искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 339 моделей:
| против перхоти Сбросить все
Шампунь Derma & More AHA Cooling Dandruff Care, 600 мл
Шампунь проти лупи Vichy Dercos для жирного волосся та подразненої шкіри г
Sulsena Anti-Dandruff профілактичний догляд проти лупи 75 мл
Sulsena Anti-Dandruff, 75 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Sulsena Anti-Dandruff ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови позбавляє волосся лупи заспокоює шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Ideepharm Radical Med Hypoalergenic гіпоалергенний шампунь проти лупи 300
Ideepharm Radical Med Hypoalergenic, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Ideepharm Radical Med Hypoalergenic ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови позбавляє волосся лупи відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості надає блиску й об'єму зміцнює корені волосся Склад: гіпоалергенний засіб Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Шампунь Clear Захист від випадіння волосся Проти лупи для жінок 250мл 8712
Красиве та здорове волосся – мрія кожного. Жінки люблять періодично експериментувати із зачіскою, щоб зберігати відчуття новизни. Технологія потрійного захисту від лупи CLEAR розроблена так, щоб запобігти повторній появі лупи та забезпечити волоссю живлення та зволоження. Завдяки спеціальній формулі Шампунь Захист від випадання волосся допомагає зміцнити волосся від коріння до кінчиків, знижуючи випадання волосся на 95%. Спосіб застосування: Нанести на вологе волосся, що масажують рухами втерти в шкіру голови, змити. Для досягнення найкращих результатів використовуйте CLEAR шампунь щодня. При попаданні у вічі ретельно промити водою. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Helianthus Annuus Seed Oil, Hydrolyzed Collagen, Lysine HCI, Panax Ginseng Root Extract, Panthenol, Pantolactone, Pyridoxine HCI, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Zinc Gluconate, Carbomer.
Head & Shoulders Шампунь проти лупи Яблучна свіжість 250мл 80065400632
Head&Shoulders – шампунь проти лупи, усуває основну причину лупи, забезпечуючи захист від лущення, свербіння й сухості на термін до 72 годин (видимі лусочки лупи, за регулярного застосування); свербіж, викликаний лупою). Його вдосконалена формула, протестована дерматологами, збалансована за pH, посилена антиоксидантами для дбайливого догляду за волоссям та шкірою голови та забезпечує до 100% свободи від лупи — доведено клінічно (за регулярного застосування). Шампунь проти лупи Яблучна свіжість ефективно очищає волосся, даруючи вам відчуття свіжості та приємний яблучний аромат. Head&Shoulders — бренд шампунів № 1 у світі (розрахунок P&G на підставі річних зовнішніх продажів у категорії «шампуні»), який також піклується про планету: флакон придатний для перероблення (за винятком ковпачка та залежно від доступної інфраструктури). Особливості: Захист від сверблячки, викликаної сухістю й лупою, до 72 годин (помітні лусочки лупи, за регулярного використання) (викликаної лупою) Усуває основну причину лупи, забезпечуючи до 100% свободи від лупи — доведено клінічно (за регулярного застосування) Протестована дерматологами, pH-збалансована формула з антиоксидантами для м'якого догляду за шкірою голови та волоссям Шампунь Яблучна свіжість ефективно очищає волосся, даруючи вам відчуття свіжості та приємний яблучний аромат Для найкращого результату використовуйте в поєднанні з бальзамом-ополіскувачем H&S, який глибоко зволожує волосся й шкіру голови, покращуючи зовнішній вигляд волосся Бренд шампунів № 1 у світі (розрахунок P&G на підставі річних зовнішніх продажів у категорії «шампуні») З турботою про планету: Флакон придатний для перероблення (за винятком ковпачка та залежно від доступної інфраструктури) Склад Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Xylenesulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Citrate, Parfum, Piroctone Olamine, Dimethiconol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Dimethicone, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Hexyl Cinnamal, Trideceth-10, Polyquaternium-76, CI 19140, Triethylene Glycol, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, CI 42090
Шампунь Schauma Intensive проти надмірної лупи 400 мл 3838824208985
Невелику кількість шампуню нанести на мокре волосся, рівномірно розподіливши по всьому корінню. Масажувати до утворення піни, розподілити її по всій довжині волосся. Потім рясно промити теплою водою. За потреби повторіть процедуру.
