искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Пол
Назначение
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 6 моделей:
| Weleda Сбросить все
Зубна паста Weleda Календула, 75 мл (00980100)
Weleda Dental Care дитячий зубний гель 50 мл
Weleda Dental Care, 50 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Зубна паста Weleda Dental Care досконало вичистить дитячі зуби та забезпечить їм здоров’я та білизну. Властивості: запобігає виникненню карієсу видаляє зубний наліт має приємний смак Склад: не містить флуоридів веган-засіб Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день: вранці та ввечері, а також після кожного прийому їжі. Після використання пасти ретельно прополощіть рот. Нанесіть пасту на зубну щітку та чистіть зуби делікатними круговими рухами.
Weleda Dental Care зубна паста проти кровоточивості ясен 75 мл
Weleda Dental Care, 75 мл, зубні пасти для чоловіків, Зубна паста Weleda Dental Care  — дієве попередження кровоточивості та гінгівіту. Властивості: зменшує кровоточивість ясен освіжає подих має профілактичну дію від карієсу Склад: не містить флуоридів Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше 2-3 рази на день — уранці й увечері, а також після кожного прийому їжі.
Weleda Dental Care рослинний гель для зубів 75 мл
Weleda Dental Care, 75 мл, зубні пасти для чоловіків, Зубна паста Weleda Dental Care забезпечує комплексний догляд за вашими зубами та яснами. Чистить зуби від зубного нальоту та залишків їжі, піклується про ясна та слизову оболонку ротової порожнини. Властивості: ретельно чистить зуби піклується про ясна Спосіб використання: Чистіть зуби мінімум двічі на день якісною зубною щіткою.
Weleda Dental Care зубна паста з морською сіллю 75 мл
Weleda Dental Care, 75 мл, зубні пасти для чоловіків, Зубна паста Weleda Dental Care піклується про ваші зуби за допомогою природних екстрактів. Забезпечує ефективну профілактику карієсу, каменю та нальоту. Властивості: ретельно чистить зуби захищає від карієсу запобігає утворенню зубного каменю піклується про ясна залишає відчуття чистоти та свіжості в ротовій порожнині і Склад: не містить хімічних барвників натуральні екстракти не містить піноутворювачів Спосіб використання: Чистіть зуби мінімум двічі на день якісною зубною щіткою. Ретельно ополосніть ротову порожнину.
Weleda Rathania рідина для полоскання рота 50 мл
Weleda Rathania, 50 мл, рідини для полоскання рота, спреї для чоловіків, Рідина для полоскання ротової порожнини Weleda Rathania не лише освіжить ваш подих, але й боротиметься із зубним нальотом і допомагатиме утримувати ваші зуби здоровими. Властивості: бореться із виникненням карієсу знищує бактерії зберігає свіжість подиху

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на зубные пасты и ополаскиватели Weleda. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить зубная паста / ополаскиватель Weleda в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на зубные пасты и ополаскиватели Weleda. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История