шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 37 моделей:
| Aveda Скинути все
Aveda Nutriplenish™ Curl Gelée зволожуючий гель для моделювання локонів 40
Aveda Nutriplenish™ Curl Gelée, 40 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання Aveda Nutriplenish™ надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає шовковистої м'якості бореться з неслухняним волоссям надає волоссю зволоження та живлення запобігає розпушуванню надає привабливого блиску Склад: містить не менше 96 % інгредієнтів природного походження не містить силіконів веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся по всій довжині, а також на кінчики. Не змивайте.
Aveda Color Control Leave-in Treatment Rich незмивний догляд для блиску та
Aveda Color Control Leave-in Treatment Rich, 25 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання Aveda Color Control Leave-in Treatment Rich надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає шовковистої м'якості підсилює інтенсивність кольору Склад: УФ-фільтри не містить силіконів містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Aveda Invati Advanced™ Thickening Foam розкішна об'ємна пінка для тонкого
Aveda Invati Advanced™ Thickening Foam, 50 мл, Піна для волосся для жінок, Догляд без змивання Aveda Invati Advanced™ Thickening Foam надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: бореться з неслухняним волоссям якісно покращує структуру волосся запобігає розпушуванню покращує густоту та силу волосся робить волосся неймовірно блискучим і здоровим Склад: веган-засіб не містить силіконів містить не менше 96 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем волосся. Не змивайте. Розчешіть. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Aveda Nutriplenish™ Daily Moisturizing Treatment інтенсивний зволожуючий д
Aveda Nutriplenish™ Daily Moisturizing Treatment, 40 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання Aveda Nutriplenish™ надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає волоссю зволоження та живлення надає шовковистої м'якості бореться з неслухняним волоссям надає привабливого блиску Склад: веган-засіб не містить силіконів УФ-фільтри Спосіб використання: Нанесіть на чисте, висушене рушником волосся. Не змивайте.
Aveda Be Curly Advanced™ Curl Enhancer Cream стайлінговий крем для моделюв
Aveda Be Curly Advanced™ Curl Enhancer Cream, 40 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Властивості: утворює локони та завитки забезпечує пружність волосся надає привабливого блиску надає волоссю зволоження та живлення сприяє природному утворенню хвиль і локонів Склад: веган-засіб містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся, а потім зробіть бажану укладку. Дайте висохнути самостійно або висушіть феном.
Aveda Botanical Repair™ Bond-Building Styling Creme стайлінговий крем 40 м
Aveda Botanical Repair™ Bond-Building Styling Creme, 40 мл, Інші засоби для стайлінгу для жінок, Засіб для стайлінгу Aveda Botanical Repair™ Bond-Building Styling Creme підкреслить вашу зачіску й утримає її форму упродовж тривалого часу. Властивості: має приємний аромат полегшує стайлінг надає форми розгладжує Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся, а потім зробіть бажану укладку.
Aveda Be Curly™ Enhancer стайлінговий крем для моделювання локонів 200 мл
Aveda Be Curly™ Enhancer, 200 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання Aveda Be Curly™ надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: робить волосся неймовірно блискучим і здоровим запобігає розпушуванню бореться з неслухняним волоссям Склад: містить не менше 96 % інгредієнтів природного походження веган-засіб не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Aveda Be Curly™ Enhancing Hair Spray спрей для фіксації для кучерявого вол
Aveda Be Curly™ Enhancing Hair Spray, 200 мл, Інші засоби для стайлінгу для жінок, Засіб для стайлінгу Aveda Be Curly™ Enhancing Hair Spray підкреслить вашу зачіску й утримає її форму упродовж тривалого часу. Властивості: середньої фіксації полегшує стайлінг не обтяжує волосся стійкий ефект Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть на сухе волосся та зробіть бажану укладку. Нанесіть на вологе волосся, а потім зробіть бажану укладку.
Aveda Invati Advanced™ Thickening Foam розкішна об'ємна пінка для тонкого
Aveda Invati Advanced™ Thickening Foam, 150 мл, Піна для волосся для жінок, Догляд без змивання Aveda Invati Advanced™ Thickening Foam надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: бореться з неслухняним волоссям якісно покращує структуру волосся запобігає розпушуванню покращує густоту та силу волосся робить волосся неймовірно блискучим і здоровим Склад: веган-засіб не містить силіконів містить не менше 96 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем волосся. Не змивайте. Розчешіть. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Aveda Flax Seed Strong Hold Sculpturing Gel гель для волосся з алое вера 2
Aveda Flax Seed Strong Hold Sculpturing Gel, 250 мл, Гелі для волосся унісекс, Гель для волосся Aveda Flax Seed забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: створює ідеальний стайлінг сильна фіксація для створення креативних зачісок легкий у застосуванні забезпечить стійкість зачіски упродовж цілого дня Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть на волосся та сформуйте бажаний стайлінг.
Aveda Pure Abundance™ Volumizing Hair Spray спрей для об'єму для волосся 2
Aveda Pure Abundance™ Volumizing Hair Spray, 200 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Aveda Pure Abundance™ зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски екстрасильна фіксація стійкий ефект легке та швидке застосування Склад: веган-засіб Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см.
Aveda Brilliant™ Humectant Pomade помада для волосся для формування кучері
Aveda Brilliant™ Humectant Pomade, 75 мл, Помади для волосся для жінок, Ідеально гладеньке волосся, акуратно укладені локони або зачіска в стилі бунтівної рок-зірки? Якій укладці ви б не віддали перевагу, помада для волосся Aveda Brilliant™ Humectant Pomade допоможе вам досягти ідеального результату. Властивості: зміцнює зачіску та надає їй текстури надає волоссю сяючого блиску Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість помади на сухе волосся та укладіть його в бажану зачіску.
