искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 547 моделей:
| окрашенные Сбросить все
Бальзам Gliss Color Perfector для фарбованого та мелірованого волосся 200
Тонуючий шампунь L'Oreal Paris Elseve Color Vive Purple для освітленого та
Шампунь Gliss Color Perfector для фарбованого та мелірованого волосся 400
Кондиціонер для фарбованого волосся TRESemme Colour Shineplex, безсульфатн
Бальзам Syoss Color з Квіткою Камелії, для фарбованого і тонованого волосс
Бальзам-кондиціонер Melica Organic for Colored Hair Conditioner With UV fi
Шампунь Clear Для пошкодженого та фарбованого волосся, 400 мл
Шампунь Beauty Jar Oops...i did it again, для фарбованого та пошкодженого
Інтенсивний кондиціонер Syoss Color, для фарбованого та тонованого волосся
Маска Melica Organic для фарбованого волосся, з екстрактом лаванди та УФ-ф
Експрес-кондиціонер Gliss Сolor Perfector для фарбованого, мелірованого во
Бальзам для фарбованого та пошкодженого волосся Beauty Jar Oops...i did it
Кондиціонер для освітленого волосся Lee Stafford Bleach Blondes Everyday C
Відновлювальна маска для сухого та фарбованого волосся Balmain Moisturizin
Шампунь Mayur Для інтенсивного відновлення фарбованого волосся 500 мл (482
Призначення - відновлення, зміцнення волосся, надання блиску, розгладження, очищення, Тип волосся - для фарбованого волосся, Стать - для жінок, Об`єм/Вага - 500 мл, клас косметики - натуральна
Кондиціонер для волосся Mayur Для інтенсивного відновлення фарбованого вол
Призначення - зволоження, відновлення, надання блиску, розгладження, Тип волосся - для фарбованого волосся, Об`єм/Вага - 500 мл, Країна-виробник - Україна
Шампунь Lee Stafford Bleach Blondes Everyday Care Shampoo Щоденний для осв
Призначення - зволоження, зміцнення волосся, надання блиску, збереження кольору, очищення, живлення волосся, для щоденного застосування, для пом'якшення волосся, захист волосся, захист кольору, Тип волосся - для всіх типів волосся, для світлого волосся, Стать - для жінок, Об`єм/Вага - 250 мл, клас косметики - професійна
Schwarzkopf Schauma Color Shine шампунь для фарбованого та меліруваного во
Schwarzkopf Schauma Color Shine, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Schwarzkopf Schauma Color Shine ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся зміцнює корені волосся дарує волоссю ніжний аромат розгладжує волосяне волокно для натурального або фарбованого волосся доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Schwarzkopf Gliss Color Perfector поживний шампунь для фарбованого волосся
Schwarzkopf Gliss Color Perfector, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Schwarzkopf Gliss Color Perfector ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся відновлює та живить волосся дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Melica Organic Шампунь з екстрактом бамбука для фарбованого волосся 300мл
Переваги Шампунь захищає волосся від пошкоджень і робить менш схильним до руйнування. Екстракт, отриманий із зелених паростків та листя бамбука, є цінним джерелом амінокислот та кремнію, що підтримують життєздатність шкіри та волосся. Шампунь містить УФ-фільтри, які допомагають зберегти колір фарбованого волосся.
Протеїновий шампунь Dalas для захисту та блиску фарбованого волосся 485мл
Забезпечити надійний захист волосся та продовжити стійкість відтінку після фарбування - це тепер легко завдяки Dalas Protein Shampoo! Цей шампунь ефективно розв'язує це питання завдяки своїй унікальній формулі з натуральними протеїнами. Він ідеально підходить для волосся, яке підверглося стресу після процедури фарбування, хімічної завивки або випрямлення. Шампунь дбайливо доглядає за пасмами, покращуючи їхній загальний стан і зовнішній вигляд. Він також зберігає насиченість відтінку і природний блиск. Особливості: Має оптимальну консистенцію. Відмінно спінюється, контактуючи з водою. Ефективно відновлює волосся та зміцнює його. Має інтенсивну зволожувальну дію. Покращує мікроциркуляцію на шкірі голови. Живить волосяні цибулини. Забезпечує насиченість кольору. Переваги: Запобігає вимиванню пігменту. Повертає волоссю силу та блиск. Легко змивається, залишаючи пасма м'якими та блискучими. Сертифікований Німецькою асоціацією стандартів якості. Застосування. Нанесіть шампунь на вологе волосся. М'яко масажуйте голову круговими рухами до утворення піни. Ретельно змийте водою.    
Melica Бальзам-кондиціонер з екстрактом бамбука для фарбованого волосся 25
Бальзам-кондиціонер з екстрактом бамбука для фарбованого волосся Бальзам з екстрактом бамбука та УФ-фільтрами зміцнює та розгладжує волосся, надає їм природного блиску та життєздатності, захищає колір волосся. Екстракт, отриманий з молодих бамбукових пагонів та листя є цінним ресурсом амінокислот та кремнезему, необхідних для волосся. Після нанесення кондиціонера волосся стає слухняним і легко розчісується. Склад: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Methoxy PEG/PPG-7/3 Аміноpropyl Dimethicone, Propylene Glycol, Bambusa Arundinacea Leaf Extract, Sodium Benzoate,
Шампунь Melica Organic для фарбованого волосся з УФ-фільтрами та екстракто
Переваги Шампунь Melica organic містить екстракт оливи та УФ-фільтри. Спеціальні УФ-фільтри захищають волосся від агресивної дії сонячних променів. Екстракт оливи активно зволожує і живить волосся, посилюючи його колір і блиск.
Syoss Color шампунь для фарбованого волосся 440 мл
Syoss Color, 440 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Syoss Color ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся надає волоссю шовковистості Склад: містить не менше 90 % інгредієнтів природного походження веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   23  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История