шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Тип волосся
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 131 моделей:
| Alfaparf Скинути все
Маска для фарбованого волосся IL Salone Milano Maschera Plex Rebuilder Mas
Маска для усунення жовтого пігменту IL Salone Milano Yellow Remover Mask,
Термозахисний спрей для волосся Alfaparf Milano Style Stories Thermal Prot
Набір для випрямлення волосся IL Salone Milano Semi Permanent Straightenin
Зволожувальний кондиціонер для кучерявого волосся Alfaparf Milano Semi Di
Безсульфатний шампунь Alfaparf Milano Semi Di Lino Diamond Illuminating Lo
Безсульфатний шампунь для кучерявого волосся Alfaparf Milano Semi Di Lino
Безсульфатний шампунь Alfaparf Milano Semi Di Lino Volume Volumizing Low S
Безсульфатний шампунь для жирної шкіри голови Alfaparf Milano Semi Di Lino
Безсульфатний шампунь проти лупи Alfaparf Milano Semi Di Lino Scalp Rebala
Шампунь для каштанового та темного волосся Alfaparf Milano Semi Di Lino Br
Кондиціонер-мус для об'єму Alfaparf Milano Semi Di Lino Volume Volumizing
Кондиціонер для волосся Alfaparf Milano Semi Di Lino Smooth Smoothing Cond
Маска для волосся Alfaparf Milano Semi Di Lino Diamond Illuminating Mask,
Незмивний кондиціонер Alfaparf Milano Semi Di Lino Moisture Nutritive Leav
Маска для розгладжування волосся Alfaparf Milano Semi Di Lino Smooth Smoot
Відновлюючий флюїд для волосся Alfaparf Milano Semi Di Lino Anti-Breakage
Маска для сухих волос Alfaparf Milano Semi Di Lino Moisture Nutritive Mask
Відновлююча маска для волосся Alfaparf Milano Semi Di Lino Reconstruction,
Alfaparf Milano Il Salone Milano Plex Rebuilder кондиціонер для вигорілого
Alfaparf Milano Il Salone Milano Plex Rebuilder, 250 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер Alfaparf Milano Il Salone Milano Plex Rebuilder. Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Alfaparf Milano Il Salone Milano Anti-yellow шампунь з екстрактом фіалки д
Alfaparf Milano Il Salone Milano Anti-yellow, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Alfaparf Milano Il Salone Milano Anti-yellow допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови нейтралізує жовті відтінки волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Alfaparf Milano Il Salone Milano Plex Rebuilder поживний шампунь для вигор
Alfaparf Milano Il Salone Milano Plex Rebuilder, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Alfaparf Milano Il Salone Milano Plex Rebuilder допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Alfaparf Milano Il Salone Milano Plex Rebuilder сироватка для вигорілого,
Alfaparf Milano Il Salone Milano Plex Rebuilder, 4x15 мл, Сироватки для волосся для жінок, Хочете мати гарне волосся від коренів до кінчиків, але відчуваєте, що шампуню, кондиціонера чи навіть маски недостатньо? Сироватка Alfaparf Milano Il Salone Milano Plex Rebuilder ідеально доповнить ваш звичайний догляд за волоссям і допоможе досягти бажаного результату. Вона дбає про необхідне живлення, зміцнює волосся і надає йому все необхідне для відновлення сяйва. Завдяки живильній формулі, що сприяє природній регенерації, сироватка вдихне у ваше волосся нове життя. За умови регулярного використання ви незабаром побачите в дзеркалі сильне, блискуче та здорове на вигляд волосся. Властивості: живить волосся по всій довжині проникає у волосся та зміцнює його відновлює сухе, ламке та пошкоджене волосся сповнює волосся життєвою силою Склад: засіб підходить для веганів Спосіб використання: Невелику кількість сироватки нанесіть на долоні та розітріть по волоссю. Нанесіть на вологе волосся.
Alfaparf Milano Il Salone Milano Detox очищуючий детокс шампунь для волосс
Alfaparf Milano Il Salone Milano Detox, 500 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Alfaparf Milano Il Salone Milano Detox допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся вимиває з волосся залишки солі та хлору Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   6  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуні (косметика для волосся) Alfaparf. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шампунь Alfaparf в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шампуні (косметика для волосся) Alfaparf. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія