искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 222 моделей:
| все типы Сбросить все
Шампунь Чиста Лінія Сила 5 трав, для всіх типів волосся, 250 мл
Шампунь Schauma Щоденний Догляд з екстрактом ромашки, для всіх типів волос
Шампунь Garnier Fructis Гудбай посічені кінчики, для всіх типів волосся, 2
Шампунь Garnier Fructis Гудбай посічені кінчики, для всіх типів волосся, 4
Шампунь Farmona Radical від лупи для всіх типів волосся, 400 мл
Сухий шампунь для всіх типів волосся Rene Furterer Naturia, 200 мл (249232
Biosilk Silk Therapy Original відновлюючий догляд з натуральним шовком для
Biosilk Silk Therapy Original, 15 мл, Сироватки для волосся для жінок, Догляд без змивання Biosilk Silk Therapy Original надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення має відновлювальний ефект робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає шовковистої м'якості Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Melica Organic Шампунь збір екстрактів 12 трав для всіх типів волосся 300
Переваги Комплекс, що складається з 12 трав, спеціально розроблений для лікування різних проблем волосся, у тому числі: випадання (завдяки наявності арніки, розмарину, крес-салату, лимона, плюща та капуцини), жирного волосся та себореї (в здебільшого, за рахунок присутності розмарину, шавлії, сосни та білої крапиви) та лупи (в основному за рахунок дії розмарину, ромашила, шавлії, сосни, лопуха, лимона, календулії білої кропиви).
Шампунь Garnier Botanic Therapy Зелений чай-алое-цитрус для всіх типів вол
Botanic Therapy Зелений Чай, Алое  та Цитрус, шампунь для всіх типів волосся BOTANIC: експерти Garnier у сфері ботаніки відібрали натуральні екстракти зеленого чаю, алое та цитруса для створення унікальної рецептури для всіх типів волосся. THERAPY: інтенсивний догляд за волоссям. Виняткова рецептура шампуню інтенсивно доглядає за волоссям, наповнює їх життєвою силою, відроджує природну красу та дарує сяяння без обтяження. Результат: Ваше волосся виглядяє живим, пружним та красивим. Волосся здобуває здорове сяяння та тривале відчуття свіжості. Легка тануча текстура шампуню зі свіжим рослинним ароматом прекрасно піниться і швидко змивається водою, піклуючись про шкіру голови. Спосіб застосування Нанести на вологе волосся, спінити, змити водою. При потраплянні в очі, негайно промити їх водою. Не ковтати. Зберігати в місцях, недоступних для дітей.
Indola Setting спрей для об'єму для всіх типів волосся 200 мл
Indola Setting, 200 мл, спрей для об'єму для жінок, Засіб для термоукладки волосся Indola Setting забезпечує волоссю ефективний захист від шкідливих впливів високих температур. Властивості: забезпечує ефективний захист під час термоукладки волосся збільшує об'єм забезпечує легку фіксацію полегшує розчісування Спосіб використання: Розпиліть відповідну кількість на волосся перед застосуванням фена, плойки чи вирівнювача.
La'dor TripleX натуральний трав'яний шампунь для всіх типів волосся 150 мл
La'dor TripleX, 150 мл, Шампуні для жінок, Шампунь La'dor TripleX ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує дарує волоссю ніжний аромат надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Klorane Avoine м'який шампунь для всіх типів волосся 200 мл
Klorane Avoine, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Klorane Avoine ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Bioderma Nodé Fluid Shampoo шампунь для всіх типів волосся 200 мл
Bioderma Nodé Fluid Shampoo, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Bioderma Nodé Fluid Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Bioderma Nodé Fluid Shampoo шампунь для всіх типів волосся 400 мл
Bioderma Nodé Fluid Shampoo, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Bioderma Nodé Fluid Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Payot Essentiel Solid Biome-Friendly Shampoo твердий шампунь для всіх типі
Payot Essentiel Solid Biome-Friendly Shampoo, 80 гр, Тверді шампуні для жінок, Сьогодні важливий кожен крок до збереження краси природи. Твердий шампунь Payot Essentiel Solid Biome-Friendly Shampoo має ту ж ефективність, що й класичний рідкий шампунь, але при цьому він екологічний і надзвичайно зручний. Дайте йому шанс, і скоро ви зрозумієте, чому він обов'язково завжди повинен бути у вашій косметичці. Властивості: відновлює та живить волосся шампунь ретельно вимиє волосся та шкіру голови завдяки своїй твердій формі він ідеально підходить для авіаподорожей не забруднює довкілля екологічна упаковка Спосіб використання: Спіньте у долонях, а потім обережно втирайте піну у волосся. Потім ретельно сполосніть.
