искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 325 моделей:
| сыворотка Сбросить все
Сироватка для волосся Elfa Pharm Реп'яхова, 100 мл
Сироватка для волосся Elfa Pharm 7 олій 7 в 1 стимулююча, 100 мл
CHI Silk Infusion відновлююча сироватка для сухого або пошкодженого волосс
CHI Silk Infusion, 15 мл, Сироватки для волосся для жінок, Догляд без змивання CHI Silk Infusion надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення надає привабливого блиску надає шовковистої м'якості робить волосся неймовірно блискучим і здоровим має відновлювальний ефект Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте. Розчешіть. Зробіть укладку у звичний спосіб.
The Doctor Keratin + Arginine + Biotin Maximum Energy сироватка для шкіри
The Doctor Keratin + Arginine + Biotin Maximum Energy, 89 мл, Сироватки для волосся для жінок, Мрієте, щоб ваше волосся було красивим від коренів до самих кінчиків? Сироватка The Doctor Keratin + Arginine + Biotin Maximum Energy забезпечує волоссю ідеальний догляд, сповнюючи його життєвою силою. Властивості: сповнює волосся життєвою силою робить волосся шовковисто-ніжним на дотик проникає у волосся та зміцнює його відновлює сухе, ламке та пошкоджене волосся Спосіб використання: Нанесіть безпосередньо на шкіру голови на вимите, висушене рушником волосся. Не змивайте.
The Doctor Urea + Allantoin Hair Smoothness сироватка для шкіри голови 89
The Doctor Urea + Allantoin Hair Smoothness, 89 мл, Сироватки для волосся для жінок, Мрієте, щоб ваше волосся було красивим від коренів до самих кінчиків? Сироватка The Doctor Urea + Allantoin Hair Smoothness забезпечує волоссю ідеальний догляд, сповнюючи його життєвою силою. Властивості: заспокоює подразнену шкіру голови забезпечує необхідне зволоження проникає у волосся та зміцнює його розгладжує поверхню волосся сповнює волосся життєвою силою Спосіб використання: Нанесіть безпосередньо на шкіру голови на вимите, висушене рушником волосся. Не змивайте.
The Doctor Ginger + Caffeine Stimulating стимулююча сироватка для ослаблен
The Doctor Ginger + Caffeine Stimulating, 89 мл, Сироватки для волосся для жінок, Мрієте, щоб ваше волосся було красивим від коренів до самих кінчиків? Сироватка The Doctor Ginger + Caffeine Stimulating забезпечує волоссю ідеальний догляд, сповнюючи його життєвою силою. Властивості: проникає у волосся та зміцнює його сповнює волосся життєвою силою робить волосся шовковисто-ніжним на дотик живить волосся по всій довжині Спосіб використання: Нанесіть безпосередньо на шкіру голови на вимите, висушене рушником волосся.
Pantene Pro-V Repair & Protect сироватка для волосся 3x15 мл
Pantene Pro-V Repair & Protect, 3x15 мл, Маски для волосся для жінок, Мрієте, щоб ваше волосся було красивим від коренів до самих кінчиків? Сироватка Pantene Pro-V Repair & Protect забезпечує волоссю ідеальний догляд, сповнюючи його життєвою силою. Властивості: живить волосся по всій довжині проникає у волосся та зміцнює його відновлює природний блиск волосся відновлює сухе, ламке та пошкоджене волосся забезпечує термозахист Спосіб використання: Невелику кількість сироватки нанесіть на долоні та розітріть по волоссю.
PANTENE Бальзам-ополіскувач Чудо-сироватка Додатковий об'єм 200мл 800
Поживна сироватка-кондиціонер 4 в 1 Miracle Додатковий Об'єм від Pantene Pro-V для глибокого відновлення тонкого, позбавленого об'єму волосся. Відкрийте для себе наш комплекс Pro-V, збагачений зміцнюючими ліпідами, захисними антиоксидантами та вітаміном B7. Кондиціональна сироватка для волосся з текстурою, що тане, проникає глибоко в структуру волосся і дарує їм в 3 рази більше сили зсередини (для захисту від пошкоджень при укладанні). Формула інтенсивного догляду допомагає усунути видимі ушкодження за 1 застосування, не обтяжуючи волосся (розгладжує поверхневі ушкодження). Продукт протестовано фахівцями Швейцарського Інституту Вітамінів.
