искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 164 моделей:
| сухой шампунь Сбросить все
Сухий шампунь Got2b Fresh it Up! Екстра-свіжість, 100 мл
Сухий шампунь Got2b Fresh it Up! Екстра-свіжість, 200 мл
Сухий шампунь Trixie 100 гр 4011905029184
Абсолютно безпечний сухий шампунь для догляду за Вашим годованцем Сухий шампунь без використання води видаляє неприємні запахи і ніжно очищує шерсть. Для регулярного використання, особливо для молодих тваринок. Використання: шампунь наносити тільки на суху шерсть. Нанести на шерсть і добре вмасажувати у шкіру і шерсть. Після цього видалити за допомогою щітки чи розчіски. Для досягнення найкращого результату ми рекомендуємо наносити шампунь ввечері і залишати на ніч, а вранці вичісувати щіткою або розчіскою. При правильному використанні продукт безпечний для людей і тварин.  Склад:  Природні рослинні і мінеральні речовини, ароматизатори.  Об’єм 200 г.
Schwarzkopf Schauma Miss Fresh! сухий шампунь для жирного волосся 150 мл
Schwarzkopf Schauma Miss Fresh!, 150 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Schwarzkopf Schauma Miss Fresh! – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм надає волоссю приємного аромату не залишає білих слідів у волоссі забезпечує пружність й еластичність зачіски покращує текстуру волосся Спосіб використання: Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
Batiste Original сухий шампунь для абсорбції секрету сальних залоз та нада
Batiste Original, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Original повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала освіжає та надихає подовжує ефект вимитого волосся створює сильний і пишний об'єм Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
Batiste Tropical освіжаючий сухий шампунь 200 мл
Batiste Tropical, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Tropical повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала освіжає та надихає подовжує ефект вимитого волосся створює сильний і пишний об'єм Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
Batiste Fruity & Cheeky Cherry сухий шампунь для об'єму та блиску 200 мл
Batiste Fruity & Cheeky Cherry, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Fruity & Cheeky Cherry повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала усуває забруднення надає волоссю приємного аромату створює сильний і пишний об'єм
Schwarzkopf Schauma Hi Lovely сухий шампунь для нормального волосся 150 мл
Schwarzkopf Schauma Hi Lovely, 150 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Schwarzkopf Schauma Hi Lovely – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм надає волоссю приємного аромату подовжує ефект вимитого волосся забезпечує пружність й еластичність зачіски Спосіб використання: Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
Сухий шампунь Trixie200 гр 4011905291826
Абсолютно безпечний сухий шампунь для догляду за Вашим годованцем Сухий шампунь без використання води видаляє неприємні запахи і ніжно очищує шерсть. Для регулярного використання, особливо для молодих тваринок. Використання: шампунь наносити тільки на суху шерсть. Нанести на шерсть і добре вмасажувати у шкіру і шерсть. Після цього видалити за допомогою щітки чи розчіски. Для досягнення найкращого результату ми рекомендуємо наносити шампунь ввечері і залишати на ніч, а вранці вичісувати щіткою або розчіскою. При правильному використанні продукт безпечний для людей і тварин.  Склад:  Природні рослинні і мінеральні речовини, ароматизатори.  Об’єм 200 г.
