искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 154 моделей:
| крем Сбросить все
Крем для укладання волосся Scissor Hands Bad Groom 115 мл
Щільний крем дасть одну з найсильніших фіксацій з матовим ефектом. Ідеальне рішення для стайлінгу неслухняного волосся або зачісок стилю кроп. Розроблено саме для коротких зачісок.На довге волосся можливе нанесення тільки у вологому стані, зачіска буде укладена практично намертво, але розчесавши – ви отримаєте дуже насичену текстуру. Підходить для будь-якої пори року. Фіксуючий елемент: Карнаубський віск + рослинний ланолін. Як працює: тугоплавкий віск, у поєднанні з рослинним ланоліном, створює постійну липку основу. Аромат: Кава Цикл життя зачіски: 24 години Витрата: оптимально 1 г на кожне нанесення Температура плавлення: від 28С Примітка: ідеально підходить для короткого волосся. Має водну основу, що забезпечує легке змивання. Спосіб застосування: Почніть з того, що візьміть необхідну кількість продукту на сухі долоні, розітріть та переконайтеся, що він рівномірно розподілений на обидві руки. Подушечками пальців нанесіть засіб на волосся по всій довжині від коренів до кінчиків, одночасно вкладаючи його в потрібному напрямку. За допомогою гребінця надайте вирішальну форму та текстуру Вашій зачісці. Склад: Aqua, beeswax, peg 40 hydrogenated castor oil, paraffin p-2, carnauba wax, cetrimonium chloride, scent, glyceryl stearate, glycerin, propylene glycol, phenoxyethanol.
Schwarzkopf Professional Osis+ Mighty Matte матуючий крем для волосся 100
Schwarzkopf Professional Osis+ Mighty Matte, 100 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання Schwarzkopf Professional Osis+ Mighty Matte надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: сильна фіксація легке та швидке застосування надає зачісці текстури та форми Склад: засіб підходить для веганів Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на долоні, а тоді розподіліть його по волоссю. Наносьте на сухе волосся.
Alfaparf Milano Style Stories The Range Texturizing стайлінговий крем для
Alfaparf Milano Style Stories The Range Texturizing, 100 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання Alfaparf Milano Style Stories The Range Texturizing надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: покращує густоту та силу волосся бореться з неслухняним волоссям запобігає розпушуванню робить волосся неймовірно блискучим і здоровим Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Rough Up Крем-віск для створення матових укладок Indola Innova 85 мл 40457
Як впоратися з густим і неслухняним волоссям? Крем - віск Indola - ваша відповідь на це питання. Цей інноваційний продукт створений спеціально для екстремально жорстких укладок з високим рівнем фіксації. Він ідеально утримує форму зачіски впродовж усього дня і надає волоссю прекрасного матового вигляду. Крем - віск не склеює волосся, його легко наносити і просто змивати. Він забезпечує надійну фіксацію, зберігаючи при цьому природність і рухливість укладання, без ефекту блиску. Крем - віск додає волоссю чудовий матовий відтінок, а наявність УФ - фільтрів, як частина інноваційної піксельної технології, забезпечує надійний захист від вигоряння пігменту та фотостаріння. Для видалення крем - воску з волосся і шкіри голови використовуйте спеціальний шампунь Innova Specialist. Цей засіб призначений для глибокого і комплексного очищення від залишків стайлінгу. Шампунь м'яко видаляє забруднення, надає відчуття свіжості і містить збалансований комплекс активних компонентів для додаткового догляду. Застосування: Нанесіть невелику кількість крем - воску на волосся і укладіть їх в потрібному напрямку. Після використання ви насолоджуватиметесь підкресленим стилем і легкістю в догляді за волоссям.
