искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Пол
Назначение
Объем

Выводить
Размер картинок
Parodontax Classic зубна паста проти кровоточивості ясен без фтору 75 мл
Parodontax Classic, 75 мл, зубні пасти для чоловіків, Зубна паста Parodontax Classic  — дієве попередження кровоточивості та гінгівіту. Властивості: захищає від утворення зубного нальоту зменшує кровоточивість ясен освіжає подих має профілактичну дію від карієсу Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше 2-3 рази на день — уранці й увечері, а також після кожного прийому їжі.
Listerine "зелений чай" ополіскувач для ротової порожнини 500 мл 357466125
Ополіскувач для ротової порожнини LISTERINE "Зелений чай" з фторидом, ефірними оліями та екстрактом зеленого чаю. Оновлена упаковка складається на 50% з переробленого пластику і підходить для подальшої переробки. Чому необхідно користуватися ополіскувачем для ротової порожнини? Чистити зуби щодня недостатньо, інакше лікувати карієс не довелося б. Саме тому LISTERINE рекомендований передовими стоматологічними асоціаціями. Не містить спирт. Особливості Інноваційна формула бореться із запаленням ясен. Зменшує наліт - основну причину запалення ясен. Освіжає подих та має приємний м’який смак зеленого чаю. Підходить дітям від 6 років. Використання Використовуйте після чистки зубів вранці та ввечері. Налийте 20 мл (4 чайні ложки) в стакан і прополощіть порожнину рота протягом 30 секунд, потім сплюньте.
Ополіскувач для ротової порожнини Listerine Naturals 500мл 3574661657462
Ополіскувач для щоденного догляду за ротовою порожниною LISTERINE Naturals з ефірними оліями. У своєму складі містить 96% натуральних інгредієнтів, без спирту, фтору і барвників. Новинка від LISTERINE з упаковкою яку можна надалі переробити та кришкою - підтримує тренд про дбайливе ставлення до природи. Правильна гігієна і захист від бактерій - важлива складова здоров'я людини Порожнина рота - вхідний бар'єр на шляху ряду інфекцій, тому важливо подбати про гігієну порожнини рота і її захисту від бактерій. Повноцінна гігієна включає застосування антибактеріального ополіскувача. Антибактеріальні властивості ефірних олій дарують чистоту і свіжість. Особливості LISTERINE Naturals знищує до 99% бактерій, які залишилися після чищення зубів. Підтримує здоров'я ясен. Підходить для веганів. Нова біорозкладна формула продукту. Освіжає подих і має приємний м'ятний смак. Використання Використовуйте 2 рази на день, вранці та ввечері, після чищення зубів. Налийте 20 мл (4 чайні ложки) в склянку і прополощіть порожнину рота протягом 30 секунд, потім сплюньте. Для дітей 6-12 років використовуйте 10 мл
ORAL'B Ополіскувач для ротової порожнини Pro Expert Професійний захис
Ополіскувач для рота Oral-B Pro-Expert Professional Protection надає ефективний захист для ротової порожнини на кожен день, що гарантує 24 годинний стійкий захист від зубного нальоту при використанні засобу двічі на день. Він не обпалює порожнину рота, як засоби із вмістом спирту, і має приємний свіжий смак м'яти, який залишає відчуття свіжості та чистоти у роті. Особливості та примітки Надійний 24-годинний захист від зубного нальоту при використанні засобу двічі на день М'який, не обпалює, як засоби із вмістом спирту Клінічно доведено Свіжий смак м'яти  
Colgate Plax Cool Mint рідина для полоскання рота з екстрактами трав 500 м
Colgate Plax Cool Mint, 500 мл, Рідини для полоскання рота для чоловіків, Рідина для полоскання ротової порожнини Colgate Plax Cool Mint не лише освіжить ваш подих, але й боротиметься із зубним нальотом і допомагатиме утримувати ваші зуби здоровими. Властивості: знищує бактерії зберігає свіжість подиху захист від зубного нальоту Спосіб використання: Після чищення зубів ополосніть ротову порожнину рідиною для полоскання упродовж доби, як зазначено в інструкції.