Wella Wellaflex Sensual Rose сухий шампунь з ніжним квітковим ароматом 180
Wella Wellaflex Sensual Rose, 180 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Wella Wellaflex Sensual Rose – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала надає волоссю енергії та блиску створює сильний і пишний об'єм надає волоссю приємного аромату надає форму та забезпечує легку фіксацію забезпечує пружність й еластичність зачіски подовжує ефект вимитого волосся Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Wella Wellaflex Wild Berry Touch сухий шампунь з ніжним квітковим ароматом
Wella Wellaflex Wild Berry Touch, 180 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Wella Wellaflex Wild Berry Touch – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала надає волоссю енергії та блиску створює сильний і пишний об'єм надає волоссю приємного аромату надає форму та забезпечує легку фіксацію забезпечує пружність й еластичність зачіски подовжує ефект вимитого волосся Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Batiste Natural & Light Bare сухий шампунь для абсорбції секрету сальних з
Batiste Natural & Light Bare, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Batiste Natural & Light Bare – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала надає волоссю енергії та блиску створює сильний і пишний об'єм освіжає та надихає Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Batiste Hint of Colour Blonde сухий шампунь для освітленого волосся 200 мл
Batiste Hint of Colour Blonde, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Batiste Hint of Colour Blonde – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: підсилює та зберігає колір волосся створює сильний і пишний об'єм освіжає та надихає Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Batiste Hint of Colour Dark Hair сухий шампунь для каштанових та темних ві
Batiste Hint of Colour Dark Hair, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Batiste Hint of Colour Dark Hair – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм покращує текстуру волосся не залишає білих слідів у волоссі Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Syoss Anti Grease сухий шампунь для жирного волосся 200 мл
Syoss Anti Grease, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Syoss Anti Grease – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала подовжує ефект вимитого волосся освіжає та надихає чудово підходить для використання в подорожах між регулярними процедурами миття волосся не залишає білих слідів у волоссі Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Farmona Herbal Care Nettle сухий шампунь для жирного волосся 180 мл
Farmona Herbal Care Nettle, 180 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Farmona Herbal Care Nettle – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала освіжає та надихає усуває забруднення створює сильний і пишний об'єм Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Farmona Radical Hair Loss сухий шампунь та кондиціонер для пошкодженого во
Farmona Radical Hair Loss, 180 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: забезпечує пружність й еластичність зачіски освіжає та надихає поглинає надлишкову кількість шкірного сала подовжує ефект вимитого волосся Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Syoss Dark Brown сухий шампунь для темного волосся 200 мл
Syoss Dark Brown, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Syoss Dark Brown повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: спеціально розроблений для каштанових відтінків волосся зафарбовує та маскує відрослі корені подовжує ефект вимитого волосся підсилює та зберігає колір волосся освіжає та надихає Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Syoss Pure Fresh освіжаючий сухий шампунь 200 мл
Syoss Pure Fresh, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Syoss Pure Fresh – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала надає волоссю енергії та блиску освіжає та надихає Склад: не містить силіконів гіпоалергенний засіб Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
Wella Wellaflex Sweet Sensation сухий шампунь з ніжним квітковим ароматом
Wella Wellaflex Sweet Sensation, 180 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Wella Wellaflex Sweet Sensation повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала надає волоссю енергії та блиску створює сильний і пишний об'єм надає волоссю приємного аромату надає форму та забезпечує легку фіксацію забезпечує пружність й еластичність зачіски подовжує ефект вимитого волосся Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Batiste Heavenly Volume сухий шампунь для об'єму та блиску 200 мл
Batiste Heavenly Volume, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Heavenly Volume повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: подовжує ефект вимитого волосся освіжає та надихає поглинає надлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм надає волоссю енергії та блиску Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
TRESemmé Day 2 Volumising освіжаючий сухий шампунь для об'єму 250 мл
TRESemmé Day 2 Volumising, 250 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь TRESemmé Day 2 Volumising повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм надає форму та забезпечує легку фіксацію освіжає та надихає Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Сухий шампунь Tresemme для брюнеток 250мл 8710847940804
Сухий шампунь для брюнеток TRESemme Day 2 допоможе зберегти ваше волосся красивим і доглянутим. Хочеш мати свіжий вигляд волосся та гарну укладку в будь-який день? Колекція сухих шампунів Tresemme Day 2 призначена для днів, коли стильний образ входить у твої плани, а миття волосся - ні. Не залишає білих слідів. Миттєво усуває зайву жирність і освіжає зачіску без краплі води та бездоганно поєднується з натуральними відтінками волосся. Для каштанових та темних відтінків волосся. Застосування Добре стряхнути балон. Розпилити на прикореневу зону на відстані 25 см, трохи підіймаючи пасма сухого волосся. Легкими масажними рухами розподілити по волоссю. Розчесати волосся та зробити укладку.
René Furterer Naturia сухий шампунь 200 мл
René Furterer Naturia, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь René Furterer Naturia повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм подовжує ефект вимитого волосся Спосіб використання: Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   7  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История