Aveda Men Pure - Formance™ Grooming Clay Моделююча глина для фіксації та н
Aveda Men Pure - Formance™ Grooming Clay, 75 мл, Моделювальні пасти для волосся для чоловіків, Засіб для стайлінгу Aveda Men Pure - Formance™ Grooming Clay підкреслить вашу зачіску й утримає її форму упродовж тривалого часу. Властивості: зафіксує зачіску в потрібній формі забезпечує матовий ефект надає зачісці текстури та форми Склад: не містить силіконів веган-засіб має приємний аромат Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на долоні, а потім нанесіть на волосся.
Aveda Brilliant™ Medium Hold Hair Spray спрей для волосся середньої фіксац
Aveda Brilliant™ Medium Hold Hair Spray, 250 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Aveda Brilliant™ Medium Hold Hair Spray зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски стійкий ефект надає волоссю життєвої сили та блиску Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Aveda Brilliant™ Retexturing Gel гель для волосся для блиску та шовковисто
Aveda Brilliant™ Retexturing Gel, 150 мл, Гелі для волосся для жінок, Гель для волосся Aveda Brilliant™ Retexturing Gel забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: створює ідеальний стайлінг не обтяжує волосся не склеює волосся та легко вичісується забезпечить стійкість зачіски упродовж цілого дня Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть на вологе, висушене рушником волосся.
Aveda Confixor™ Liquid Gel гель для волосся для фіксації та надання форми
Aveda Confixor™ Liquid Gel, 250 мл, Гелі для волосся для жінок, Гель для волосся Aveda Confixor™ забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: створює ідеальний стайлінг не обтяжує волосся легкий у застосуванні не склеює волосся та легко вичісується для повсякденної укладки волосся Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть на волосся та сформуйте бажаний стайлінг.
Aveda Color Control Leave-in Treatment Rich незмивний догляд для блиску та
Aveda Color Control Leave-in Treatment Rich, 100 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання Aveda Color Control Leave-in Treatment Rich надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає шовковистої м'якості підсилює інтенсивність кольору Склад: УФ-фільтри не містить силіконів містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Aveda Men Pure - Formance™ Liquid Pomade помада для волосся 200 мл
Aveda Men Pure - Formance™ Liquid Pomade, 200 мл, Помади для волосся для чоловіків, Стайлінговий засіб Aveda Men Pure - Formance™ стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: забезпечує середню фіксацію не обтяжує волосся надає здорового блиску не застигає у волоссі Склад: веган-засіб має приємний аромат Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Aveda Men Pure - Formance™ Grooming Cream стайлінговий крем середньої фікс
Aveda Men Pure - Formance™ Grooming Cream, 125 мл, Помади для волосся для чоловіків, Стайлінговий засіб Aveda Men Pure - Formance™ стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: полегшує стайлінг забезпечує середню фіксацію зафіксує зачіску в потрібній формі надає здорового блиску надає зачісці текстури та форми Склад: веган-засіб має приємний аромат Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Aveda Men Pure - Formance™ Thickening Paste паста для стайлінгу 75 мл
Aveda Men Pure - Formance™ Thickening Paste, 75 мл, Пасти для волосся для чоловіків, Стайлінговий засіб Aveda Men Pure - Formance™ стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: зафіксує зачіску в потрібній формі полегшує стайлінг не обтяжує волосся надає волоссю досконалого об'єму та форми Склад: веган-засіб має приємний аромат Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Aveda Control Force™ Firm Hold Hair Spray лак для волосся сильної фіксації
Aveda Control Force™ Firm Hold Hair Spray, 300 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Aveda Control Force™ зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски сильна фіксація дбайливо піклується про волосся стійкий ефект Склад: веган-засіб Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Перед використанням ретельно струсніть флакон.
Aveda Air Control™ Light Hold Hair Spray лак для волосся з м'якою фіксаціє
Aveda Air Control™ Light Hold Hair Spray, 300 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Aveda Air Control™ Light Hold Hair Spray зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не залишає у волоссі залишків і легко вичісується надає волоссю життєвої сили та блиску природна фіксація Склад: веган-засіб Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Aveda Speed Of Light™ Blow Dry Accelerator спрей для експрес-сушіння волос
Aveda Speed Of Light™ Blow Dry Accelerator, 200 мл, Інші засоби для стайлінгу для жінок, Засіб для стайлінгу Aveda Speed Of Light™ Blow Dry Accelerator підкреслить вашу зачіску й утримає її форму упродовж тривалого часу. Властивості: полегшує стайлінг не обтяжує волосся розгладжує зволожує надає здорового блиску Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на долоні, а потім нанесіть на волосся.
Aveda Brilliant™ Anti-humectant Pomade помада для волосся проти розпушуван
Aveda Brilliant™ Anti-humectant Pomade, 75 мл, Помади для волосся для жінок, Приборкайте неслухняне волосся та отримайте гладеньку зачіску, яка залишатиметься в ідеальному стані протягом довгих годин. Помада для волосся Aveda Brilliant™ Anti-humectant Pomade подбає по те, щоб ваше волосся виглядало бездоганно доглянутим упродовж цілого дня. Властивості: розгладжує волосся забезпечує доглянутий вигляд не склеює волосся Спосіб використання: Можна використовувати як для мокрого, так і для сухого волосся.
Попередня   Наступна
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на стайлінг для волосся Aveda. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити стайлінг для волосся Aveda в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на стайлінг для волосся Aveda. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія