искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 18 моделей:
| темные Сбросить все
Сухий шампунь Batiste для темного волосся, 200 мл
Кондиціонер John Frieda Brilliant Brunette, для захисту кольору темного во
Syoss Dark Brown сухий шампунь для темного волосся 200 мл
Syoss Dark Brown, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Syoss Dark Brown повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: спеціально розроблений для каштанових відтінків волосся зафарбовує та маскує відрослі корені подовжує ефект вимитого волосся підсилює та зберігає колір волосся освіжає та надихає Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Klorane Nettle сухий шампунь для жирного темного волосся 150 мл
Klorane Nettle, 150 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Klorane Nettle повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм не залишає білих слідів у волоссі Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
Notino Hair Collection Volume Dry Shampoo Dark brown сухий шампунь для тем
Notino Hair Collection Volume Dry Shampoo Dark brown, 50 мл, Спрей для зафарбовування коренів для жінок
Notino Hair Collection Volume Dry Shampoo Dark brown сухий шампунь для тем
Notino Hair Collection Volume Dry Shampoo Dark brown, 250 мл, Спрей для зафарбовування коренів для жінок
Girlz Only For Brunettes сухий шампунь для темного волосся з екстрактом аг
Girlz Only For Brunettes, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Girlz Only For Brunettes повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: покращує текстуру волосся подовжує ефект вимитого волосся не залишає білих слідів у волоссі поглинає надлишкову кількість шкірного сала Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Aussie Brunette Blue Shampoo зволожуючий шампунь для темного волосся 290 м
Aussie Brunette Blue Shampoo, 290 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Aussie Brunette Blue Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: інтенсивно зволожує очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся нейтралізує помаранчеві відтінки волосся для натурального або фарбованого волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Foamie Berry Brunette Dry Shampoo сухий порошковий шампунь для темного вол
Foamie Berry Brunette Dry Shampoo, 40 гр, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Foamie Berry Brunette Dry Shampoo повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм надає волоссю приємного аромату спеціально розроблений для темних і чорних відтінків волосся Склад: веган-засіб Спосіб використання: Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
MONDAY Brunette Dry Shampoo сухий шампунь для темного волосся з кератином
MONDAY Brunette Dry Shampoo, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь MONDAY Brunette повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала надає волоссю енергії та блиску надає волоссю приємного аромату спеціально розроблений для каштанових відтінків волосся Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Aussie SOS Brunette бальзам для волосся для темного волосся 200 мл
Aussie SOS Brunette, 200 мл, Бальзами для волосся для жінок, Бальзам для волосся Aussie SOS Brunette забезпечить необхідний догляд за волоссям після миття, зволожить його та спростить подальше укладання. Властивості: зволожує та живить волосся дарує волоссю шовковистість і здоров’я відновлює волосся доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
DX2 Men шампунь від сивини темного волосся 150 мл
DX2 Men, 150 мл, Шампуні для чоловіків, Шампунь DX2 Men ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови засіб розроблений спеціально для чоловічої шкіри Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Vianek Regenerating відновлюючий шампунь для темного волосся 300 мл
Vianek Regenerating, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Vianek Regenerating ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся забезпечує стійкість кольору волосся надає волоссю шовковистості для натурального або фарбованого волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Batiste Dark and Deep Brown сухий шампунь для темного волосся 350 мл
Batiste Dark and Deep Brown, 350 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Dark and Deep Brown повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала освіжає та надихає подовжує ефект вимитого волосся створює сильний і пишний об'єм Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
Moroccanoil Dry сухий шампунь для темного волосся 62 мл
Moroccanoil Dry, 62 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Moroccanoil Dry повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала надає волоссю енергії та блиску створює сильний і пишний об'єм Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
REF Styling сухий шампунь для темного волосся 200 мл
REF Styling, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь REF Styling повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала надає волоссю енергії та блиску створює сильний і пишний об'єм спеціально розроблений для каштанових відтінків волосся не залишає білих слідів у волоссі Склад: веган-засіб Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
Moroccanoil Dry сухий шампунь для темного волосся 217 мл
Moroccanoil Dry, 217 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Moroccanoil Dry повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала надає волоссю енергії та блиску створює сильний і пишний об'єм Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
Philip B. Everyday Beautiful кондиціонер для світло-русявого та темного-бл
Philip B. Everyday Beautiful, 178 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Philip B. Everyday Beautiful забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим забезпечує необхідне зволоження розгладжує та попереджає розпушування забезпечує волоссю сяючий блиск подовжує стійкість кольору волосся для натурального або фарбованого волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История