искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 127 моделей:
| Schwarzkopf Сбросить все
Гума для волосся Got2b Chaotic 3, для фіксації та надання форми, 100 мл
Лак для волосся сильної фіксації Schwarzkopf Professional Osis Style Freez
Лак для волосся сильної фіксації Schwarzkopf Professional Osis Style Freez
Віск для волосся із матовим ефектом Schwarzkopf Professional Osis Style Me
Лак для блиску волосся Schwarzkopf Professional Osis Style Sparkler Shine
Лак для волосся екстра сильної фіксації Schwarzkopf Professional Osis Styl
Гель для волосся Schwarzkopf Professional Silhouette суперсильної фіксації
Призначення - надання об'єму, для укладання волосся, Ступінь фіксації - супер сильна, Об`єм/Вага - 250 мл, Тип волосся - для всіх типів волосся
Schwarzkopf Taft Ultra лак для волосся сильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Ultra, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Ultra зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду надає волоссю миттєвого об'єму легке та швидке застосування Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Volume пінка для волосся для ослабленого та рідкого волос
Schwarzkopf Taft Volume, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Пінка для волосся Schwarzkopf Taft Volume надасть вашій зачісці бажаної форми й об'єму. Властивості: надає об'єму від коренів забезпечує пружність волосся не склеює волосся та не обтяжує його швидкий і легкий стайлінг Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку.
Schwarzkopf Taft Power Cashmere пінка для волосся для об'єму 200 мл
Schwarzkopf Taft Power Cashmere, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Пінка для волосся Schwarzkopf Taft Power Cashmere надасть вашій зачісці бажаної форми й об'єму. Властивості: надає об'єму від коренів забезпечує пружність волосся не склеює волосся та не обтяжує його швидкий і легкий стайлінг Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку.
Schwarzkopf Taft Powerful Age лак для волосся екстрасильної фіксації 250 м
Schwarzkopf Taft Powerful Age, 250 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Powerful Age зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не залишає у волоссі залишків і легко вичісується екстрасильна фіксація не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Shine лак для волосся екстрасильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Shine, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Shine зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски сильна фіксація не залишає у волоссі залишків і легко вичісується надає волоссю життєвої сили та блиску Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Volume лак для волосся сильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Volume, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Volume зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: легке та швидке застосування сильна фіксація ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Volume лак для волосся сильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Volume, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Volume зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: екстрасильна фіксація ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду легке та швидке застосування Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Ultimate лак для волосся екстрасильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Ultimate, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Ultimate зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: екстрасильна фіксація ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски легке та швидке застосування стійкий ефект Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Power Invisible лак для волосся екстрасильної фіксації 25
Schwarzkopf Taft Power Invisible, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Power Invisible зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски екстрасильна фіксація не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду легке та швидке застосування Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Power Cashmere лак для волосся екстрасильної фіксації для
Schwarzkopf Taft Power Cashmere, 250 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Power Cashmere зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду надає волоссю миттєвого об'єму зберігає пружність та не обтяжує волосся екстрасильна фіксація Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Shine пінка для волосся для об'єму та блиску 200 мл
Schwarzkopf Taft Shine, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Пінка для волосся Schwarzkopf Taft Shine надасть вашій зачісці бажаної форми й об'єму. Властивості: надає об'єму від коренів забезпечує пружність волосся не склеює волосся та не обтяжує його швидкий і легкий стайлінг Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку.
Schwarzkopf Taft Volume пінка для волосся для об'єму 200 мл
Schwarzkopf Taft Volume, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Пінка для волосся Schwarzkopf Taft Volume надасть вашій зачісці бажаної форми й об'єму. Властивості: надає об'єму від коренів забезпечує пружність волосся не склеює волосся та не обтяжує його швидкий і легкий стайлінг Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку.
Schwarzkopf Taft Power лак для волосся екстрасильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Power, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Power зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски екстрасильна фіксація надає волоссю життєвої сили та блиску легке та швидке застосування Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Power Invisible гель для волосся сильної фіксації 150 мл
Schwarzkopf Taft Power Invisible, 150 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Гель для волосся Schwarzkopf Taft Power Invisible забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: створює ідеальний стайлінг природна фіксація для повсякденної укладки волосся не склеює волосся та легко вичісується Спосіб використання: Розітріть невелику кількість засобу в долонях, пальцями сформуйте бажану зачіску.
Schwarzkopf Taft Men екстра сильний гель для волосся 150 мл
Schwarzkopf Taft Men, 150 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Стайлінговий засіб Schwarzkopf Taft Men стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: надає зачісці текстури та форми не застигає у волоссі не залишає слідів забезпечує екстрасильну фіксацію Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Schwarzkopf Taft Power воск для волосся 75 мл
Schwarzkopf Taft Power, 75 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Віск для волосся Schwarzkopf Taft Power відмінно тримає форму зачіски та легко наноситься. Здивує своєю стійкістю. Властивості: легко сформує бажану зачіску надійно та сильно моделює волосся надасть останніх штрихів будь-якому стилю зачіски легкий у застосуванні Спосіб використання: Розігрійте засіб у долонях і нанесіть на сухе волосся. Потім сформуйте зачіску пальцями.
Schwarzkopf Taft Coconut Shine воск для волосся зволожує та надає блиск 75
Schwarzkopf Taft Coconut Shine, 75 мл, Воски для волосся для жінок, Віск для волосся Schwarzkopf Taft Coconut Shine відмінно тримає форму зачіски та легко наноситься. Здивує своєю стійкістю. Властивості: природна фіксація живить волосся елегантно розгладжує підсилює природний блиск волосся легкий у застосуванні Спосіб використання: Нанесіть на сухе волосся та зробіть необхідну укладку.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   6  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на стайлинг для волос Schwarzkopf. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить стайлинг для волос Schwarzkopf в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на стайлинг для волос Schwarzkopf. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История