Sulsena Anti-Dandruff шампунь проти лупи 150 мл
Sulsena Anti-Dandruff, 150 мл, Шампуні унісекс, Шампунь Sulsena Anti-Dandruff ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови позбавляє волосся лупи Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
SYOSS Шампунь ANTI-DANDRUFF Platin Control 100 Anti-grease 440мл 900010127
Переваги Шампунь проти лупи SYOSS ANTIDANDRUFF з центелою азіатською для волосся, схильного до лупи, ефективно бореться з лупою вже після першого миття. Високоефективні формули розроблені з майстерністю відповідно до японських стандартів краси. Природні компоненти з АМІНО СОМРLЕХ допомагають зберігати волосся міцним і здоровим на вигляд. Особливості Для волосся, схильного до лупи бореться з видимою лупою Заспокоєння: протидіє свербіж і заспокоює шкіру 90% інгредієнтів природного походження Турбота про навколишнє середовище: пляшка на 98% вироблена з вторинної сировини
Head & Shoulders Шампунь проти лупи Sports Fresh 360мл 8006540065372
Шампунь проти лупи Head&Shoulders Men Ultra допомагає усунути свербіж, жирність і сухість шкіри голови, забезпечуючи до 72 годин захисту від лупи та чудовий зовнішній вигляд волосся без лусочок (свербіж, викликаний лупою;; видимі лусочки лупи, за умови регулярного використання). Виберіть шампунь Men Ultra Sport Fresh для відчуття свіжості та глибокого очищення шкіри голови. Формула цього шампуню для чоловіків, протестована дерматологами, збалансована за ph, містить антиоксиданти для дбайливого догляду за волоссям та шкірою голови та підходить для щоденного застосування. Особливості: Шампунь проти лупи: ефективно бореться з лупою, свербінням жирної й сухої шкіри голови (свербіж, викликаний лупою) До 72 годин захисту від лупи та чудовий зовнішній вигляд волосся без лусочок (видимі лусочки лупи, за умови регулярного використання) Шампунь Men Ultra Sport Fresh для відчуття свіжості, ультрачистої шкіри голови та слухняного волосся Дерматологічно протестована, збалансована за ph формула з антиоксидантами для дбайливого догляду та щоденного застосування Для всіх типів волосся. Бренд шампунів № 1 у світі (розрахунок P&G на підставі продажів шампуню) Склад Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Xylenesulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Citrate, Piroctone Olamine, Parfum, Dimethiconol, Sodium Benzoate, Dimethicone, Citric Acid, Menthol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, Trideceth-10, Limonene, Linalool, Sodium Salicylate, Caffeine, Triethylene Glycol, Propylene Glycol, CI 42090, CI 17200
Шампунь проти лупи Head & Shoulders з ароматом Old Spice 330мл 8700216
Шампунь проти лупи Head & Shoulders з ароматом Old Spice - це ефективний засіб для боротьби з лупою, що забезпечує не тільки здорову шкіру голови, а й приємний аромат. Завдяки спеціальній формулі, він ефективно видаляє лупу і запобігає її появі, залишаючи волосся чистим і свіжим. Шампунь містить активні компоненти, які борються з причинами лупи, зволожують і заспокоюють шкіру голови, а також зміцнюють волосся. Аромат Old Spice надає шампуню особливого мужнього запаху, який залишається на волоссі після миття, надаючи йому свіжості та приємного аромату на тривалий час. Цей шампунь підходить для щоденного використання і підходить для всіх типів волосся. Він допомагає не тільки позбутися лупи, а й робить волосся міцнішим, гладкішим і блискучішим.
Шампунь та бальзам-ополіскувач проти лупи Head & Shoulders 2в1 Комплек
Шампунь і бальзам - ополіскувач проти лупи Head & Shoulders 2 в 1 "Комплексний догляд" є універсальним засобом, який забезпечує комплексний догляд за волоссям і шкірою голови. Цей продукт розроблений спеціально для боротьби з лупою, запобігаючи її появі та забезпечуючи здоровий вигляд і стан волосся. Він містить активні компоненти, спрямовані на боротьбу з причинами лупи, зволоження і заспокоєння шкіри голови, а також зміцнення волосся. Завдяки комбінації шампуню і бальзаму-ополіскувача в одному продукті, ви отримуєте комплексний догляд за волоссям, заощаджуючи час на вмиванні та доглядаючи за волоссям більш ефективно. Формула 2 в 1 забезпечує ніжне очищення волосся і шкіри голови, надаючи волоссю здорового вигляду, об'єму і блиску. Цей продукт підходить для щоденного використання і підходить для всіх типів волосся. Він дарує волоссю свіжий аромат і залишає відчуття чистоти та комфорту після кожного застосування.