CHI Straight Guard вирівнюючий крем для волосся 251 мл
CHI Straight Guard, 251 мл, Креми для розгладження для жінок
Reuzel Grooming стайлінговий крем для природньої фіксації 100 мл
Reuzel Grooming, 100 мл, Інші засоби для стайлінгу для чоловіків, Стайлінговий засіб Reuzel Grooming стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: зафіксує зачіску в потрібній формі не обтяжує волосся надає зачісці текстури та форми легко змивається; Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Phytorelax Laboratories Keratin Curly крем для кучерявого волосся проти ро
Phytorelax Laboratories Keratin Curly, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Приборкайте своє непокірне волосся. Крем для вирівнювання Phytorelax Laboratories Keratin ідеально розгладить неслухняне волосся та зробить його максимально піддатливим. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення робить волосся неймовірно блискучим і здоровим запобігає небажаному завиванню волосся забезпечує термозахист волосся бореться з неслухняним волоссям Спосіб використання: Нанесіть на мокре або сухе волосся. Розітріть по всій довжині та на кінчиках волосся. Відтак укладіть його в бажану зачіску.
Формуючий крем American Crew Forming Cream, 85 г
Крем для волосся American Crew Forming Cream дуже зручний у використанні для укладання. Підходить для всіх типів волосся, але максимально ефективний з коротким волоссям. До складу крем пасти для волосся входять гліцерин та карнаубський віск, що забезпечує еластичну фіксацію та натуральний легкий блиск. Крем паста для укладання волосся American Crew Forming Cream ви отримуєте середню силу фіксації та незначний рівень блиску. Спосіб застосування: Почніть з того, що візьміть необхідну кількість продукту на сухі долоні, розітріть та переконайтеся, що він рівномірно розподілений на обидві руки. Подушечками пальців нанесіть засіб на волосся по всій довжині від коренів до кінчиків, одночасно вкладаючи його в потрібному напрямку. За допомогою гребінця надайте вирішальну форму та текстуру Вашій зачісці. Щоб отримати більш глянцевий еффект наносьте засіб на вологе волосся Склад: Water (Aqua), Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Bis Diglyceryl Polyacyladipate 2, Lanolin Wax (Lanolin Cera), PVP, Propylene Glycol, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax (Carnauba), Ceteareth 25, VP/VA Copolymer, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Ozokerite, Diethylhexyl Maleate, PEG 40 Castor Oil, Alcohol Denatured, PEG 10 Soy Sterol, Sucrose (Sugar), Cereus Grandiflorus (Cactus) Flower Extract (Cactus), Glycerin, Fragrance (Parfum), Alpha Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methlyproprional, Coumarin, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexylcinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3 Cyclohexene Carboxalde, Limonene, Linalool, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Phenoxyethanol Продукт не тестувався на тваринах
Крем Середньої Фіксації Для Волосся American Crew Fiber Cream, 100 Мл
Виготовлений за оригінальною рецептурою і сучасними технологіями American Crew, крем для стилізації володіє гелеподібною консистенцією речовини і волокнистою текстурою, завдяки чому засіб дуже легко наноситься і розподіляється по волоссю, дозволяючи без зайвих зусиль моделювати бажані зачіски. Після використання крему зачіска виглядають природно, текстурно, а укладання залишається рухомим. Формула крему додатково надає волоссю об'єм і зберігає гнучкість укладання, таким чином зачіска буде виглядати максимально природно і її можна поправити або видозмінити при необхідності. Добре підходить для волосся короткої та середньої довжини., забезпечуючи надійну фіксацію укладки протягом усього дня. Крем реалізується в зручному тюбику (100 мл), завдяки чому стайлер є практичною покупкою як для застосування в домашніх умовах, так і під час подорожей. Середня фіксація / природний блиск Волокниста текстура крему Практичність у використанні Спосіб застосування: Почніть з того, що візьміть необхідну кількість продукту на сухі долоні, розітріть та переконайтеся, що він рівномірно розподілений на обидві руки. Подушечками пальців нанесіть засіб на волосся по всій довжині від коренів до кінчиків, одночасно вкладаючи його в потрібному напрямку. За допомогою гребінця надайте вирішальну форму та текстуру Вашій зачісці.  Состав: Aqua/Water/Eau, PVP, Cera Alba (Beeswax(Cire D'abeille)), VP/VA Copolymer, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Ozokerite, Petrolatum, Glyceryl Stearate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaterium-69, Steareth-20, Stearic Acid, Potassium Cetyl Phosphate, Alcohol Denat., Isostearamide Mipa, Polysorbate 60, Methyl Gluceth-20, Cetearyl Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Glyceryl Laurate, PEG-90M, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Limonene, Citronellol, Geraniol, Linalool, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben. Y00089 Продукт не тестувався на тваринах
T-LAB Professional All Over Dream крем для волосся для неслухняного та куч
T-LAB Professional All Over Dream, 150 мл, Креми та гелі для волосся унісекс, Догляд без змивання T-LAB Professional All Over Dream надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: запобігає посіченню кінчиків бореться з неслухняним волоссям запобігає розпушуванню має антистатичний ефект Склад: УФ-фільтри містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на чисте, висушене рушником волосся. Не змивайте.
Schwarzkopf Professional Osis+ Bounty Balm багатий крем для хвилястого та
Schwarzkopf Professional Osis+ Bounty Balm, 150 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання Schwarzkopf Professional Osis+ Bounty Balm надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення запобігає розпушуванню якісно покращує структуру волосся Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Крем для зволоження хвилястого та кучерявого волосся Schwarzkopf BC Bonacu
Незмивний зволожувальний крем для локонів від Bonacure Moisture Kick, спеціально розроблений для надання форми кучерявим і хвилястим волоссям. Формула, що не містить силіконів і штучних барвників, допомагає волоссю зберігати оптимальний рівень вологості, підвищуючи його еластичність, м'якість і форму локонів, які зберігаються до 48 годин. Веганський продукт для волосся. Застосування: Нанесіть крем на сухе або підсушене рушником волосся і втирайте. Не змивайте. Укласти за бажанням.
Крем-сироватка для відновлення кінчиків волосся Schwarzkopf Professional Н
Крем-сироватка Schwarzkopf Professional ВС Bonacure Repair Rescue запечатує до 90% кінчиків, що січуться, та запобігає подальшому перетину, роблячи волосся сильнішим. Допомагає контролювати неслухняне волосся, роблячи його гладким і м'яким. Забезпечує термозахист під час сушіння феном і додає блиск. Застосування: Нанесіть сироватку по всій довжині волосся і кінчикам. Не змивайте.
Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls моделюючий крем для кучерявого волосся
Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls, 125 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: бореться з неслухняним волоссям надасть волоссю приємного аромату Спосіб використання: Нанесіть на вимите, вологе чи сухе волосся. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Крем-окислювач ProfiStyle Oxy Oxidant Cream 1.5 5 vol 1 л
Крем-окислювач ProfiStyle Oxy Oxidant Cream 12 40 vol 1 л
Крем-окислювач ProfiStyle Oxy Oxidant Cream 9 30 vol 1 л
Крем-окислювач ProfiStyle Oxy Oxidant Cream 6 20 vol 1 л
Крем-окислювач ProfiStyle Oxy Oxidant Cream 3 10 vol 1 л
Indola Curl Cream Крем для створення локонів Innova 200 мл NEW (4045787721
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Indola Rough Up Крем-віск для створення матових укладок Indola Innova 85 м
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Indola Curl Cream Крем для створення локонів Innova 200 мл NEW (4045787721
Indola Rough Up Крем-віск для створення матових укладок Indola Innova 85 м
Adorn Curls Cream крем для кучерявого волосся 200 мл
Adorn Curls Cream, 200 мл, Креми для розгладження для жінок, Приборкайте своє непокірне волосся. Крем для вирівнювання Adorn Curls Cream ідеально розгладить неслухняне волосся та зробить його максимально піддатливим. Властивості: полегшує укладку та стайлінг робить волосся неймовірно блискучим і здоровим запобігає небажаному завиванню волосся надає волоссю природного блиску робить волосся гладеньким і слухняним Спосіб використання: Нанесіть на помите шампунем, вологе волосся. Не змивайте.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   7  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на стайлинг для волос. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить стайлинг для волос в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на стайлинг для волос. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История