шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 36 моделей:
| Indola Скинути все
Мус для волосся Indola Innova Setting Strong Mousse для сильної фіксації 3
Призначення - надання об'єму, стайлінг, Ступінь фіксації - сильна, Об`єм/Вага - 300 мл, Клас косметики - професійна
Гель для волосся Indola Innova Finish Gel Spray сильної фіксації 50 мл (40
Призначення - надання блиску, стайлінг, для укладання волосся, Ступінь фіксації - сильна, Об`єм/Вага - 50 мл, Тип волосся - для всіх типів волосся
Indola Blond Expert Pastel тонуюча фарба для волосся відтінок P.27 60 мл
Indola Blond Expert Pastel, 60 мл, Засоби для тонування волосся для жінок, Напівстійка фарба для волосся Indola Blond Expert Pastel подарує вашому волоссю насичений колір і сяючий блиск. Властивості: створює ефект тону в тоні поступово вимивається Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Indola Blond Expert Pastel тонуюча фарба для волосся відтінок P.16 60 мл
Indola Blond Expert Pastel, 60 мл, Засоби для тонування волосся для жінок, Напівстійка фарба для волосся Indola Blond Expert Pastel подарує вашому волоссю насичений колір і сяючий блиск. Властивості: створює ефект тону в тоні поступово вимивається Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Indola Blond Expert Pastel тонуюча фарба для волосся відтінок P.11 60 мл
Indola Blond Expert Pastel, 60 мл, Засоби для тонування волосся для жінок, Напівстійка фарба для волосся Indola Blond Expert Pastel подарує вашому волоссю насичений колір і сяючий блиск. Властивості: створює ефект тону в тоні поступово вимивається Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Indola Blond Expert Pastel тонуюча фарба для волосся відтінок P.28 60 мл
Indola Blond Expert Pastel, 60 мл, Засоби для тонування волосся для жінок, Напівстійка фарба для волосся Indola Blond Expert Pastel подарує вашому волоссю насичений колір і сяючий блиск. Властивості: створює ефект тону в тоні поступово вимивається Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Indola Texture спрей для волосся 300 мл
Indola Texture, 300 мл, Інші засоби для стайлінгу для жінок, Засіб для стайлінгу Indola Texture підкреслить вашу зачіску й утримає її форму упродовж тривалого часу. Властивості: не обтяжує волосся розгладжує Спосіб використання: Нанесіть на сухе волосся та зробіть бажану укладку.
Indola Act Now! Setting спрей для волосся легкої фіксації 200 мл
Indola Act Now! Setting, 200 мл, Інші засоби для стайлінгу унісекс, Засіб для стайлінгу Indola Act Now! підкреслить вашу зачіску й утримає її форму упродовж тривалого часу. Властивості: не залишає слідів надає здорового блиску не обтяжує волосся надає форми Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся, а потім зробіть бажану укладку.
Volumising Powder Пудра для створення прикореневого об'єму Indola Inn
Бережний догляд за волоссям завжди є гарантом їхнього здоров'я і природної краси. Пудра indola innova texture - це високоефективний стайлінговий засіб, розроблений німецьким виробником, який допоможе вам виявити свою творчість у створенні будь-яких видів зачісок. Ця формула містить компоненти, які корисно впливають на структуру волосся, повертаючи їм блиск і об'єм. Пудра підходить для будь-якого типу волосся і не подразнює чутливу шкіру голови. Це ідеальний вибір для тих, у кого тонке волосся. Косметичний засіб допомагає легко створити ефект прикореневого об'єму. При використанні цього продукту ви отримаєте вражаючий об'єм для вашого волосся і зможете легко створити зачіску, яка залишиться незмінною протягом усього дня. Продукт легкий у використанні, економічний і має приємний аромат. Пудра indola innova texture - ваш найкращий спільник у створенні ідеальної зачіски, яка завжди буде виглядати доглянутою і стильною. Особливості: Ідеальний варіант як для короткого, так і довгого волосся. Формула на основі силіконів і полімерів забезпечують зачісці гарний об'єм біля коріння і, тим самим, зроблять волосся візуально густішим. Надає природну текстуру волоссю і фіксує зачіску, протистоячи вітру або підвищеній вологості. Зовсім не обтяжує, не відчувається на волоссі і не залишає слідів. Забезпечує матовий фініш. Зволожує і пом'якшує волосся, залишаючи його гнучким і слухняним.    
