искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 174 моделей:
| нормальные Сбросить все
Шампунь для нормального та жирного волосся Schauma 7 Трав 400 мл
Бальзам-ополіскувач Garnier Botanic Therapy Кокосове молочко і Макадамия,
Шампунь для нормального та сухого волосся Schauma Moisture&Shine, 400 мл
Шампунь Garnier Fructis Алое, для нормального волосся, 400 мл
Шампунь L’Oréal Paris Elseve Розкіш кокосової олії для нормального волосся
Бальзам-ополіскувач L’Oréal Paris Elseve Цінність 3 глин для нормального в
Шампунь L’Oréal Paris Elseve Цінність 3 глин для нормального волосся, схил
Шампунь для нормального і схильного до жирності волосся Garnier Botanic Th
Шампунь для нормального волосся Melica з витяжкою вівса 300 мл
Міцелярний шампунь Syoss Pure Volume, для нормального та тонкого волосся 4
Шампунь Syoss Men Volume, для нормального та тонкого волосся, 440 мл
Шампунь L’Oréal Paris Elseve Розкіш кокосової олії для нормального волосся
Шампунь для нормального волосся DeLaMark 400 мл
Маска Melica Black з екстрактом вівса для нормального волосся, 200 мл
Шампунь Syoss Men Power, для нормального волосся, 750 мл
Органічний шампунь Urtekram Алое Вера для нормального волосся 250 мл
Шампунь DeLaMark I Am Ukrainian для нормального та жирного волосся 500 мл
Призначення - зволоження, очищення, живлення волосся, для щоденного застосування, для пом'якшення волосся, Тип волосся - для всіх типів волосся, для нормального волосся, для жирного волосся, Стать - унісекс, Об`єм/Вага - 500 мл, клас косметики - мідл-маркет
Бальзам-ополіскувач Garnier Fructis Алое для нормального волосся 200мл 360
Алое аква бомба Шампунь та бальзам-ополіскувач Garnier Fructis Алое Аква Бомба створені для нормального, схильного до сухості волосся. Унікальна формула, збагачена гелем алое вера, інтенсивно зволожує волосся без обтяження. Технологія, збагачена гіалуроновою кислотою, утримує вологу для надання волоссю м’якості та еластичності. ​Результат застосування: 72 години зволоження! Застосування Нанесіть на вимите шампунем волосся, розподіліть вздовж всієї довжини, потім змийте. У разі потрапляння в очі негайно промийте їх водою. Для щоденного застосування.
Бальзам-ополіскувач L'Oreal Paris Elseve Розкіш кокосової олії для но
Легкий поживний бальзам для неймовірного перевтілення волосся й наповнення його життєвою силою і красою. Формула збагачена дорогоцінною кокосовою олією, надає волоссю розкішний блиск і живить його без обважнення. Не містить силіконів для природності під час торкання волосся.
Schwarzkopf Gliss Aqua Revive бальзам для волосся для нормального та сухог
Schwarzkopf Gliss Aqua Revive, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Бальзам для волосся Schwarzkopf Gliss Aqua Revive забезпечить необхідний догляд за волоссям після миття, зволожить його та спростить подальше укладання. Властивості: доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків зволожує та живить волосся дарує волоссю шовковистість і здоров’я відновлює волосся полегшує розчісування волосся Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Schwarzkopf Schauma Hi Lovely сухий шампунь для нормального волосся 150 мл
Schwarzkopf Schauma Hi Lovely, 150 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Schwarzkopf Schauma Hi Lovely повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм надає волоссю приємного аромату подовжує ефект вимитого волосся забезпечує пружність й еластичність зачіски Спосіб використання: Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
Syoss Men Clean & Cool шампунь для нормального та жирного волосся 440 мл
Syoss Men Clean & Cool, 440 мл, Шампуні для чоловіків, Шампунь Syoss Men Clean & Cool ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови заспокоює шкіру голови зміцнює корені волосся надає волоссю мужнього аромату Склад: містить не менше 90 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Schwarzkopf Gliss Aqua Revive шампунь для нормального та сухого волосся 40
Schwarzkopf Gliss Aqua Revive, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Schwarzkopf Gliss Aqua Revive ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує надає волоссю шовковистості для натурального або фарбованого волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Шампунь L'Oréal Paris Elseve Цінність 3 глин Для нормального волосся,
Шампунь «Цінність 3 глин» від відомого французького бренду L'Oreal Paris стане справжньою знахідкою для власниць нормальних і схильних до жирності волосся, оскільки він миттєво надає волоссю свіжості, яка зберігатиметься протягом 72-х годин. При контакті з водою косметичний продукт утворює пухнасту піну, що має приємний тонкий аромат, завдяки чому кожне його застосування буде маленьким ритуалом краси. Інноваційна формула шампуню містить зелену, білу та блакитну глину, які нормалізують роботу сальних залоз і надають заспокійливий вплив на епідерміс. Він зволожує волосся по всій довжині, роблячи його шовковистим і еластичним. Косметичний засіб ефективно очищає волосся і шкіру голови, даруючи локонам прикореневе об'єм і розкішне сяйво. Чудова копиця пишного, доглянутого і блискучого волосся – це мрія, яка легко стане реальністю з L'Oreal Paris! Спосіб застосування: нанесіть на вологе волосся, злегка помасажуйте, потім змийте. При необхідності повторіть.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   8  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История