искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Персонаж
Супергерои
Тематика
Размер
Дополнительно
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 275 моделей:
| Mattel Сбросить все
Ігровий набір Wizarding world Полумна у кімнаті захисту від магічних істот
Подбай про чарівні створіння зі світу Гаррі Поттера разом з ігровим набором Полумна в кімнаті захисту від магічних істот! Малюк Фестрал кріпиться до стовбура дерева і може літати навколо нього! Коли Полумна підходить до дерева, Фестрал буде кружляти біля нього. Візьми відерко з гачка і нагодуй Фестрала яблуками - Луна навіть може тримати ласощі в руці. А ще ти можеш знайти істот,
Ігровий набір Wizarding world Гаррі у кімнаті зілляваріння (SM22007/8258)
Разом з колекційною фігуркою Гаррі Поттера і трьома тематичними аксесуарами ти зможеш розіграти свої улюблені сцени з ігровим набором Гаррі в кімнаті зілляваріння. Коли ти переміщуєш Гаррі по кімнаті, полум'я під котлом піднімається, і він чарівним чином відкривається! А ще там є пересувний стіл, куди ти можеш поставити Фелікс Феліцис. У кімнаті зілляваріння є навіть місце для
Ігровий набір Wizarding world Герміона у кімнаті заклинань (SM22007/8241)
Ігровий набір Герміона в Кімнаті заклинань стане відмінним подарунком для маленьких фанатів. У Герміони є чарівна паличка, яка допомагає практикуватися в заклинаннях. Зроби помах її рукою, скажи «Wingardium Leviosa!», і перо підніметься зі столу і буде літати в повітрі! Справжня магія! А ще в комплекті є класна дошка, книга заклинань і аксесуари для свічок. У кімнаті заклинань є навіть
Ігровий набір Wizarding world Гаррі Поттер Арена для Квідичу (49992) 49992
Поринути у світ "Гаррі Поттера" можна з ігровим набором від Wizarding world за мотивами "Поттеріани" – Арена для квідичу. Він має безліч секретів. Наприклад, поле арени рухається, якщо обертати "шестірню" на ящику з м'ячами, а разом з ними, 2 гравця на полі намагаються зловити Снітч. А ще можна відкрити ящик з м'ячами – Квафел, Бладжера обертаються всередині, ніби хочуть вирватися назовні.
Настінна ключниця Wizarding World Гедвіґа насторожі (WW-1154) WW-1154
Настінна ключниця Wizarding World Гедвіга насторожі точно сподобається поціновувачам книги «Гаррі Поттер». Підійде як для дітей, так і для дорослих, які обожнюють створювати затишок удома. Виріб виготовлено дуже реалістично відповідно до персонажа із фільму про Гаррі Поттера. Повісьте сову на двосторонній скотч або 2 шурупи для речей більшої ваги. Коли вішаєте ключі на лапки птахові, він відкриває очі. А коли берете їх із собою, то Гедвіга закриває очі. У комплекті: - ключниця; - двостороння клейка стрічка. Ключниця виготовлена з якісного ударостійкого пластику білого та жовтого кольорів. Рекомендовано для дітей від 8-ми років.
Ігровий набір Wizarding world Світ чарівників (SM22005/7640) SM22005/7640
Тебе чекають пригоди в чарівному світі з ігровим набором Світ чарівників - Герміона, Хаґрід і його улюбленець Клик! Улюблені герої дуже деталізовані, так що ти зможеш повністю зануритися в атмосферу Хогвортса. Герміона одягнена в образ з «В'язня Азкабана», а в руках у неї чарівна паличка. Велетень Хаґрід зі своїм вихованцем також повністю відповідають своїм образам із фільму. Клик буде супроводжувати Хаґріда і Герміону під час пригод! У фігурок рухаються ноги, руки і голова, ти можеш вимовляти заклинання і переноситися в чарівний світ зі своїми улюбленими героями. Висота фігурок: 8 см. Рекомендується для дітей старше 5 років.
Ігровий набір Wizarding world Світ чарівників (SM22005/7657) SM22005/7657
Занурюйся в магічний всесвіт разом з ігровим набором Світ чарівників. Ігровий набір - ідеальний подарунок юному фанату всесвіту Гаррі Поттера. Він розвиває уяву, а також допомагає придумувати нові сюжети для своїх ігор. Висота фігурок: 8 см. Рекомендується для дітей старше 5 років.
Ігровий набір Wizarding world Гаррі Поттер Світ чарівників Гаррі та Джині
На вас чекають пригоди в чарівному світі з ігровим набором Wizarding world Гаррі Поттер Світ чарівників Гаррі та Джині. Цей набір містить: - колекційні фігурки Гаррі Поттера та Джині Візлі; - напівпрозорі фігурки оленя патронуса Гарри и лошадь патронуса Джинни. Гаррі і Джинні мають рухливі ноги, руки і голову. Улюблені герої дуже деталізовані, одягнені в форму Гоґвортсу та тримають в руках чарівні палички. Рекомендується для дітей старше 5-ти років. Висота фігурок: 8 см.
Ігровий набір Wizarding world Світ чарівників (SM22005/7633) SM22005/7633
Чарівні пригоди чекають юних магів разом з ігровим набором Світ чарівників! У фігурок рухливі руки, ноги і голова, їх можна оживляти для своїх ігор. Улюблені герої одягнені в форму Хогвардса, вони детально промальовані - ти зможеш максимально зануритися в гру і почати чаклувати разом з ними! Ігровий набір стане відмінним подарунком всім шанувальникам всесвіту «Гаррі Поттера». Він розвиває фантазію і уяву, а також допомагає придумувати нові сюжети для своїх ігор. Висота фігурок: 8 см. Рекомендується для дітей старше 5 років.
Ігровий набір Wizarding world Магічний замок Хогвартс (SM22000) SM22000
Розігруй свої улюблені сцени з Гаррі Поттера і придумуй свої власні заворожуючі пригоди в чарівному світі з ігровим набором Магічний замок Хогвартс! Магічний замок 60 см заввишки сповнений неймовірних можливостей, з якими будь-яка гра стане справжньою пригодою.У набір входить: - ексклюзивна фігурка Герміони Грейнджер; - 12 аксесуарів; - туалетна кімната Плакси Міртл.А ще у замка
Ігровий набір з фігурок mattel disney pixar izzy & buzz lightyear базз лай
Бетмен Темний лицар Mattel
Фігурка динозавра Jurassic World 2 Gallimimus (FPF11/FPF15) (10-536747)
Бетмен обертається Mattel Sword Storm
Бетмен зі зброєю Mattel
Ігрова фігурка Mattel Justice League Action Супермен дитяча іграшка суперг
Зомбі Брей Уайтт Mattel
Вінілова фігурка Сleo De Nil
Динозавр Масіаказавр Світ Юрського Періоду Jurassic World Masiakasaurus Ma
Вінілова фігурка Сleo De Nil
Фігурка Динозавр на пульті Атроцираптор Jurassic World Atrociraptor Click
Динозавр Аліорам Плотоядний Світ Юрського Періоду Jurassic World Alioramus
Фігурка Динозавр на пульті Велоцираптор Зелений Jurassic World Velocirapto
Фігурка Динозавр на пульті Атроцираптор Тигр Jurassic World Atrociraptor T
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   12  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на фигурки и трансформеры Mattel. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить фигурки / трансформеры Mattel в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на фигурки и трансформеры Mattel. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История