Сольовий спрей для укладання волосся Indola Innova Salt Spray 200мл 404578
Для тих, хто обожнює пляжний стиль, німецька компанія Indola створила сольовий спрей для волосся Innova Finish Salt Spray. Цей продукт допомагає створити зачіску з чудовим об'ємом, надаючи волоссю природний і невимушений вигляд. Спрей також забезпечує матовий ефект і надійну фіксацію волосся, не втручаючись у їхню природну текстуру. За допомогою цього косметичного засобу ви зможете легко створити чудові пляжні зачіски та образи з виглядом недбалої укладки. Склад Indola Innova Finish Salt Spray включає натуральну морську воду, яка робить волосся більшим і жорстким, що спрощує процес створення бажаного образу. Зволожуючі компоненти спрею також насичують волосся корисними мікроелементами, що призводить до покращення їхнього здорового зовнішнього вигляду. Застосування: Застосування цього спрею надзвичайно просте. Тримайте флакон на відстані 10-15 см від голови і рівномірно розпиліть продукт на сухе або вологе волосся. З Innova Finish Salt Spray ви зможете легко досягти бажаного ефекту і насолоджуватися бездоганним пляжним стилем.
Indola Color концентрована добавка для фарбованого волосся 750 мл
Indola Color, 750 мл, Засоби для тонування волосся для жінок, Напівстійка фарба для волосся Indola Color подарує вашому волоссю насичений колір і сяючий блиск. Властивості: надає волоссю природного блиску Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Rough Up Крем-віск для створення матових укладок Indola Innova 85 мл 40457
Як впоратися з густим і неслухняним волоссям? Крем - віск Indola - ваша відповідь на це питання. Цей інноваційний продукт створений спеціально для екстремально жорстких укладок з високим рівнем фіксації. Він ідеально утримує форму зачіски впродовж усього дня і надає волоссю прекрасного матового вигляду. Крем - віск не склеює волосся, його легко наносити і просто змивати. Він забезпечує надійну фіксацію, зберігаючи при цьому природність і рухливість укладання, без ефекту блиску. Крем - віск додає волоссю чудовий матовий відтінок, а наявність УФ - фільтрів, як частина інноваційної піксельної технології, забезпечує надійний захист від вигоряння пігменту та фотостаріння. Для видалення крем - воску з волосся і шкіри голови використовуйте спеціальний шампунь Innova Specialist. Цей засіб призначений для глибокого і комплексного очищення від залишків стайлінгу. Шампунь м'яко видаляє забруднення, надає відчуття свіжості і містить збалансований комплекс активних компонентів для додаткового догляду. Застосування: Нанесіть невелику кількість крем - воску на волосся і укладіть їх в потрібному напрямку. Після використання ви насолоджуватиметесь підкресленим стилем і легкістю в догляді за волоссям.
Strong Lacquer Лак для волосся сильної фіксації 500 мл Indola Innova 40457
Спрей для волосся Innova Finish b Spray Lacquer - це відмінний спосіб зафіксувати вашу зачіску на довгий час і надати їй розкішного об’єму. Цей спрей також має спеціальну формулу, яка гарантує легке розчісування волосся. Після нанесення спрею, лак швидко висихає на волоссі, не склеюючи їх, і надійно фіксує навіть найскладніші зачіски. Важливо відзначити, що цей продукт містить УФ - фільтри, які захищають ваше волосся від негативного впливу зовнішніх факторів, таких як сонце і вітер. Унікальна формула спрею забезпечує тривалу фіксацію і легке розчісування. Проте важливо пам'ятати, що не рекомендується залишати спрей на волоссі під час сну. Рекомендується змивати його і доглядати за волоссям за допомогою масок, олій, сироваток та флюїдів. Застосування: Для закріплення окремих пасм розпилюйте лак на відстані 15 см від волосся. Для закріплення усієї зачіски розпилюйте лак на відстані 30 см від волосся. Таким чином, ви можете легко досягти бажаного ефекту фіксації та об’єму, не завдаючи шкоди вашому волоссю. Спрей для волосся Innova Finish b Spray Lacquer - це надійний і ефективний засіб для догляду за вашим волоссям та створення бездоганної зачіски.
