искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 28 моделей:
| лосьон Сбросить все
Uriage DS HAIR Regulating Anti-Dandruff Lotion заспокоюючий спрей для сухо
Uriage DS HAIR Regulating Anti-Dandruff Lotion, 100 мл, Спреї для волосся для жінок, Догляд без змивання Uriage DS HAIR Regulating Anti-Dandruff Lotion надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: має відновлювальний ефект надає волоссю зволоження та живлення Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Лосьйон проти випадіння волосся Greensoho Gravity.Zero Lotion, 100 мл
Лосьон для укладки волосся Lee Stafford Coco Loco With Agave Blow & Go 11-
Лосьйон для завивки Lakme Master Perm Waving Lotion 2 for Sensitive Hair 5
Лосьйон La Biosthetique Lotion Ergines E для чутливої шкіри голови, 100 мл
Лосьйон від лупи DSD de Luxe 2.4 Dixidox Antidandruff Lotion, 100 мл
Антисеборейний лосьйон DSD de Luxe 1.4 Dixidox Antiseborrheic Lotion, 100
Антисеборейний лосьйон DSD de Luxe 1.4 Dixidox Antiseborrheic Lotion, 200
SORA Lotion do skóry głowy i włosów спрей для подразненої шкіри голови 100
SORA Lotion do skóry głowy i włosów, 100 мл, Шкіра голови для жінок, Властивості: Спосіб використання: Масажними рухами ввітріть одну дозу в корені сухого або підсушеного рушником волосся. Масаж сприяє всотуванню.
Brazil Keratin Anti Hair Loss Lotion сироватка проти випадіння волосся 100
Brazil Keratin Anti Hair Loss Lotion, 100 мл, Спреї для волосся для жінок, Догляд без змивання Brazil Keratin Anti Hair Loss Lotion надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: покращує густоту та силу волосся якісно покращує структуру волосся активує діяльність коренів волосся Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Fanola Vitamins Energizing Lotion енергетичний догляд для тонкого та ослаб
Fanola Vitamins Energizing Lotion, 150 мл, Бальзами та лосьйони для волосся для жінок, Догляд без змивання Fanola Vitamins Energizing Lotion надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: заспокоює подразнену шкіру голови покращує густоту та силу волосся активує діяльність коренів волосся проникає у волосся та зміцнює його робить волосся неймовірно блискучим і здоровим Спосіб використання: Застосовуйте після миття голови. Нанесіть на шкіру голови. Делікатно помасажуйте шкіру голови. Не змивайте. Для максимального ефекту користуйтесь у поєднанні з іншими засобами для волосся цієї ж колекції.
Alcina Blow-drying Lotion розгладжуюче молочко термозахист 125 мл
Alcina Blow-drying Lotion, 125 мл, Термозахист для волосся для жінок, Засіб для термоукладки волосся Alcina Blow-drying Lotion забезпечує волоссю ефективний захист від шкідливих впливів високих температур. Властивості: забезпечує ефективний захист під час термоукладки волосся після використання волосся блискуче та зволожене збільшує об'єм полегшує стайлінг Спосіб використання: Розпиліть відповідну кількість на волосся перед застосуванням фена, плойки чи вирівнювача.
DANDY Hair Lotion сироватка для волосся ментол 250 мл
DANDY Hair Lotion, 250 мл, Тонік і вода для волосся для чоловіків, Засоби, які не потрібно змивати DANDY Hair Lotion , нададуть вашому волоссю необхідного догляду. Властивості: має відновлювальний ефект допомагає зафіксувати та сформувати зачіску засіб розроблений спеціально для чоловічої шкіри надасть волоссю приємного аромату Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Echosline Maqui Restoring Lotion відновлюючий бальзам для всіх типів волос
Echosline Maqui Restoring Lotion, 250 мл, Бальзами для волосся для жінок, Бальзам для волосся Echosline Maqui Restoring Lotion забезпечить необхідний догляд за волоссям після миття, зволожить його та спростить подальше укладання. Властивості: зволожує та живить волосся полегшує розчісування волосся дарує волоссю шовковистість і здоров’я забезпечує волоссю сяючий блиск Склад: засіб підходить для веганів не містить сульфатів не містить силіконів містить не менше 99 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Fanola Vitamins Energizing Lotion енергетична сироватка для рідкого волосс
Fanola Vitamins Energizing Lotion, 12x10 мл, Бальзами та лосьйони для волосся для жінок, Догляд без змивання Fanola Vitamins Energizing Lotion надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: якісно покращує структуру волосся покращує густоту та силу волосся активує діяльність коренів волосся заспокоює подразнену шкіру голови Спосіб використання: Застосовуйте після миття голови. Нанесіть на шкіру голови. Делікатно помасажуйте шкіру голови. Не змивайте, а зробіть укладку у звичний спосіб.