PANTENE Бальзам-ополіскувач Чудо-сироватка Інтенсивне відновлення 200мл 80
Відкрийте собі силу збагаченої формули Pro-V в бальзамі-ополіскувачі для щоденного застосування з ефектом маски для пошкодженого волосся. Миттєво вбирається у волосся і насичує його, не обтяжуючи. Застосовуйте кожного разу після миття голови, щоб перетворити пошкоджене волосся на блискуче і сильне. Склад Aqua, cetyl alcohol, stearamidopropyl dimethylamine, glycerin, stearyl alcohol, bis-aminopropyl dimethicone, glutamic acid, citric acid, parfum, benzyl alcohol, disodium edta, phenoxyethanol, panthenyl ethyl ether, histidine, panthenol, hexyl cinnamal, hydroxycitronellal, magnesium nitrate, sodium chloride, methylchloroisothiazolinone, magnesium chloride, methylisothiazolinone
PANTENE Бальзам-ополіскувач Чудо-сироватка Аква Лайт 200мл 8001090373533
Відкрийте собі силу збагаченої формули Pro-V в бальзамі-ополіскувачі для щоденного застосування з ефектом маски для волосся, схильних до жирності. Миттєво вбирається у волосся і насичує його, не обтяжуючи. Застосовуйте кожного разу після миття голови, щоб перетворити тонке і схиле до жирності волосся на помітно більш здорове, блискуче і сильне. Для тонкого волосся, схильного до жирності. Спосіб застосування: Вимийте голову шампунем Pantene. Нанесіть невелику кількість (приблизно з волоський горіх) засобу 3 Minute Miracle на вологе волосся і розподіліть по всій довжині. Дайте засобу швидко вбратися у волосся або витримайте на волоссі до 3 хвилин. Змийте. Висушіть і покладіть волосся як завжди. Можна використовувати після кожного миття волосся. Уникайте контакту з очима. При попаданні у вічі ретельно промийте їх водою. Склад Aqua, стеарил алкоголь, стеарамідоpropyl dimethylamine, cetyl alcohol, bis-aminopropyl dimethycone, glutamic acid, parfum, benzyl alcohol, citric acid, disodium edta, panthenol, panthenyl ethyl ethyl ether, histidineix , methylisothiazolinone
PANTENE Бальзам-ополіскувач Чудо-сироватка Живильний коктейль Об'ємне
Відкрийте собі силу збагаченої формули Pro-V в бальзамі-ополіскувачі Pantene 3 Minute Miracle для щоденного застосування з ефектом маски. Бальзам-ополіскувач, який миттєво вбирається у волосся і кондиціонує Використовуйте після кожного миття голови, щоб перетворити ослаблене волосся на більш блискуче і сильне Бальзам-ополіскувач Густе та міцне для ослабленого і пошкодженого волосся Формула Pro-V протестована Швейцарським інститутом вітамінів  
Закріплююча сироватка Melica Organic з рослинними екстрактами і пантенолом
Компанія Melica Organic вже понад 8 років успішно працює на скандинавському ринку та продає якісні продукти вимогливим покупцям з Данії, Швеції, Фінляндії. Melica Organic виробляє тільки якісну продукцію. Компанія орієнтується на створення і виробництво натуральних, безпечних та ефективних продуктів. Незмивна зміцнювальна сироватка Melica Organic— ефективний засіб для зміцнення волосся.