Шампунь Детокс для всіх типів освітленого волосся BLONDME 300мл 4045787641
Серія Детокс для всіх типів блонд з інтегрованою технологією 3D - Бондінг і комплексом протеїнів скандинавської бавовни відновлює внутрішню структуру волосся й очищає волосся. Формула з Гідролізованим протеїном сої та екстрактом олії морінги оживляє потьмяніле світле волосся. Підходить для будь - якого типу волосся. Переваги: Делікатно очищає і видаляє забруднення (пил, залишки важких металів) та інші забруднення (стайлінгові продукти). Відновлює колір волосся і додає сяйва.
Шампунь Насичений догляд для всіх типів освітленого волосся 300мл 40457876
Шампунь BlondMe All Blondes Rich містить інтенсивну формулу для догляду за ніжним світлим волоссям. Шампунь зміцнює локони, чудово очищає їх і відновлює оптимальний рівень pH. Містить пігмент холодного кольору, який нейтралізує жовтий відтінок. Особливості: Очищає. Сильніше волосся. Зволожує. Відновлює оптимальний рівень pH. Нейтралізує жовтий відтінок. Насичена формула шампуню містить комплекс протеїнів кашеміру, який ефективно зволожує і розгладжує волосся, кондиціонуючи його по всій довжині. Крім того, завдяки наявності прохолодного пігменту шампунь усуває жовтизну з волосся. Спосіб застосування: Нанести на вологе волосся. Помасажуйте шкіру голови і ретельно змийте. Результат - очищена шкіра голови та укріплене волосся, сповнене здорового блиску. BlondMe - це професійна лінія продуктів для волосся від Schwarzkopf, що пропонує продукти для волосся всіх відтінків блонда. Основне завдання косметики - підтримувати локони в належному стані, надавати їм прекрасний, блискучий колір. Широкий асортимент продукції для домашнього та професійного використання забезпечує комплексний догляд за волоссям.
Шампунь Легкий догляд для всіх типів освітленого волосся 300мл 40457876360
Шампунь для тонкого волосся всіх типів блонд з 3D Бондінг - технологією і Комплексом протеїнів шовку - створює нові структурні зв'язки всередині волосини, м'яко очищає, глибоко живить і додає блиску тонкому і нормальному волоссю.  Особливості: Живильний догляд для нормального і тонкого світлого волосся. Завдяки технології 3D Bond Creation і комплексу Silk Protein, він допомагає створювати нові мости, м'яко очищаючи, освітлюючи і живлячи світле волосся від нормального до тонкого. М'яко очищайте, не перевантажуючи. Відновлює внутрішні містки волосся. Це покращує тіло і допомагає запобігти статичній електриці. Його формула з пантенолом робить волосся м'яким і надає йому здорового блиску. Зміцнює внутрішню капілярну структуру до 85%. Надає волоссю до 99% об'єму. Для щоденного використання.