Echosline Energy Lotion енергетичний тонік 125 мл
Echosline Energy Lotion, 125 мл, Тонік і вода для волосся для жінок, Дійсно доглянуте та густе волосся зазвичай потребує більшого, ніж лише шампунь і кондиціонер. Тонік для волосся Echosline Energy Lotion гарантує цільовий догляд, який забезпечить ваше волосся усім необхідним для його краси та сяяння. Властивості: покращує густоту та силу волосся очищає шкіру голови Склад: веган-засіб містить не менше 90 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на шкіру голови. Делікатно помасажуйте шкіру голови. Не змивайте.
Depot No. 208 Detoxifying Spray Lotion догляд-детокс для шкіри голови 100
Depot No. 208 Detoxifying Spray Lotion, 100 мл, Бальзами та лосьйони для волосся для чоловіків, Засоби, які не потрібно змивати Depot No. 208 Detoxifying Spray Lotion, нададуть вашому волоссю необхідного догляду. Властивості: має відновлювальний ефект надає волоссю зволоження та живлення засіб розроблений спеціально для чоловічої шкіри запобігає надмірній жирності волосся Спосіб використання: Нанесіть на шкіру голови. Делікатно помасажуйте шкіру голови. Не змивайте.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis лосьон для об'єму для в
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis, Сироватки для волосся для жінок, Мрієте, щоб ваше волосся було красивим від коренів до самих кінчиків? Сироватка Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis забезпечує волоссю ідеальний догляд, сповнюючи його життєвою силою. Властивості: захищає волосся від шкідливих впливів довкілля проникає у волосся та зміцнює його забезпечує необхідне зволоження Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Невелику кількість сироватки нанесіть на долоні та розітріть по волоссю.
Echosline ENERGY LOTION ампула проти випадіння волосся 12x10 мл
Echosline ENERGY LOTION, 12x10 мл, Засоби для росту волосся для жінок, Догляд за волоссям ефективно стимулює ріст нового волосся, зміцнює його та запобігає випадінню. Насолоджуйтеся красивим і густим волоссям. Властивості: ефективно стимулює ріст нового волосся продовжує життєвий цикл волосяних волокон запобігає передчасному випадінню волосся покращує густоту та силу волосся Спосіб використання: Нанесіть на чисте, висушене рушником волосся. Нанесіть на шкіру голови. Делікатно помасажуйте шкіру голови. Не змивайте.
Bumble and bumble Tonic Lotion Primer незмивний концентрат у формі спрею д
Bumble and bumble Tonic Lotion Primer, 251 мл, Спреї для волосся для жінок, Догляд без змивання Bumble and bumble Tonic Lotion Primer надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення має відновлювальний ефект Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Kérastase Nutritive Lotion Thermique Sublimatrice зволожуючий спрей для во
Kérastase Nutritive Lotion Thermique Sublimatrice, 150 мл, Спреї для волосся для жінок, Догляд без змивання Kérastase Nutritive Lotion Thermique Sublimatrice надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення якісно покращує структуру волосся бореться з неслухняним волоссям робить волосся неймовірно блискучим і здоровим Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте. Розчешіть. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Simply Zen Stimulating Scalp Lotion молочко для волосся проти випадіння во
Simply Zen Stimulating Scalp Lotion, 8x6 мл, Сироватки для волосся для жінок, Догляд без змивання Simply Zen Stimulating Scalp Lotion надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: проникає у волосся та зміцнює його сповнює волосся життєвою силою живить волосся по всій довжині забезпечує необхідне зволоження Спосіб використання: Нанесіть безпосередньо на шкіру голови на вимите, висушене рушником волосся. Не змивайте.
Simply Zen Equilibrium Scalp Lotion догляд за волоссям для всіх типів воло
Simply Zen Equilibrium Scalp Lotion, 8x6 мл, Сироватки для волосся для жінок, Догляд без змивання Simply Zen Equilibrium Scalp Lotion надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: проникає у волосся та зміцнює його сповнює волосся життєвою силою заспокоює подразнену шкіру голови має заспокійливу дію очищає шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть безпосередньо на шкіру голови на сухе або вимите та висушене рушником волосся. Ретельно втирайте в шкіру голови масажними рухами.
Simply Zen Densifying Lotion профілактичний догляд проти випадіння волосся
Simply Zen Densifying Lotion, 8x7 мл, Сироватки для волосся для жінок, Мрієте, щоб ваше волосся було красивим від коренів до самих кінчиків? Сироватка Simply Zen Densifying Lotion забезпечує волоссю ідеальний догляд, сповнюючи його життєвою силою. Властивості: проникає у волосся та зміцнює його стимулює шкіру голови запобігає випадінню волосся Спосіб використання: Нанесіть на шкіру голови. Не змивайте.
Предыдущая   Следующая
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История