Зубна паста відбілювальна Lion Zact Plus Toothpaste для курців 100г 880632
Ефективне відбілювання і видалення нальоту в одному тюбику пасти від бренду Lion. Компоненти, що входять до складу пасти, що очищають і полірують, - вториннокислий фосфат кальцію й оксид алюмінію - ефективно видаляють нікотиновий наліт із поверхні зубів, очищають зубну емаль від темного нальоту кави та чаю, роблячи зуби білими, здоровими та красивими. Приємний м'ятний аромат надовго додасть свіжості подиху, запобігатиме появі неприємного аромату з рота. Важливо: Зубну пасту для людей, які палять, рекомендується використовувати щодня щонайменше два рази. Оскільки в її складі присутні активні абразиви, використовувати цей продукт слід з обережністю в разі хворобливості ясен і підвищеної чутливості зубів. Спосіб застосування: Нанесіть на зубну щітку трохи пасти і масажними рухами очищайте порожнину рота.
Weleda Dental Care зубна паста з морською сіллю 75 мл
Weleda Dental Care, 75 мл, зубні пасти для чоловіків, Зубна паста Weleda Dental Care піклується про ваші зуби за допомогою природних екстрактів. Забезпечує ефективну профілактику карієсу, каменю та нальоту. Властивості: ретельно чистить зуби захищає від карієсу запобігає утворенню зубного каменю піклується про ясна залишає відчуття чистоти та свіжості в ротовій порожнині і Склад: не містить хімічних барвників натуральні екстракти не містить піноутворювачів Спосіб використання: Чистіть зуби мінімум двічі на день якісною зубною щіткою. Ретельно ополосніть ротову порожнину.
Weleda Dental Care зубна паста нагідка 75 мл
Weleda Dental Care, 75 мл, зубні пасти для чоловіків, Зубна паста Weleda Dental Care забезпечує комплексний догляд за вашими зубами та яснами. Чистить зуби від зубного нальоту та залишків їжі, піклується про ясна та слизову оболонку ротової порожнини. Властивості: ретельно чистить зуби запобігає утворенню зубного нальоту піклується про ясна Спосіб використання: Чистіть зуби мінімум двічі на день якісною зубною щіткою. Ретельно ополосніть ротову порожнину.
Splat Professional Sensitive зубна паста для чутливих зубів 100 мл
Splat Professional Sensitive, 100 мл, без фтору унісекс, Завдяки зубній пасті для чутливих зубів Splat Professional Sensitive ви зможете насолоджуватись холодними чи гарячими напоями без неприємних відчуттів. Попрощайтеся з підвищеною чутливістю зубів. Властивості: має заспокійливу дію знижує чутливість зубів бореться з карієсом і зубним нальотом зберігає свіжість подиху має ретельно підібраний склад зміцнює зуби Склад: не містить флуоридів Спосіб використання: Застосовуйте за необхідності.
Зубна паста LG Perioe Himalaya Pink Salt м`ята заспокійлива 100мл 88010510
Зубна паста у формі гелю вражає своєю неповторною природною свіжістю, яка сприяє освіжаючому відчуттю квітів і м'яти. Цей продукт відзначається високою ефективністю в догляді за зубами і яснами, а також надає приємне свіже дихання. Ключові інгридієнти. Основним секретом цієї зубної пасти є унікальні властивості рожевої гімалайської солі, яка бере активну участь у підтримці здоров'я ясен. Мікроелементи, які містяться в цьому засобі, допомагають відновити природний баланс і забезпечують належний догляд за ротовою порожниною. Переваги: Допомагає ефективно видаляти нальот. Покращує стан слизової оболонки рота, забезпечуючи надійний захист протягом усього дня. Ефективно запобігає запаленню ясен та розвитку карієсу, забезпечуючи комплексний догляд за усною порожниною. Спосіб використання: Невелику кількість пасти нанести на зубну щітку. Чистити зуби круговими рухами, одночасно акуратно масажуючи ясна. Порожнину рота обполоснути невеликою кількістю води, затримуючи її на 20-30 секунд.