Farmona Radical All Hair Types шампунь проти лупи 400 мл
Farmona Radical All Hair Types, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Farmona Radical All Hair Types ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: позбавляє волосся лупи зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Шампунь-детокс Clear Проти лупи на кожен день 400мл 8714100756720
Красиве та здорове волосся – мрія кожного. Жінки люблять періодично експериментувати із зачіскою, щоб зберігати відчуття новизни. Технологія потрійного захисту від лупи CLEAR розроблена так, щоб запобігти повторній появі лупи та забезпечити волоссю живлення та зволоження. Clear Детокс шампунь проти лупи Щоденний буквально заряджає силою та енергією: волосся виглядає міцним і здоровим і надійно захищене від агресивного впливу навколишнього середовища. Спосіб застосування: Нанести на вологе волосся, що масажують рухами втерти в шкіру голови, змити. Для досягнення найкращих результатів використовуйте CLEAR шампунь щодня. При попаданні у вічі ретельно промити водою. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Juice (сік ківі), Camellia Sinensis Leaf Extract (екстракт листків зеленого чаю), Climbazole, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract (екстракт огірка), Glycerin.
Шампунь та бальзам-ополіскувач Clear 2в1 Глибоке очищення Проти лупи для ч
CLEAR MEN спеціально розроблений для чоловічої шкіри голови У чоловіків спостерігається тенденція до підвищеної жирності шкіри голови, тому їм потрібен особливий догляд. Для боротьби з підвищеною жирністю шкіри голови та лупою ми розробили спеціальні рішення, які допоможуть зберігати свіжість та запобігти повторній появі лупи. Представляємо потрійну технологію захисту від лупи – неперевершений комплекс, який доглядає шкіру голови та захищає її від лупи. Clear – єдиний шампунь проти лупи, чиї інноваційні формули схвалили Міжнародна академія косметичної дерматології. Clear – перший бренд шампунів проти лупи, який розробляє свої продукти з урахуванням особливостей шкіри голови та волосся чоловіків та жінок. Шкіра голови чоловіків та жінок принципово відрізняється. Причини появи лупи та інших захворювань у них також різні, а отже, і лікувати треба різними методами. Компанія Clear розробила різні формули шампунів для боротьби з лупою у жінок і чоловіків. За статистикою лупа частіше з'являється у чоловіків і має неприємні наслідки. Шкіра голови швидко жирніє, і волосся стає схильним до випадання. У шампуні Clear міститься Pro-Nutrium10 з елементами цинку, пірітіону. Ці елементи швидко усувають причини, через які з'явилася лупа, а заразом і борються з наслідками. Красиве та здорове волосся – мрія кожного. Але на сьогоднішній день дуже актуальною є проблема утворення лупи. І це питання зараз непокоїть не лише жінок, а й чоловіків. Шампунь Clear допоможе вам впоратися з цією проблемою і позбавитися лупи назавжди. Забруднення навколишнього середовища, стрес, бактерії та неправильне харчування можуть викликати лупу. Спеціально розроблений для чоловіків шампунь CLEAR Men Глибоке очищення 2 в 1, збагачений активованим вугіллям, глибоко очищає шкіру голови, видаляє шкірне сало і навіть бактерії та очищує шкіру голови та волосся. Застосування: Нанесіть необхідну кількість шампуню на вологе волосся, спіньте, помасажуйте протягом декількох хвилин, після чого ретельно змийте водою. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Zinc Pyrithione, Dimethiconol, Dimethicone, Propylene Glycol, Carbomer, Parfum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Climbazole, Menthol, Sodium Chloride, TEA-Dodecy -4, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Sodium Polynaphthalenesulfonate, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract, Tocopheryl Acetate.
Шампунь Clear Контроль жирності шкіри голови Проти лупи для чоловіків 400м
Шампунь для чоловіків Clear Контроль жирності шкіри голови створений спеціально для чоловіків. Основні переваги: шампунь з освіжаючим лимоном допомагає видалити жир з пір і освіжає шкіру голови; комплекс Nutrium 10, що входить до складу, — це насичена суміш 10 поживних речовин та рослинних активних компонентів; при регулярному застосуванні комплекс Nutrium 10 активує природний захисний шар проти лупи шкіри голови; шампунь має приємний аромат.