Farmona Radical відновлююча сироватка для зміцнення та блиску волосся
Farmona Radical, Маски для волосся для жінок, Маска для волосся Farmona Radical — це незамінний атрибут у догляді за волоссям. Дайте йому час на відновлення, а воно віддячить вам своєю життєвою силою та красою. Набір містить: інтенсивна відновлююча маска з протеїном 15 мл кератиновий кондиціонер для живлення та зволоження 15 мл зволожуюча сироватка для вирівнювання волосся 5 мл Властивості: зміцнює корені волосся піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим забезпечує волоссю сяючий блиск відновлює волосся по всій його довжині покращує пружність волосяних волокон відновлює структуру волосся
Сироватка для ослабленого волосся Radical проти випадіння 100мл 5900117005
Випадіння волосся - це природний процес, який відбувається у всіх людей, поки він залишається в межах норми. Однак, якщо ви помітили, що ваші волосини стають тонкими і випадають активніше, то настав час вжити активних заходів для вирішення цієї проблеми. Допоможе вам у цьому зміцнювальна сироватка для ослабленого і пошкодженого волосся Farmona Radical Serum від польського бренда Farmona. Особливості: Містить у своєму складі екстракт польового хвоща, провітамін В5, Trichogen, PolyplantHair та інулін цикорію, які працюють разом, щоб виконати головні завдання - зміцнити волосяні цибулини, зупинити випадання волосся і стимулювати ріст нових волосся. Живить і зволожує волосся по всій довжині, роблячи його більш еластичним, м'яким і блискучим. Розгладжує пошкоджені ділянки і захищає волосся від подальших пошкоджень. Farmona Radical Serum - це інноваційний засіб, який допоможе вам відновити здоров'я і красу вашого волосся, зробить його сильним і блискучим. Не вагайтеся використовувати цей продукт, якщо ви стикаєтеся з проблемою випадання волосся.
Yope BOOST my hair сироватка для волосся для волосся з посіченими кінчикам
Yope BOOST my hair, 50 мл, Сироватки для волосся для жінок, Догляд без змивання Yope BOOST my hair надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: живить волосся по всій довжині зцілює та зміцнює посічені кінчики волосся сповнює волосся життєвою силою робить волосся шовковисто-ніжним на дотик Склад: засіб підходить для веганів Спосіб використання: Нанесіть безпосередньо на шкіру голови на сухе або вимите та висушене рушником волосся. Не змивайте.
Alfaparf Milano Il Salone Milano Plex Rebuilder сироватка для вигорілого,
Alfaparf Milano Il Salone Milano Plex Rebuilder, 4x15 мл, Сироватки для волосся для жінок, Мрієте, щоб ваше волосся було красивим від коренів до самих кінчиків? Сироватка Alfaparf Milano Il Salone Milano Plex Rebuilder забезпечує волоссю ідеальний догляд, сповнюючи його життєвою силою. Властивості: живить волосся по всій довжині проникає у волосся та зміцнює його відновлює сухе, ламке та пошкоджене волосся сповнює волосся життєвою силою Склад: засіб підходить для веганів Спосіб використання: Невелику кількість сироватки нанесіть на долоні та розітріть по волоссю. Нанесіть на вологе волосся.
Сироватка L'Oréal Paris Dream Long Frizz Killer Для термозахисту та р
Наш секрет для омріяної довжини волосся. Elseve Dream Long Frizz Killer, сироватка для термозахисту та розгладжування довгого, неслухняного волосся.  Розгладь своє волосся на +4 см * * Після використання шампуню, бальзаму-кондиціонеру, сироватки та розпрямлення приладом для термоукладки. Використання: Нанести невелику кількість (1-2 натиску помпи) сироватки на вологе чисте волосся перед тим, як сушити волосся феном. Можна наносити на сухе волосся. Сироватка містить рослинний кератин + масла какао. Без силіконів для природнього на дотик волосся. Термозахист до 230 ° C. Для кращого ефекту використовуйте всю лінійку засобів для догляду за волоссям Elseve "Dream Long". Склад: Aqua/Water, glycerin, vp/va Copolymer, peg-40 Hydrogenated Castor Oil, hydroxyethylcellulose, ci 19140/Yellow 5, ci 17200/Red 33, ricinus Communis Seed Oil/Castor Seed Oil, tocopherol, hydroxyethyl Oleyl Dimonium Chloride, hydrolyzed Wheat Protein, hydrox.