Зубна паста LG Bamboo Salt м`ятна для захисту ясен 120мл 8801051060157
Зубна паста з бамбуковою сіллю - надзвичайно унікальний продукт, який здатен подарувати вашій усмішці неперевершену доглянутість і захист. Властивості бамбукової солі, використовувані в медицині та гігієні вже понад 5000 років, роблять цей продукт неперевершеним в своєму роді. Особливості: Згідно з традиційним корейським рецептом, осадова сіль з західного узбережжя країни об'єднується з трирічним бамбуком, а всі цінні властивості бамбука запечатовуються в жовту глиною. Цей процес забезпечує максимальну користь для вашого здоров'я. Контейнер із морською сіллю піддається дев'ятикратному випалу при температурі 10000С, використовуючи соснові дрова. Цей процес насичує бамбукову сіль корисними мікроелементами, які надзвичайно корисні для вашого зубного здоров'я. Переваги: Зубна паста з бамбуковою сіллю сприяє зміцненню і захисту ясен і зубної емалі, забезпечує свіжий подих, запобігає запальним процесам у порожнині рота, позбавляє вас кровоточивості ясен і захищає від карієсу, зубного каменю та захворювань пародонту. Завдяки особливому складу пасти, яка включає в себе бамбукову сіль та екстракт перлів, цей продукт має виражені поліруючі та відбілюючі властивості. Ваші зуби отримають блиск і білизну, які зроблять вашу усмішку ще більш привабливою. Зубна паста з бамбуковою сіллю - це ідеальний вибір для тих, хто цінує своє здоров'я і красу усмішки. Цей продукт має неперевершені профілактичні та лікувальні ефекти, які подарують вам довговічну і блискучу усмішку. Спосіб застосування. Невелику кількість пасти (розміром з горошину) нанесіть на зубну щітку. Чистьте зуби впродовж 2-х хвилин, після чого прополощіть рот водою. Посміхніться! Не забувайте чистити зуби двічі на день і міняти зубну щітку кожні 3 місяці.
Ecodenta Certified Organic Anti-plaque паста проти зубного нальоту для здо
Ecodenta Certified Organic Anti-plaque, 75 мл, для зміцнення зубної емалі для чоловіків, Зубна паста Ecodenta Certified Organic Anti-plaque зміцнює зубну емаль, захищаючи ваші зуби від карієсу та підвищеної чутливості. Властивості: зміцнює зубну емаль видаляє зубний камінь та наліт піклується про ясна Склад: не містить флуоридів Спосіб використання: Застосовуйте за необхідності. Після чищення зубів використовуйте зубну нитку чи міжзубну щітку. Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день — уранці й увечері, а також після кожного прийому їжі.
Ecodenta Sensitive Whitening відбілююча зубна паста для чутливих зубів 100
Ecodenta Sensitive Whitening, 100 мл, для зміцнення зубної емалі для чоловіків, Зубна паста Ecodenta Sensitive Whitening зміцнює зубну емаль, захищаючи ваші зуби від карієсу та підвищеної чутливості. Властивості: зміцнює зубну емаль відбілює зуби має профілактичну дію від карієсу знижує чутливість зубів ретельно чистить зуби зміцнює зубну емаль Склад: не містить флуоридів Спосіб використання: Чистіть зуби мінімум двічі на день якісною зубною щіткою. Ретельно ополосніть ротову порожнину. Після чищення зубів використовуйте зубну нитку чи міжзубну щітку.
Colgate Plax Cool Mint рідина для полоскання рота 250 мл
Colgate Plax Cool Mint, 250 мл, рідини для полоскання рота, спреї для чоловіків, Рідина для полоскання ротової порожнини Colgate Plax Cool Mint не лише освіжить ваш подих, але й боротиметься із зубним нальотом і допомагатиме утримувати ваші зуби здоровими. Властивості: знищує бактерії зберігає свіжість подиху Спосіб використання: Після чищення зубів ополосніть ротову порожнину рідиною для полоскання упродовж доби, як зазначено в інструкції.
Крем для фіксації зубних протезів Corega Екстра сильний 40 мл 482012715014
Екстрасильний крем для фіксації зубних протезів Corega Extra Strong дає змогу протеза максимально міцно триматися на яснах, щоб уникнути дискомфорту в будь-якій ситуації. Цей крем треба наносити не більше, ніж один раз на день для запобігання утворенню надлишків, які можуть виступати з-під протеза. Застосування: Невелику кількість крему наносять точково або тонкими смужками на сухий чистий протез. Для очищення протеза рекомендується використовувати таблетки Корега. Крем не рекомендується наносити близько до краю протеза, після нанесення необхідно вставити протез і щільно притиснути його впродовж декількох секунд. За необхідності видалити залишки крему з ясен і протеза серветкою, змоченою олією.
Предыдущая   Следующая
1   ...   9   10   11   12   13   ...   89  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История