Шампунь-детокс проти лупи Clear Зволожувальний 400мл 8714100757208
Шампунь Clear Зволожуючий з детокс-ефектом проти лупи розроблений для ретельного очищення шкіри голови та волосся від лупи та зайвого жирного блиску. Він містить спеціальні компоненти, які допомагають збалансувати природний рівень вологи в шкірі голови, зменшити подразнення та свербіж, а також запобігти появі нової лупи. Одним із ключових інгредієнтів шампуню є піроктон-оламін, який є антибактеріальним агентом, що запобігає росту грибків, що викликають лупу. Крім того, шампунь містить екстракт зеленого чаю, який має антиоксидантні властивості та допомагає зменшити запалення на шкірі голови. Формула шампуню Clear Зволожуючий з детокс-ефектом безпечна для щоденного використання та підходить для всіх типів волосся, у тому числі для фарбованого волосся. Рекомендується використовувати шампунь у поєднанні з кондиціонером Clear для досягнення найкращих результатів.
Шампунь Clear Для жирного типу волосся Проти лупи для жінок 400 мл 8712561
Красиве та здорове волосся – мрія кожного. Жінки люблять періодично експериментувати із зачіскою, щоб зберігати відчуття новизни. Технологія потрійного захисту від лупи CLEAR розроблена так, щоб запобігти повторній появі лупи та забезпечити волоссю живлення та зволоження. Шампунь Баланс жирності шкіри голови з освіжаючою цитрусовою композицією видаляє жир із пор шкіри голови, відновлюючи її природний баланс, і дає вам відчуття чистоти та свіжості. Комплекс Nutrium 10, що входить до складу шампуню, - це насичена суміш 10 поживних речовин і рослинних активних компонентів. При регулярному застосуванні він активує природний шар захисту проти лупи шкіри голови, дозволяючи вам гарантовано захищатися від лупи. Спосіб застосування: Нанести на вологе волосся, що масажують рухами втерти в шкіру голови, змити. Для досягнення найкращих результатів використовуйте CLEAR шампунь щодня. При попаданні у вічі ретельно промити водою. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Zinc Pyrithione, Dimethiconol, Dimethicone, Carbomer, Parfum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Menthol, Sodium Chloride, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Laureth-4, Laureth-4, Laureth-4, Laureth-4, Laureth-4 , Cellulose Gum, Sodium Polynaphthalenesulfonate, Lysine HCI, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract, Citrus Limon (Lemon) Juice, Hydrolyzed Collagen, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus (Sunflo Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Pantolactone, Glycerin, Pyridoxine HCI, Zinc Sulfate, Propylene Glycol, Maltodextrin, Citric Acid, Sodium Hydroxide, DMDM ​​Hydantoin, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Potassium Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Cl 47005, Cl 42090.  
Шампунь Clear Крижана свіжість з ментолом Проти лупи для чоловіків 400мл 8
Вперше шампунь марки Clear з'явився 1979 року у Великобританії. Clear — єдиний шампунь проти лупи, чиї інноваційні формули були схвалені Міжнародною академією косметичної дерматології. Clear — перший бренд шампунів проти лупи, який розробляє свої продукти з урахуванням особливостей шкіри голови та волосся чоловіків і жінок. Цей продукт досить успішно пройшов усі дослідження у Франції. Головною особливістю цього шампуню була наявність принципово нової формули. У компанії Clear шампунь проти лупи мав активний елемент (цинковий піритіон) і корисні вітаміни, завдяки яким продукт не тільки рятував від лупи, але й ефективно доглядав за шкірою голови. Цей шампунь можна використовувати щодня, тому що він блискуче себе проявив у всіх дослідженнях. Шкіра голови чоловіків і жінок принципово відрізняється. Причини появи лупи й інших захворювань у них теж різні, а отже, і лікувати потрібно різними методами. Компанія Clear розробила абсолютно різні формули шампунів для боротьби з лупою в жінок і чоловіків. За статистикою лупа частіше з'являється в чоловіків і має неприємні наслідки. Шкіра голови швидко жиріє, і волосся стає схильними до випадання. У шампуні Clear міститься Pro-Nutrium10 з елементами цинку, піритіону. Ці елементи швидко усувають причини, через які з'явилася лупа, а заодно й борються з наслідками. Гарне та здорове волосся — мрія кожного. Але нині дуже актуальна проблема утворення лупи. І це питання зараз турбує не тільки жінок, а й чоловіків. Шампунь Clear допоможе вам впоратися з цією проблемою й позбутися лупи назавжди. Створений спеціально для чоловіків Шампунь Крижана свіжість із ментолом і евкаліптом забезпечує подвійну дію: вгамовує свербіж і пом'якшує подразнення. Комплекс Nutrium 10, що входить до складу шампуню — це насичена суміш 10 поживних речовин і рослинних активних компонентів. Під час регулярного застосування він активує природний захисний шар проти лупи шкіри голови, даючи вам змогу гарантовано захиститися від лупи. Склад Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Zinc Pyrithione, Climbazole, Tocopheryl Acetate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Menthol, Panax Ginseng Root Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Dimethiconol, Cyclotetrasi.
Шампунь проти лупи Clear Детокс Сила росту 400мл 8711700858342
Шампунь Clear Детокс Сила росту розроблена для боротьби з лупою і одночасно стимулює ріст волосся. Він містить спеціальні компоненти, які допомагають видалити лупу та бруд зі шкіри голови, а також покращити кровообіг у шкірі голови, що сприяє зростанню волосся. Одним із ключових інгредієнтів шампуню є вітамін Е, який допомагає зміцнити волосяні фолікули та захистити їх від шкідливих впливів навколишнього середовища. Крім того, до складу шампуню входить кофеїн, який посилює мікроциркуляцію крові у шкірі голови та стимулює ріст волосся. Шампунь Clear Детокс Сила зростання підходить для всіх типів волосся та може бути використаний щодня. Він допомагає боротися з лупою і стимулює зростання волосся, роблячи його більш здоровим і сильним. Для досягнення найкращих результатів рекомендується використовувати шампунь у поєднанні із кондиціонером Clear.
Шампунь Clear Захист від випадіння волосся Проти лупи для жінок 400мл 8717
Красиве та здорове волосся – мрія кожного. Жінки люблять періодично експериментувати із зачіскою, щоб зберігати відчуття новизни. Технологія потрійного захисту від лупи CLEAR розроблена так, щоб запобігти повторній появі лупи та забезпечити волоссю живлення та зволоження. Завдяки спеціальній формулі Шампунь Захист від випадання волосся допомагає зміцнити волосся від коріння до кінчиків, знижуючи випадання волосся на 95%. Спосіб застосування: Нанести на вологе волосся, що масажують рухами втерти в шкіру голови, змити. Для досягнення найкращих результатів використовуйте CLEAR шампунь щодня. При попаданні у вічі ретельно промити водою. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Helianthus Annuus Seed Oil, Hydrolyzed Collagen, Lysine HCI, Panax Ginseng Root Extract, Panthenol, Pantolactone, Pyridoxine HCI, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Zinc Gluconate, Carbomer.
Шампунь Clear Для пошкодженого та фарбованого волосся Проти лупи для жінок
Красиве та здорове волосся – мрія кожного. Жінки люблять періодично експериментувати із зачіскою, щоб зберігати відчуття новизни. Технологія потрійного захисту від лупи CLEAR розроблена так, щоб запобігти повторній появі лупи та забезпечити волоссю живлення та зволоження. Формула продукту Шампунь для пошкодженого та фарбованого волосся містить у 2 рази більше поживних речовин, за рахунок яких відновлює та відроджує сухі шкіру голови та волосся. Спосіб застосування: Нанести на вологе волосся, що масажують рухами втерти в шкіру голови, змити. Для досягнення найкращих результатів використовуйте CLEAR шампунь щодня. При попаданні у вічі ретельно промити водою. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Dimethiconol, Zinc Pyrithione, Dimethicone, Sodium Chloride, Parfum, Carbomer, Sodium Hydroxide, DMDM Hydantoin, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Zinc Sul.
Шампунь та бальзам-ополіскувач Clear 2в1 Актив спорт Проти лупи для чолові
CLEAR MEN спеціально розроблений для чоловічої шкіри голови У чоловіків спостерігається тенденція до підвищеної жирності шкіри голови, тому їм потрібен особливий догляд. Для боротьби з підвищеною жирністю шкіри голови та лупою ми розробили спеціальні рішення, які допоможуть зберігати свіжість та запобігти повторній появі лупи. Представляємо потрійну технологію захисту від лупи – неперевершений комплекс, який доглядає шкіру голови та захищає її від лупи. Clear – єдиний шампунь проти лупи, чиї інноваційні формули схвалили Міжнародна академія косметичної дерматології. Clear – перший бренд шампунів проти лупи, який розробляє свої продукти з урахуванням особливостей шкіри голови та волосся чоловіків та жінок. Шкіра голови чоловіків та жінок принципово відрізняється. Причини появи лупи та інших захворювань у них також різні, а отже, і лікувати треба різними методами. Компанія Clear розробила різні формули шампунів для боротьби з лупою у жінок і чоловіків. За статистикою лупа частіше з'являється у чоловіків і має неприємні наслідки. Шкіра голови швидко жирніє, і волосся стає схильним до випадання. У шампуні Clear міститься Pro-Nutrium10 з елементами цинку, пірітіону. Ці елементи швидко усувають причини, через які з'явилася лупа, а заразом і борються з наслідками. Красиве та здорове волосся – мрія кожного. Але на сьогоднішній день дуже актуальною є проблема утворення лупи. І це питання зараз непокоїть не лише жінок, а й чоловіків. Шампунь Clear допоможе вам впоратися з цією проблемою і позбавитися лупи назавжди. Створений спеціально для чоловіків Шампунь Активспорт 2 в 1 з м'ятою, що охолоджує, освіжає шкіру голови та волосся і дає максимальне відчуття прохолоди. Комплекс Nutrium 10, що входить до складу шампуню, - це насичена суміш 10 поживних речовин і рослинних активних компонентів. При регулярному застосуванні він активує природний шар захисту проти лупи шкіри голови, дозволяючи вам гарантовано захищатися від лупи. Застосування: Нанесіть необхідну кількість шампуню на вологе волосся, спіньте, помасажуйте протягом декількох хвилин, після чого ретельно змийте водою. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Dimethiconol, Propylene Glycol, Zinc Pyrithione, Climbazole, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Panax Ginseng Root Extract, Mentha Piperita Leaf Extract.
Шампунь Clear Енергія свіжості Проти лупи для чоловіків 400мл 871256109649
Вперше шампунь марки Clear з'явився 1979 року у Великобританії. Clear — єдиний шампунь проти лупи, чиї інноваційні формули були схвалені Міжнародною академією косметичної дерматології. Clear — перший бренд шампунів проти лупи, який розробляє свої продукти з урахуванням особливостей шкіри голови та волосся чоловіків і жінок. Цей продукт досить успішно пройшов усі дослідження у Франції. Головною особливістю цього шампуню була наявність принципово нової формули. У компанії Clear шампунь проти лупи мав активний елемент (цинковий піритіон) і корисні вітаміни, завдяки яким продукт не тільки рятував від лупи, але й ефективно доглядав за шкірою голови. Цей шампунь можна використовувати щодня, тому що він блискуче себе проявив у всіх дослідженнях. Шкіра голови чоловіків і жінок принципово відрізняється. Причини появи лупи й інших захворювань у них теж різні, а отже, і лікувати потрібно різними методами. Компанія Clear розробила абсолютно різні формули шампунів для боротьби з лупою в жінок і чоловіків. За статистикою лупа частіше з'являється в чоловіків і має неприємні наслідки. Шкіра голови швидко жиріє, і волосся стає схильними до випадання. У шампуні Clear міститься Pro-Nutrium10 з елементами цинку, піритіону. Ці елементи швидко усувають причини, через які з'явилася лупа, а заодно й борються з наслідками. Гарне та здорове волосся — мрія кожного. Але нині дуже актуальна проблема утворення лупи. І це питання зараз турбує не тільки жінок, а й чоловіків. Шампунь Clear допоможе вам впоратися з цією проблемою й позбутися лупи назавжди. Створений спеціально для чоловіків Шампунь Енергія свіжості з цитрусовою есенцією дає свіжість волоссю і шкірі голови на весь день. Комплекс Nutrium 10, що входить до складу шампуню — це насичена суміш 10 поживних речовин і рослинних активних компонентів. Під час регулярного застосування він активує природний захисний шар проти лупи шкіри голови, даючи вам змогу гарантовано захиститися від лупи. Склад Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Zinc Pyrithione, Dimethiconol, Dimethicone, Propylene Glycol, Carbomer, Parfum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Climbazole, Menthol, Sodium Chloride, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Laureth-4, Laureth-23, Poloxamer 407, PEG-4, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Sodium Polynaphthalenesulfonate, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract, Citrus Limon (Lemon) Juice, Camellia Sinensis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Panthenol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Pantolactone, Glycerin, Zinc Sulfate, Maltodextrin, Citic Acid, Sodium Hydroxide, DMDM Hydantoin, Sodium Benzoate, Pottassium Sorbate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, PPG-9, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Cl 47005, Cl 42090.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   15  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История