искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 98 моделей:
| защита цвета Сбросить все
Шампунь Teo Beauty Color Protect 350 мл (75845)
Кондиціонер для волосся OGX Orchid Oil для захисту кольору фарбованого вол
Призначення - зволоження, живлення волосся, Тип волосся - для фарбованого волосся, для сухого волосся, Об`єм/Вага - 385 мл, Країна-виробник - Великобританія
Маска Brelil Numero для захисту кольору волосся з екстрактом гранату 300мл
Щоб довше зберегти яскравість і блиск фарбованого волосся, рекомендується використовувати спеціальні засоби. Зверніть увагу на неперевершений продукт для збереження кольору - професійну маску для захисту кольору волосся з екстрактом граната Professional Numero Colour Protection Mask від відомого італійського виробника Brelil. Цей засіб спеціально розроблено для підвищення стійкості фарбувального пігменту. Високоактивна формула на основі екстракту граната інтенсивно живить і зволожує фарбоване волосся, створюючи невидимий захист від шкідливого впливу довкілля і тим самим сприяючи збереженню насиченості відтінку. Маска прекрасно наноситься і швидко вбирається, а також має приємний аромат.
Syoss Color бальзам для волосся для захисту кольору 250 мл
Syoss Color, 250 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Бальзам для волосся Syoss Color забезпечить необхідний догляд за волоссям після миття, зволожить його та спростить подальше укладання. Властивості: доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків відновлює красу та блиск фарбованого волосся полегшує розчісування волосся відновлює волосся дарує волоссю шовковистість і здоров’я Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Phyto Color Protecting Shampoo шампунь для захисту кольору волосся для фар
Phyto Color Protecting Shampoo, 100 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Phyto Color ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Nature Box Pomegranate зволожуючий та відновлюючий шампунь для захисту кол
Nature Box Pomegranate, 385 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Nature Box Pomegranate ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму забезпечує стійкість кольору волосся Склад: веган-засіб не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
John Frieda Brilliant Brunette Colour Protecting зволожуючий кондиціонер 2
John Frieda Brilliant Brunette Colour Protecting, 250 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер John Frieda Brilliant Brunette Colour Protecting забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку підсилює колір волосся забезпечує необхідне зволоження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Indola Color шампунь для захисту кольору 300 мл
Indola Color, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Indola Color ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму забезпечує стійкість кольору волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Маска Brelil Numero для захисту кольору волосся з екстрактом граната 1л 80
Щоб довше зберегти яскравість і блиск фарбованого волосся, рекомендується використовувати спеціальні засоби. Зверніть увагу на неперевершений продукт для збереження кольору - професійну маску для захисту кольору волосся з екстрактом граната Professional Numero Colour Protection Mask від відомого італійського виробника Brelil. Цей засіб спеціально розроблено для підвищення стійкості фарбувального пігменту. Високоактивна формула на основі екстракту граната інтенсивно живить і зволожує фарбоване волосся, створюючи невидимий захист від шкідливого впливу довкілля і тим самим сприяючи збереженню насиченості відтінку. Маска прекрасно наноситься і швидко вбирається, а також має приємний аромат.
John Frieda Brilliant Brunette Colour Protecting зволожуючий шампунь 250 м
John Frieda Brilliant Brunette Colour Protecting, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь John Frieda Brilliant Brunette Colour Protecting ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Indola Color кондиціонер для захисту кольору волосся 300 мл
Indola Color, 300 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Indola Color забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: подовжує стійкість кольору волосся підсилює колір волосся забезпечує волоссю сяючий блиск розгладжує та попереджає розпушування Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Шампунь Brelil Numero для захисту кольору волосся з екстрактом гранату 100
Шампунь для захисту кольору волосся з екстрактом граната Brelil Numero Special Colour Care Shampoo є високоякісним продуктом на основі витримки граната, розробленим спеціально для фарбованого або мелірованого волосся. Завдяки спеціальній формулі засобу з вмістом оливкової олії і пантенола, кучеряве волосся м'яко очищається, зміцнюється, структуруються локони, і зникає ефект розпушеного волосся. Шампунь робить пасма пружними й еластичними, зволожує, чинить антоксидантну дію, живить і пом'якшує. Створюється надійний бар'єр, що оберігає структуру волосся від пошкоджень. У складі присутні: пантенол, екстракти баобаба і граната.
Indola Act Now! Color кондиціонер для захисту кольору волосся 300 мл
Indola Act Now! Color, 300 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Indola Act Now! Color забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: підсилює колір волосся подовжує стійкість кольору волосся усуває механічне та хімічне пошкодження зміцнює корені волосся Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Brelil Numéro Colour Protection Shampoo шампунь для фарбованого волосся 30
Brelil Numéro Colour Protection Shampoo, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Brelil Professional Colour Protection ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму забезпечує стійкість кольору волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
René Furterer Okara Color шампунь для захисту кольору волосся 200 мл
René Furterer Okara Color, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь René Furterer Okara Color ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся інтенсивно зволожує надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Apivita Color Seal кондиціонер для захисту кольору волосся 150 мл
Apivita Color Seal, 150 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Apivita Color Seal забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку подовжує стійкість кольору волосся забезпечує необхідне зволоження Склад: містить не менше 97 % інгредієнтів природного походження без лаурилсульфатів та лауретсульфатів натрію Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
MASIL 5 Probiotics Color Radiance шампунь для захисту кольору волосся з ви
MASIL 5 Probiotics Color Radiance, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь MASIL 5 Probiotics ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: захищає волосся від ультрафіолетового випромінювання заспокоює шкіру голови відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Indola Color шампунь для захисту кольору 1500 мл
Indola Color, 1500 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Indola Color ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму забезпечує стійкість кольору волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Indola Color кондиціонер для захисту кольору волосся мл
Indola Color, мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Indola Color забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: подовжує стійкість кольору волосся підсилює колір волосся забезпечує волоссю сяючий блиск розгладжує та попереджає розпушування Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Шампунь Farmona Radical для захисту кольору волосся, 400 мл
Бальзам-кондиціонер Hair Trend Color Protection для фарбованого волосся, 2
Кондиціонер Farmona Radical для захисту кольору та блиску волосся, 200 мл
Шампунь для захисту кольору Noah Hair, 250 мл (107385)
Маска для волосся Noah Hair для захисту кольору, 500 мл (107399)
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История