искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 6 моделей:
| Brelil Сбросить все
Рідкі кристали Brelil Numero для надання блиску з цінними оліями 75мл 8011
Щоб надати карколомного блиску волоссю, не обійтися без додаткового догляду. Зверніть увагу на рідкі кристали для додання блиску з цінними оліями Professional Numero Illuminating Crystals With Precious Oils від італійської торгової марки Brelil. Цей професійний засіб приємно здивує вас! Продукт містить цінні олії арганії, макадамії та макассар, відомі своїми приголомшливими властивостями. Арганова олія чудово живить і зміцнює волосся, наповнюючи його силою. Олія макадамії чинить регенерувальну дію на пошкоджену структуру волосся. Олія макассар надає дзеркального блиску, м'якості та шовковистості волоссю. Регулярне використання рідких кристалів запобігає утворенню посічених кінчиків.
Мус для волосся Brelil Numero Milky Ультра живильний 250мл 8011935088065
Догляд без змивання Brelil Numéro BB Milky Mousse надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості:  Надає волоссю зволоження та живлення. Запобігає посіченню кінчиків. Робить волосся неймовірно блискучим і здоровим. Надає шовковистої м'якості. Бореться з неслухняним волоссям. Запобігає розпушуванню.
Brelil Professional Bio Traitement Cristalli Liquidi освітлюючі рідкі крис
Brelil Professional Bio Traitement Cristalli Liquidi, 60 мл, Сироватки для волосся для жінок, Подаруйте розкішний догляд своєму волоссю. Класична олійка для волосся Brelil Professional Bio Traitement Cristalli Liquidi зробить ваше волосся шовковистим, м’яким і блискучим. Властивості: надає волоссю блиску надає волоссю шовковистої м’якості запобігає посіченню кінчиків запобігає ламкості волосся Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся по всій довжині, а також на кінчики. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Brelil Professional Cristalli di Argan Extreme Brilliance освітлюючі рідкі
Brelil Professional Cristalli di Argan Extreme Brilliance, 50 мл, Класичні олійки для волосся для жінок, Подаруйте своєму волоссю розкішний догляд. Суха олійка Brelil Professional Cristalli di Argan зробить ваше волосся м’яким, шовковистим і сяючим. Властивості: надає волоссю блиску глибоко живить волосся помітно покращує стан волосся запобігає небажаному розпушуванню волосся Спосіб використання: Нанесіть на сухе волосся, передусім по всій довжині та на кінчики.
Рідкі кристали Brelil Professional Extreme Brilliance 60мол 8011935051205
Для жінки міцні здорові волосся є окрасою і справжньою гордістю. І чоловіки дуже часто в першу чергу при знайомстві звертають увагу саме на волосся жінки. Але багато факторів, до яких відносяться, наприклад, сушка феном, використання інструментів з термічним ефектом для моделювання зачіски, різні природні явища і т.д., надають на них згубний вплив. Одним з результатів є
Рідкі кристали Brelil Professional Bio Traitement з олією аргани 50мл 8011
Рідкі кристали Арганії. Оригінальна формула. Засіб для відновлення, розгладження і екстремального блиску волосся на основі біологічно чистого масла Арганії, яке живить волосся, надаючи їм ще більше сили і пружності, запобігає сухості і робить їх надзвичайно яскравими і блискучими. Спеціальна структура не жирнить і не ускладнює волосся. Спосіб застосування: Невелика кількість нанести на вологе волосся і виcушіть феном.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на стайлинг для волос Brelil. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить стайлинг для волос Brelil в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на стайлинг для волос Brelil. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История