Brelil Сироватка для волосся Brelil Bio Traitement Рідкі кристали з олією
+ 11 грн бонус, Призначення - від випадіння волосся, відновлення, для блиску, живлення, Тип волосся - пошкоджене волосся
Сироватка проти ламкості волосся OGX із кокосовим молоком 100мл 0022796970
OGX - це бренд, який привертає увагу тих, хто дбає про здоров'я та красу свого волосся. У формулах продуктів OGX використовуються екзотичні активні інгредієнти та особлива комбінація безсульфатних поверхнево-активних речовин. Продукти цього бренду відзначаються чарівним ароматом, який переносить вас в світ задоволення та насолоди. В Україні бренд OGX пропонує широкий асортимент продуктів з восьми різних колекцій, призначених для різних потреб і типів волосся. У цей асортимент входять шампуні, кондиціонери, масла і сироватка. Сироватка для волосся OGX з кокосовим молоком призначена для боротьби з ламкістю волосся. Вона допомагає відновити волосся, роблячи його більш слухняним і надаючи йому здоровий вигляд. У складі сироватки OGX містяться екзотичні інгредієнти, які надають волоссю м'якість, природний блиск та силу. Аромат сироватки OGX дарує вам насолоду і релаксацію. Застосування: Застосування цієї сироватки дуже просте: невелику кількість продукту видавіть на долоню, розітріть і нанесіть на чисте, підсушене рушником волосся, зосереджуючись особливо на кінчиках. Ця сироватка не потребує змивання. Щоб досягти максимального ефекту, рекомендується використовувати її разом із шампунем і кондиціонером з тієї ж серії OGX. Так ви зможете насолоджуватися здоровим і блискучим волоссям, яке виглядає неймовірно красиво і доглянуто.
CHI Keratin Silk Infusion відновлююча сироватка з кератином 59 мл
CHI Keratin Silk Infusion, 59 мл, Сироватки для волосся для жінок, Догляд без змивання CHI Keratin Silk Infusion надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення робить волосся неймовірно блискучим і здоровим запобігає посіченню кінчиків бореться з неслухняним волоссям Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
John Frieda Sheer Blonde Go Blonder екстра освітлююча сироватка для натура
John Frieda Sheer Blonde Go Blonder, 100 мл, Засоби для розчісування волосся для жінок, Догляд без змивання John Frieda Sheer Blonde Go Blonder надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення робить волосся неймовірно блискучим і здоровим підсилює інтенсивність кольору Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect 2-IN-1 Treatment відновлю
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect 2-IN-1 Treatment, 150 мл, Маски для волосся для жінок, Маска для волосся Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect — це незамінний атрибут у догляді за волоссям. Дайте йому час на відновлення, а воно віддячить вам своєю життєвою силою та красою. Властивості: піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим захищає від негативної дії довкілля забезпечує необхідне зволоження полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем волосся. Залиште на час, вказаний на упаковці, а потім ретельно змийте.
Сироватка, що активує ріст волосся Radical Med 15*5мл 5902082210511
Процедура в ампулах, що стимулює ріст волосся, яка чудово доглядає за шкірою голови, стимулюючи волосяні фолікули до утворення здорового, сильного волосся. Це також ідеальна потовщувальна процедура для тонкого і повільно зростаючого волосся, щоб надати йому бажаної густоти, об'єму і довжини. Спосіб застосування: Акуратно помасажуйте вміст ампули в шкіру голови. Не полоскати. Використовуйте щодня протягом мінімум 8 тижнів, а потім через день протягом наступних 4 тижнів. Повторіть лікування в разі збільшення випадіння волосся. Високий вміст активних речовин може спричинити осад. Струсіть ампулу перед використанням.
Сироватка для відновлення кінчиків волосся Indola Innova Repair 100 мл 404
Indola Innova Repair Instant Split Ends - це чарівний засіб для відновлення волосся, який дасть вам змогу зробити свій образ чарівним. Пропонований продукт має у своєму складі амінокислоти, вітаміни групи В і протеїни пшениці, які допомагають волоссю відновлюватися після термічного і хімічного впливу. Особливості: Завдяки роботі активних компонентів цієї сироватки, ваше волосся буде виглядати акуратно і доглянуто. Цей засіб попереджає сухість і крихкість, запобігає посіченню кінчиків волосся. Відновлюючи еластичність і шовковистість волосся, пропонований продукт також захищає його від повторних пошкоджень. Застосовувати його можуть усі пані, особливо якщо вони часто укладають волосся, фарбують його або використовують багато засобів для фіксації зачіски. Застосування: Волосся вимити, злегка просушити, в самі кінчики втерти сироватку Indola repair split ends serum, залишити її на волоссі, потім можна укладати волосся.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   14  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История