искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 87 моделей:
| Le Petit Marseillais Сбросить все
Гель-шампунь для чоловіків Le Petit Marseillais Кедр і мінерали 250 мл
Гель для душу Le Petit Marseillais Біо Ванільне молоко, 650 мл
Набор гелів для душа Le Petit Marseillais Квітка Тіаре, 750 мл (3 шт. x 25
Гель для чоловіків Le Petit Marseillais «Сандал і Ваніль» 250 мл 357466126
Le Petit Marseillais ретельно відбирає та комбінує натуральні інгредієнти у своїх продуктах, використовуючи традиційні рецепти Провансу та Середземномор`я. Квінтесенція ароматичних речовин, емоцій, та природної користі інгредієнтів та «радість буття» Півдня Франції. Le Petit Marseillais – це подорож у світ простоти та природності!
Le Petit Marseillais White Peach & Nectarine Bio ніжний гель для душу 250
Le Petit Marseillais White Peach & Nectarine Bio, 250 мл, Гелі для душу для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Le Petit Marseillais White Peach & Nectarine Bio допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень повертає шкірі відчуття комфорту живить шкіру та піклується про неї інтенсивно зволожує Склад: містить не менше 92 % інгредієнтів природного походження без лаурилсульфату натрію Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Le Petit Marseillais Raspberry & Peony Bio кремовий гель для душу 250 мл
Le Petit Marseillais Raspberry & Peony Bio, 250 мл, Гелі для душу для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Le Petit Marseillais Raspberry & Peony Bio допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою повертає шкірі відчуття комфорту живить шкіру та піклується про неї інтенсивно зволожує Склад: містить не менше 92 % інгредієнтів природного походження без лаурилсульфату натрію Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Гель-шампунь для чоловіків Le Petit Marseillais 3в1 Шафран та червоний апе
Коктейль, що бадьорить і пробуджує, з пряного шафрану і червоного апельсина. Формула 3 в 1 м'яко очищає тіло, обличчя та волосся. Застосування: Нанести на вологе тіло, обличчя або волосся, спінити, змити Складові: Поєднання сонячного клімату, ідеального географічного розташування та піклування виробників народжує виключно натуральні інгредієнти.
Гель для душу Le Petit Marseillais Біо Білий персик та нектарин 650мл 3574
Le Petit Marseillais - торгова марка з особливою філософією, яка вносить у ваше життя чарівність французького "Провансу" з косметикою на основі натуральних інгредієнтів. Le Petit Marseillais починає свою історію на півдні Франції Саме під щедрим сонцем півдня Франції органічний білий персик і нектарин збирають у повній зрілості. Їх соковитий м'якуш надихнув наш гель для душу на фруктовий аромат. Le Petit Marseillais БІО Гель для душу «Білий персик та Нектарин» зволожує та освіжає, дарує м'якість вашій шкірі завдяки нейтральному рН. Його насичена формула з приємним ароматом надає відчуття легкості та комфорту відразу після використання. Особливості Інгредієнти миючої основи легко розпадаються на компоненти; Збагачений зволожуючим компонентом рослинного походження; Перероблюваний флакон (містить 30% переробленої пластмаси); Упаковка, яка повністю прозора; Без барвників; Нейтральний pH; Перевірено дерматологами; Збагачуйте свою шкіру цим розкішним гелем для душу та насолоджуйтеся м'якістю та зволоженістю кожного дня. Використання Для використання достатньо нанести невелику кількість засобу на вологе тіло, спінити та змити.
Гель для душу Le Petit Marseillais Біо Дика полуниця 650мл 3574661714790
Le Petit Marseillais - торгова марка з особливою філософією, яка вносить у ваше життя чарівність французького "Провансу" з косметикою на основі натуральних інгредієнтів. Le Petit Marseillais починає свою історію на півдні Франції Під щедрим сонцем півдня Франції, дику полуницю, збирають вручну, що дарує гелю для душу аромат із ніжними фруктовими нотами. Le Petit Marseillais БІО Гель для душу «Дика полуниця»  зволожує та дарує м'якість вашій шкірі завдяки нейтральному рН. Його насичена формула з приємним ароматом надає відчуття легкості та комфорту відразу після використання. БІО Гель Le Petit Marseillais «Дика полуниця» м'яко очищає шкіру та легко змивається, залишаючи приємний аромат.  Особливості Інгредієнти миючої основи легко розпадаються на компоненти; Збагачений зволожуючим компонентом рослинного походження; Перероблюваний флакон (містить 30% переробленої пластмаси); Упаковка, яка повністю прозора; Без барвників; Нейтральний pH; Перевірено дерматологами; Збагачуйте свою шкіру цим розкішним гелем для душу та насолоджуйтеся м'якістю та зволоженістю кожного дня. Використання Для використання достатньо нанести невелику кількість засобу на вологе тіло, спінити та змити.
Гель для душу Le Petit Marseillais БІО Листя Оливи, 250 мл
Гель для душу Le Petit Marseillais Біо Білий Персик та Нектарин, 250 мл
Гель для душу Le Petit Marseillais Bio Медова Насолода, 250 мл
Гель для душу Le Petit Marseillais Біо, Манго та Маракуя, 250 мл
Гель для душу Le Petit Marseillais Био Кокос, 250 мл
Гель для душу Le Petit Marseillais Біо Мандарин та лайм, 250 мл
Гель для душу Le Petit Marseillais Bio Солодкий Мигдаль, 250 мл
Гель для душу Le Petit Marseillais Біо Дика полуниця, 250 мл
Гель для душу Le Petit Marseillais Bio Бавовна та Мак, 250 мл
Гель для душу Le Petit Marseillais Квітка Тіаре, 250 мл
Гель для душу Le Petit Marseillais Біо Ванільне молоко, 250 мл
Гель для душу Le Petit Marseillais Біо Квітка апельсинового дерева, 250 мл
Гель для душу Le Petit Marseillais БІО Вербена та Лимон, 250 мл
Гель для душу Le Petit Marseillais Bio Арганове та масло Ши, 250 мл
Гель для душу Le Petit Marseillais БІО Білий Персик та Нектарин, 250 мл
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на гель для душа Le Petit Marseillais. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить гель для душа Le Petit Marseillais в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на гель для душа Le Petit Marseillais. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История