искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 18 моделей:
| ALCINA Сбросить все
Олія-елексир для волосся Alcina Nutri Shine Oil Elixier з аргановим маслом
Гель для волосся Alcina For Men Ultimate Gel дуже сильної фіксації 100 мл
Піна для волосся Alcina Balance 4.5 Modellier Schaum, 300 мл
Піна для волосся Alcina Balance 4.4 Volume Schaum, 300 мл
Пiнка вiдновлююча Alcina Aufbau Schaum для сухого волосся, 300 мл
Alcina Professional рідкий лосьйон екстра сильної фіксації 125 мл
Alcina Professional, 125 мл, Пінки та спреї для об’єму для жінок, Пінка для волосся Alcina Professional надасть вашій зачісці бажаної форми й об'єму. Властивості: екстрасильна фіксація довготривалий ефект, на який ви можете покластися надає об'єму від коренів не склеює волосся та не обтяжує його засіб передусім підходить для тонкого й ослабленого волосся Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку.
Alcina Hair Setting Lotion Strong Hold рідкий лосьйон у формі спрею 125 мл
Alcina Hair Setting Lotion Strong Hold, 125 мл, Пінки та спреї для об’єму для жінок, Пінка для волосся Alcina Hair Setting Lotion надасть вашій зачісці бажаної форми й об'єму. Властивості: довготривалий ефект, на який ви можете покластися надає об'єму від коренів екстрасильна фіксація зачіска перебуває під контролем упродовж усього дня Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку. Перед використанням ретельно струсніть.
Alcina Professional лак для волосся середньої фіксації без аерозолю 125 мл
Alcina Professional, 125 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Alcina Professional зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду дбайливо піклується про волосся легке та швидке застосування середній рівень фіксації Склад: без аерозолю Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см.
Alcina Professional лак для волосся сильної фіксації без аерозолю 125 мл
Alcina Professional, 125 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Alcina Professional зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски надає волоссю життєвої сили та блиску сильна фіксація Склад: без аерозолю Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см.
Alcina Strong пінка для волосся для об'єму та блиску 150 мл
Alcina Strong, 150 мл, Блиски для волосся для жінок, Пінка для волосся Alcina Strong надасть вашій зачісці бажаної форми й об'єму. Властивості: надає об'єму від коренів підсилює природний блиск волосся надасть ніжного аромату вашому волоссю Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть. Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку.
Alcina #ALCINA Style паста для дуже сильної фіксації 50 мл
Alcina #ALCINA Style, 50 мл, Пасти для волосся для жінок, Віск для волосся Alcina ALCINA Style відмінно тримає форму зачіски та легко наноситься. Здивує своєю стійкістю. Властивості: легко сформує бажану зачіску екстрасильна фіксація має стійкий ефект Спосіб використання: Нанесіть на сухе волосся та зробіть необхідну укладку.
Alcina Forming Gel стайлінговий гель екстра сильної фіксації 100 мл
Alcina Forming Gel, 100 мл, Гелі для волосся для жінок, Гель для волосся Alcina Forming Gel забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: створює ідеальний стайлінг сильна фіксація забезпечить стійкість зачіски упродовж цілого дня для створення креативних зачісок засіб підходить передусім для короткого волосся Спосіб використання: Нанесіть на волосся та сформуйте бажаний стайлінг.
Alcina Structuring Fibrous Wax Natural воск для волосся для природнього ви
Alcina Structuring Fibrous Wax Natural, 50 мл, Воски для волосся для жінок, Віск для волосся Alcina Structuring Fibrous Wax відмінно тримає форму зачіски та легко наноситься. Здивує своєю стійкістю. Властивості: легко сформує бажану зачіску природна фіксація елегантно розгладжує живить волосся Спосіб використання: Нанесіть на сухе волосся та зробіть необхідну укладку.
Alcina Pearl Gel гель для стайлінгу з перлами 100 мл
Alcina Pearl Gel, 100 мл, Гелі для волосся для жінок, Гель для волосся Alcina Pearl Gel забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: забезпечить стійкість зачіски упродовж цілого дня засіб підходить передусім для короткого волосся сильна фіксація Спосіб використання: Нанесіть на волосся та сформуйте бажаний стайлінг.
Alcina Modeling Mousse пінка для волосся екстра сильної фіксації 150 мл
Alcina Modeling Mousse, 150 мл, Пінки та спреї для об’єму для жінок, Пінка для волосся Alcina Modeling Mousse надасть вашій зачісці бажаної форми й об'єму. Властивості: екстрасильна фіксація надає об'єму від коренів фіксує зачіску засіб передусім підходить для тонкого й ослабленого волосся Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку. Перед використанням ретельно струсніть.
Alcina Strong стайлінговий гель для зміцнення хвилястого волосся 100 мл
Alcina Strong, 100 мл, Гелі для волосся для жінок, Гель для волосся Alcina Strong забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: створює ідеальний стайлінг забезпечить стійкість зачіски упродовж цілого дня природна фіксація для повсякденної укладки волосся Спосіб використання: Розітріть невелику кількість засобу в долонях, пальцями сформуйте бажану зачіску.
Alcina Repair Line відновлююча пінка для сухого або пошкодженого волосся 1
Alcina Repair Line, 150 мл, Піна для волосся для жінок, Догляд без змивання Alcina Repair Line надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: якісно покращує структуру волосся має відновлювальний ефект надає волоссю зволоження та живлення робить волосся неймовірно блискучим і здоровим Спосіб використання: Нанесіть на чисте, висушене рушником волосся. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Alcina Repair Line відновлюючий крем для блиску сухого та ламкого волосся
Alcina Repair Line, 50 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання Alcina Repair Line надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення надає шовковистої м'якості має антистатичний ефект має відновлювальний ефект Спосіб використання: Нанесіть на сухе волосся, передусім по всій довжині та на кінчики. Не змивайте.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на стайлинг для волос ALCINA. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить стайлинг для волос ALCINA в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на стайлинг для волос ALCINA. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История