Спрей розгладжувальний термозахисний для волосся Indola Innova Thermal Pro
Професійна косметика від Indola Professional призначена для використання в салонах і надає перукарям безмежні можливості для творчості! Її висока ефективність і простота в застосуванні зробили її популярною не лише серед фахівців, але й серед тих, хто вирішує дбати про своє волосся вдома. Особливості: Склад косметики для волосся від Indola містить безліч активних натуральних компонентів, які спільно творять чудеса з волоссям. У складі продукції використовують комплекси інгредієнтів, ретельно підібрані для досягнення безпечних, надійних та максимально ефективних результатів. Позитивні зміни помітні вже після перших застосувань - ваше волосся стане здоровим, красивим, еластичним і блискучим! Щоденне застосування. При створенні захисного засобу для укладання з використанням прасок або щипців, було враховано його спрямований вплив на волосся. Термо спрей Indola Innova Setting Thermal, завдяки унікальному комплексу Protect.in. Complex, нейтралізує негативний вплив високих температур, забезпечуючи безпечне та ефективне випрямляння за допомогою праски або створення чудових локонів за допомогою щипців. Застосування: Спосіб застосування простий. Рівномірно розпиліть засіб з відстані 30 см перед використанням фена або праски.
Олія для блиску волосся Indola Glamorous Oil 100 мл 4045787721591
Ретельний догляд за волоссям є важливою передумовою для збереження його природної краси та здоров'я. Якщо ви бажаєте, щоб ваше волосся мерехтіло неперевершеним блиском, стало м'яким та еластичним, то Indola Innova Glamorous Oil Finishing Treatment - це продукт, на який ви шукали. Цей німецький засіб призначений для надання вашому волоссю вражаючого блиску, який зробить вашу укладку видатною. Він ефективно запобігає розсіченню волосин та допомагає зберегти вашу зачіску завжди доглянутою. Indola Innova Glamorous Oil Finishing Treatment робить жорстке волосся більш покладистим та м'яким, при цьому не надаючи надмірної ваги. Його склад містить арганову олію, яка додає волоссю здоровий вигляд. Для використання рівномірно розподіліть невелику кількість цієї чудової олії по всій довжині волосся перед укладанням. З Indola Innova Glamorous Oil Finishing Treatment ви зможете створювати зачіски, які заворожують своїм розкішним блиском, і залишати враження на оточенні. Застосування: Перед укладанням розподіліть невелику кількість олії в долонях і нанесіть на вологе, підсушене рушником волосся по всій довжині.
Спрей для миттєвого кератинового оновлення Indola Innova Repair 300мл 4045
Сироватка Repair Instant Keratin Filler - це ніжний спрей, який надає вашому волоссю беззмінний догляд без змивання. Цей продукт спеціально розроблений для відновлення пошкодженого і пористого волосся завдяки наявності гідролізованого кератину в його складі. Після нанесення сироватки на волосся, частинки кератину заповнюють пошкоджені зв'язки волосків. Це призводить до того, що волосся миттєво стає більш щільним, гладким, еластичним і доглянутим. Сироватка Repair Instant Keratin Filler дарує вам миттєве кератинове відновлення. Її текстура настільки ніжна і легка, що не обтяжує навіть тонке волосся. Водночас вона здатна розчісувати навіть найзаплутаніше волосся. Продукт має приємний аромат, який характерний для високоякісних професійних засобів. Особливості: Миттєво згладжує лусочки на волоссі. Збільшує щільність без надмірного обтяження. Спрощує процес сушіння й укладання волосся. Забезпечує антистатичний ефект. Не робить волосся липким або важким. Легко вбирається і не залишає слідів. Застосування: Для однієї процедури достатньо 2-4 натискань на дозатор. Розпорошіть сироватку на вологе чисте волосся перед укладанням і розподіліть руками по всій довжині. Ви також можете використовувати її на висушеному волоссі, щоб надати йому більше м'якості та блиску. Ця сироватка підходить для щоденного використання.
Indola Blond Expert Pastel тонуюча фарба для волосся відтінок P.2 60 мл
Indola Blond Expert Pastel, 60 мл, Засоби для тонування волосся для жінок, Напівстійка фарба для волосся Indola Blond Expert Pastel подарує вашому волоссю насичений колір і сяючий блиск. Властивості: створює ефект тону в тоні поступово вимивається Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Indola Curl Cream Крем для створення локонів Innova 200 мл NEW (4045787721
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Indola Strong Mousse Мус для укладання волосся ультра сильної фіксації Inn
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Indola Finish Gel Spray Гель - спрей для укладання волосся Indola Innova 3
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Indola Volumising Powder Пудра для створення прикореневого об'єму, 10 г NE
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Indola Rough Up Крем-віск для створення матових укладок Indola Innova 85 м
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Indola Salt Spray Сольовий спрей для укладання волосся, 200 мл NEW (404578
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Indola Innova Strong Lacquer Лак для волосся сильної фіксації 500 мл NEW (
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Попередня   Наступна
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на стайлінг для волосся Indola. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити стайлінг для волосся Indola в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на стайлінг для волосся Indola. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія