искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 701 моделей:
| увлажнение Сбросить все
Шампунь-філер L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump для волосся, що потребує
Зволожуюча регенеруюча маска Farmona Radical, 100 мл
Спрей-кондиціонер для волосся Pantene Зволоження SOS 150 мл
Шампунь для волосся Pro Series Активне зволоження 500 мл
Бальзам-ополіскувач Pro Series Активне зволоження, 500 мл
Аква-крем для волосся Dr.Sante Hyaluron Hair Deep hydration Глибоке зволож
Шампунь John Frieda Deep Sea Hydration Moisturizing Shampoo 250 мл
Шампунь для волосся Dr. Sante Hyaluron Hair Deep hydration Глибоке зволоже
Маска для волосся зволожуюча John Frieda Deep Sea Hydration Moisturising M
Dr. Santé Hyaluron зволожуючий кондиціонер для сухого волосся 200 мл
Dr. Santé Hyaluron, 200 мл, Бальзами для волосся для жінок, Кондиціонер Dr. Santé Hyaluron забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: забезпечує необхідне зволоження піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим покращує структуру волосся доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків зволожує та живить волосся дарує волоссю шовковистість і здоров’я Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Schwarzkopf Schauma Moisture & Shine зволожуючий шампунь для нормального т
Schwarzkopf Schauma Moisture & Shine, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Schwarzkopf Schauma Moisture & Shine ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості зміцнює кінчики волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Бальзам Gliss Kur Aqua revive для зволоження сухого та нормального волосся
Твоє волосся іноді відчуває сухість? Так само як шкіра потребує зволоження, так і сухе волосся потребує спеціального догляду. Основою формули GLISS є активні діючі речовини та дари природи для відновлення волосся та попередження його майбутнього пошкодження. Переваги: Зволоження сухого та нормального волосся До 48 год відчуття зволоження волосся Догляд без обтяження Легке розчісування 95% інгредієнтів натурального походження (включно з водою) Без штучних барвників Пляшка (за винятком кришки та етикеток) складається на 50% з переробленого пластику.
Kallos Mango зволожуючий шампунь для сухого, пошкодженого хімічним способо
Kallos Mango, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos Mango ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує надає волоссю шовковистості надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kallos Cherry зволожуючий шампунь для сухого або пошкодженого волосся 1000
Kallos Cherry, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos Cherry ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Шампунь PANTENE Зволоження та відновлення 400мл 5410076980864
Шампунь Pantene Pro-V «Ідеальне зволоження» м'яко очищає, насичує волосся активними поживними речовинами Pro-V і відмінно зволожує з одного застосування. Особливості та переваги: Для сухого, пошкодженого волосся Шампунь з активними поживними речовинами Pro-V, що зміцнюють волосся Захищає природний ліпідний шар волосся Насичує вологою найсухіші ділянки 0% силіконів, 0% мінеральних масел, 0% барвників Протестовано Швейцарським інститутом вітамінів На 100% флакон, що переробляється, на 25% складається з переробленого пластику (за винятком кришки) Надає волоссю ідеальної м'якості. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Citrate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Xylenesulfonate, Stearyl Alcohol, Sodium Chloride, Cetyl Alcohol, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Sodium Salicylate, Polyquaternium-6, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Hydroxide, Trihydroxystearin, Tetrasodium EDTA, Panthenol, Panthenyl Ethyl Ether, Hexyl Cinnamal, Histidine.  
Шампунь для волосся Pro Series Активне зволоження 500мл 8700216037099
*Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі негайно промити їх водою. Наша колекція Pro Series Активне зволоження з олією морінги була натхненна салонними засобами для глибокого зволоження. Шампунь Активне зволоження очищає волосся і готує до зволоження. Зволожувальний догляд для м'якості та гладкості волосся. Спосіб застосування:  Вмасажуйте у вологе волосся, насолодіться піною і ретельно змийте. Після миття голови використовуйте бальзам-ополіскувач Pro Series Активне зволоження.
Шампунь La`dor Wonder Bubble Shampoo Зволожувальний 50мл 8809789632103
Шампунь Wonder Bubble Shampoo від La'dor відмінно очищає волосся та шкіру голови, забезпечуючи їм зволожувальний та живильний ефект, роблячи коси м'якими, блискучими та виразними. Зсіб ефективно захищає волосся від впливу навколишнього середовища, надає надійний захист кольору для фарбованих волосся, полегшує розчісування та укладання. Особливості: Гіалуронова кислота насичує волосся вологою, роблячи його більш пружним, міцним і гладким. Вона усуває ламкість та запобігає появі розділеності кінчиків, надаючи локонам блиску та натуральної м'якості, а також збільшуючи їх об'єм. Сакран, полісахарид, видобутий з рідкісної водорості Aphanothece sacrum, інтенсивно живить та зволожує волосся та шкіру голови. Його властивість утримувати воду в 5 разів більше, ніж гіалуронова кислота, глибоко проникає в клітини, усуваючи сухість та активно зволожуючи, що приносить волоссю здоровий блиск і силу. Hydroxyethyl Urea володіє сильною здатністю утримувати велику кількість вологи, ефективно усуваючи сухість та підтримуючи оптимальний рівень зволоження. Він сприяє підвищенню еластичності, зміцнює волосся та ефективно захищає його від агресивних зовнішніх впливів. Комплекс з 7 видів пептидів робить пасма гладкими, шовковистими та сяючими, зміцнюючи їх і підвищуючи еластичність. Цей комплекс живить і відновлює волосся від коренів до кінчиків, роблячи їх товстими та прикореневим об'ємом, а також захищає від ламкості та розділення. Гідролізований кератин насичує клітини пептидами, поліпептидами та амінокислотами. Він відновлює пошкоджені ділянки волосся, склеює лусочки, усуває сплутаність, полегшує укладання та розчісування. Застосування. Шампунь розподіляють на вологе волосся і спінюють масажними рухами. Через 1-2 хвилини змивають теплою водою. Застосовують у міру необхідності.