Klorane Avoine м'який шампунь для всіх типів волосся 400 мл
Klorane Avoine, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Klorane Avoine ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Спрей-кондиціонер Легкий догляд для всіх типів освітленого волосся 200мл 4
УДОСКОНАЛІТЬ СВІЙ БЛОК Перейдіть на витончений блонд і вдосконалюйте його за допомогою спрею-кондиціонера для тонкого і нормального волосся ALL BLONDES. Колір блонд може бути різноманітним від сонячно-золотистих тонів до ефектних платинових відтінків. Він може бути на вигляд теплим, як карамель, або холодним, як лід. Завдяки комплексному підходу до світлого волосся BLONDME доводить, що блонд підходить всім, незалежно від тону шкіри, кольору волосся, віку чи статі. Будь-який стиль блонд має потенціал стати дуже успішним, якщо уважно підійти до вибору унікального відтінку та скористатися послугами фахівців у салоні краси, а потім правильно доглядати за фарбованим волоссям вдома. Спрей-кондиціонер Schwarzkopf Professional BLONDME All Blondes Light із системою 3D Bond Creation та протеїновим комплексом із натурального шовку допомагає створити нові молекулярні зв'язки, одночасно не даючи волоссю перекидатися і пом'якшуючи тонке і нормальне біляве волосся. Спрей-кондиціонер BLONDME All Blondes Light ідеально підходить для власниць тонкого і нормального волосся, яке хоче зміцнити його і надати блиску. Спосіб застосування На попередньо вимите злегка підсушене волосся розпорошити спрей. Не змивати. Склад Технологія 3D Bond Creation – створює нові молекулярні зв'язки глибоко Всередині волосяної структури і таким чином зміцнює волосся, захищає від Негативного впливу зовнішніх факторів, посіченості та ломки. Протеїновий комплекс з натурального шовку – пов'язує вологу, живить Волосяні волокна, надає волоссю блиск, м'якість і полегшує його розчісування. Пантенол – зберігає м'якість та здоровий блиск волосся.
Biosilk Silk Therapy Miracle 17 кондиціонер-спрей для всіх типів волосся 1
Biosilk Silk Therapy Miracle 17, 167 мл, Спреї для волосся для жінок, Догляд без змивання Biosilk Silk Therapy Miracle 17 надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення якісно покращує структуру волосся покращує густоту та силу волосся робить волосся неймовірно блискучим і здоровим запобігає ламкості волосся має відновлювальний ефект Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте. Розчешіть. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Кондиціонер Насичений догляд для всіх типів освітленого волосся 250 мл 404
Інноваційний бренд Schwarzkopf Professional подарував світу новий стандарт у сфері догляду за волоссям. Лінійка доглядової косметики від Schwarzkopf Professional призначена спеціально для блондинок, які обирають освітлення для свого волосся. Завдяки цим засобам ви зможете зберегти найкрасивіший відтінок своєї блонди без неприємної жовтизни, а також відновити ваші локони після впливу хімічних компонентів барвників. Blondme All Blondes Rich Conditioner - це ваш надійний спутник у світі догляду за волоссям. Він не тільки після використання шампуню закриє лусочки волосся, запобігаючи розпушуванню кутикули та появі поділеного кінчика, але і зробить ваші локони надзвичайно гладкими і насиченими корисними мікроелементами. Особливості: Формула з протеїнами та кашеміром, яка зміцнює волосся зсередини і запобігає ламкості та сухості. Збагачений вітамінами та корисними мікроелементами, цей продукт живить волосся, роблячи їх здоровими і блискучими завдяки олії марули в складі. Легка розчісуваність та полегшення укладання, волосся стає слухняним і покірним. Відновлює волосся по всій довжині, роблячи їх більш міцними та еластичними. Підходить для всіх типів волосся. Ідеально підходить для блондинок будь-якого відтінку, включаючи тоноване волосся у спектрі блонд. Застосування: Нанесіть засіб на вологе, натерте рушником волосся, залиште на 2-3 хвилини, а потім ретельно змийте водою. Blondme All Blondes Rich Conditioner стане вашим вірним помічником у збереженні та догляді за вашим чудовим блондом.
Brelil Professional Milky Ultra Nutriente Shampoo поживний шампунь для всі
Brelil Professional Milky Ultra Nutriente Shampoo, 800 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Brelil Professional Milky Ultra Nutriente Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся заспокоює шкіру голови надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Payot Essentiel Biome-Friendly Conditioner кондиціонер для всіх типів воло
Payot Essentiel Biome-Friendly Conditioner, 150 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Payot Essentiel Biome-Friendly Conditioner забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження покращує структуру волосся забезпечує волоссю сяючий блиск Склад: містить не менше 91 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на чисте волосся по всій довжині. Після цього ретельно ополосніть водою.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   10  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История