Repair кондиціонер для пошкодженого волосся 275 мл
Pantene Pro-V Intensive Repair, 275 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Pantene Pro-V Intensive Repair забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: зміцнює корені волосся забезпечує волоссю сяючий блиск захищає від негативної дії довкілля забезпечує необхідне зволоження Склад: не містить штучних барвників не містить мінеральних олій Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем волосся. Нанесіть на шкіру голови та волосся, від коренів до кінчиків. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Pantene Pro-V Intensive Repair шампунь для пошкодженого волосся 400 мл
Pantene Pro-V Intensive Repair, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Pantene Pro-V Intensive Repair ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: надає волоссю шовковистості відновлює та живить волосся очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся Склад: не містить мінеральних олій не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Pantene Pro-V Hydration SOS незмивний спрей для волосся 150 мл
Pantene Pro-V Hydration SOS, 150 мл, Спреї для волосся для жінок, Догляд без змивання Pantene Pro-V Hydration SOS надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надасть волоссю приємного аромату надає привабливого блиску надає волоссю зволоження та живлення Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Pantene Pro-V SOS Shine спрей для волосся для блиску 150 мл
Pantene Pro-V SOS Shine, 150 мл, Спреї для волосся для жінок, Догляд без змивання Pantene Pro-V SOS Shine надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає шовковистої м'якості надасть волоссю приємного аромату Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Pantene Pro-V Repair & Protect шампунь 3в1 360 мл
Pantene Pro-V Repair & Protect, 360 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Pantene Pro-V Repair & Protect ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся запобігає розпушуванню Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Pantene Pro-V Repair & Protect сироватка для волосся 3x15 мл
Pantene Pro-V Repair & Protect, 3x15 мл, Маски для волосся для жінок, Мрієте, щоб ваше волосся було красивим від коренів до самих кінчиків? Сироватка Pantene Pro-V Repair & Protect забезпечує волоссю ідеальний догляд, сповнюючи його життєвою силою. Властивості: живить волосся по всій довжині проникає у волосся та зміцнює його відновлює природний блиск волосся відновлює сухе, ламке та пошкоджене волосся забезпечує термозахист Спосіб використання: Невелику кількість сироватки нанесіть на долоні та розітріть по волоссю.
PANTENE Бальзам-ополіскувач Аква лайт 200мл 8001841740454
Унікальний комплекс Pro-V зі зміцнюючими ліпідами та захисними антиоксидантами. Кондиціонер Pantene Pro-V Aqua light з подвійною концентрацією живильних речовин* проникає в структуру волосся та зміцнює його зсередини. Допомагає зміцнити тонке волосся, забезпечуючи йому необхідне живлення без обтяження. * Порівняно з іншими бальзамами-ополіскувачами Pantene. Особливості та переваги Формула інтенсивного відновлення: унікальний комплекс Pro-V зі зміцнюючими ліпідами та захисними антиоксидантами. Тепер у 2 рази більше живильних речовин. Допомагає зміцнити тонке волосся, забезпечуючи йому необхідне живлення без обтяження. Кондиціонер Pantene призначений для тонкого волосся, схильного до жирності. Турбота про ваше волосся і здоров'я планети: 0% мінеральних масел, 0% барвників і флакон, що переробляється. Продукт протестований фахівцями Швейцарського університету вітамінів. Склад Aqua, Stearyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Cetyl Alcohol, Glutamic Acid, Parfum, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Disodium EDTA, Panthenol, Panthenyl Ethyl Ether, Histidine, Hexyl Cinnamal
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   6  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос) Pantene. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь Pantene в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос) Pantene. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История