Гель для душу дитячий Dove Baby Зволоження без запаху 400мл 8710908657535
Dove Baby Зволоження - це гіпоалергенний дитячий гель, який спеціально розроблений для дбайливого догляду за шкірою немовлят і новонароджених, особливо тих, хто може мати проблеми з екземою. Цей гель не викликає сліз і не містить аромату. Він збагачений поживними речовинами, які допомагають шкірі зберегти природну вологість. Гель живить шкіру і забезпечує їй необхідне зволоження. Він також розроблений для догляду за чутливою шкірою. Цей продукт містить 100% природні інгредієнти, які безпечні та м'які для шкіри. Він не містить штучних барвників і сульфатів SLES, що робить його більш делікатним і безпечним для використання на ніжній дитячій шкірі. Гель пройшов тестування педіатрами, щоб забезпечити його безпеку та відповідність стандартам якості. Пляшка, в якій поставляється продукт, виготовлена на 100% з переробленого пластику, що сприяє стійкості навколишнього середовища.
Гель для душу дитячий Dove Baby Інтенсивне зволоження 400мл 8710908657467
Dove Baby Інтенсивне зволоження - це дуже ніжний гель для душу, спеціально розроблений для дітей від маківки до п'ят. Цей дитячий гель не викликає сліз і має м'яку текстуру, схожу на воду. Він живить шкіру необхідними поживними речовинами, допомагаючи їй зберегти природну вологість. Цей гель підходить навіть для новонароджених. Він забезпечує догляд за чутливою шкірою і містить тільки 100% природні інгредієнти, які безпечні для шкіри. Гель не містить штучних барвників і сульфатів SLES, що робить його більш м'яким і делікатним. Він також пройшов тестування педіатрами, щоб гарантувати його безпеку для використання на дитячій шкірі. Додатково, цей гель містить пребіотичний зволожувач, який допомагає підтримувати здорову вологість шкіри. Пляшечка цього продукту виготовлена на 100% з переробленого пластику, що сприяє стійкості довкілля.
Kallos Honey зволожуючий та відновлюючий шампунь для сухого або пошкоджено
Kallos Honey, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos Honey ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Шампунь Tresemme Botanique Detox Зволожуючий 400мл 8710447211052
Для очищення коротких, середніх та довгих локонів, які схильні до сухості, а шкіра голови – до лущення, використовуйте зволожуючий шампунь для волосся від бренду Tresemme. Цей гігієнічний засіб подарує вашим пасмам легкість укладання та розчісування, а також ідеальну гладкість, ніби ви торкаєтеся розкішного шовку. Шампунь не тільки ретельно очищає шкіру голови та волосся, але і запобігає їх ламкості та січення кінчиків. Завдяки натуральним компонентам продукт надає кучерям красивий м'який блиск і свіжість, що неодмінно сподобається вам і вашим близьким. Склад Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Citric acid, Cocos Nucifera Fruit Extract, Cocos Nucifera Oil, Disodium EDTA, Glycerin, Isopropyl alcohol, Lactic acid, Parfum, Pentylene Glycol, Po.
Кондиціонер для волосся Tresemme Botanique Detox Зволожуючий 400мл 8710447
Кондиціонер бренду TRESemme не містить силіконів, парабенів та барвників, він неймовірно дбайливо впливає на волосся: зволожує та живить, надає їм красивого та здорового блиску. Як діє? Дивовижна формула зволожуючого кондиціонера ґрунтується на активних компонентах органічного походження. Екстракти кокоса та алое, а також кокосове масло глибоко живлять і зволожують волосся, значно покращуючи його зовнішній вигляд. Застосування: Масажуючи, нанесіть на вологе волосся відразу після миття, ретельно змийте. Використовуйте регулярно.
Шампунь Tresemme Hydrate and Purify Зволожувальний 400мл 8710847974427
Зволожувальний шампунь Tresemme Hydrate and Purify - це засіб глибокого очищення для жирного волосся, який відновлює оптимальний рівень вологості волосся. В його складі міститься гіалуронова кислота і біла глина, які працюють разом, щоб забезпечити вам здорове та зволожене волосся. Особливості: Глибоко очищує волосся від зайвого жиру і забруднень, залишаючи його свіжим та легким. Зберігає вологу в волоссі, даруючи їм природну м'якість і еластичність. Гіалуронова кислота підтримує оптимальний рівень вологи, що робить волосся більш здоровим і сяючим. Пакування цього шампуню виготовлене з 100% переробленого пластику і може бути вторинно перероблена, що сприяє збереженню навколишнього середовища. Застосування. Для найкращих результатів нанесіть шампунь на вологе волосся, створіть піну, невеликими масажними рухами ретельно очистіть волосся і ретельно змийте водою. Після використання шампуню рекомендується застосувати кондиціонер Tresemme Hydrate and Purify, щоб забезпечити додатковий догляд та зволоження для вашого волосся.
Шампунь "Volume. Зволоження та об'єм" ТМ" O'shy" 1л 482019550830
Активний комплекс на основі протеїнів шовку, екстракту меду, хмелю та висівок пшениці відновлює структуру волосся, робить його більш еластичним та пружним, повертаючи волоссю об'єм та природне сяйво. М'який шампунь ніжно очищає шкіру голови.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   30  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История