шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
від    до    грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Обслуговування
Приготування
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Чехол для гриля Berghoff 2415499
Разжигатель угля электрический BergHoff 8501170
Многоуровневая система для средних грилей BergHoff 8500896
Рассекатель жара и решетка BergHoff 45х41см 2415716
Щепа для копчення вільхова 1 кг.
Вільхова щепа – чудовий варіант для копчення риби, м’яса, птиці, сиру. По суті це універсальна щепа, яка найчастіше використовується при гарячому копченні безлічі продуктів. Вона надасть продукту золотаво-жовтогарячий колір, пряний аромат і трохи терпкості. Чудово поєднується із фруктовими породами. Фракція щепи 6-10 мм. Фасування – по 1 кг.
Щепа для копчення букова 1 кг.
Букова щепа – це класика для м’яса та ковбас. Ця щепа разом із фруктовою користується популярністю у більшості м’ясокомбінатів. Букова щепа є одним із найкращих серед усіх різновидів деревини для копчення. Саме в щепі бука найменший вміст смол. Вони дають копченостям приємний червоно-коричневий колір. Найбільше ця щепа підходить для холодного копчення м’яса та ковбас. Так само її можна застосовувати як основу для приготування риби та сиру, щоб надати хороші смакові властивості та гарний відтінок. Фракція щепи 6-10 мм. Фасування – по 1 кг.
Щепа для копчення дубова 1 кг.
Дубова щепа чудово підходить для копчення м’яса, сала та ковбас. Деревина дуба дуже щільна, тверда і міцна, що дозволяє створювати густий дим при тлінні. Крім цього, дубова щепа надає продукту копчення золотаво-коричневого відтінку. Фракція щепи 6-10 мм. Фасування – по 1 кг.
Тріска для коптильні з вільхи 1кг
Тріска для коптильні середньої фракції. Вільха має нейтральний прикус коптіння, не потребує дбайливого дозування і навичок в коптильній справі, таким чином вона ідеально підходить для коптіння будь-яких продуктів, перетворюючи їх у справжні делікатеси. Сало, м'ясо, риба, овочі, кролик, курка отримають тонкий аромат, присмак і дуже апетитний вигляд. Мангал Завод - Якісно та Прозоро
Щепа для копчення черешня 1 кг.
Щепа з черешні застосовується для копчення м’ясної продукції та м’яса птиці гарячим способом. Добре поєднується з буком або вільхою, що надає копченостям ще більш приємний аромат і апетитний червоно-рубіновий відтінок скоринки. Фракція щепи 6-10 мм. Фасування – по 1 кг.
Щепа для копчення яблуня 1 кг.
Щепа з яблуні підходить для копчення сала, баликів та м’ясо-ковбасних виробів, а також овочів, фруктів та морепродуктів. Добре поєднується з буком або вільхою, що надає копченостям ще більш приємний аромат і апетитний жовто-янтарний відтінок скоринки. Фракція щепи 6-10 мм. Фасування – по 1 кг.
Набір Щепи для копчення "Любитель" 3 кг.
Щепа з вільхи підходить для копчення риби, м’яса, птиці, сала, сиру, по суті – універсальна. Букова – для копчення м’ясо-ковбасних виробів, сала, ребер. Щепа з черешні буде ідеальна для копчення птиці, кролика, сала, сухофруктів та горіхів. Щепа в наборі “Любитель”: 1) вільха – 1 кг; 2) бук – 1 кг; 3) черешня – 1 кг.
Вилка з дерев'яною ручкою для зняття м'яса 280х2мм чорна
Вилка з дерев'яною ручкою для зняття м'яса з шампура, виготовлена з нержавіючої сталі, призначена для зручного та безпечного поводження з м'ясом на шампурах при готуванні на грилі або багатті. Лезо вилки виготовлене з харчової нержавіючої сталі AISI 430 (аналог 12Х17), що робить її міцною, довговічною, стійкою до корозії та забезпечує безпеку та гігієнічність при приготуванні їжі. Ручка
Вилка з дерев'яною ручкою для зняття м'яса 280х2мм двокольорова
Вилка з дерев'яною ручкою для зняття м'яса з шампура, виготовлена з нержавіючої сталі, призначена для зручного та безпечного поводження з м'ясом на шампурах при готуванні на грилі або багатті. Лезо вилки виготовлене з харчової нержавіючої сталі AISI 430 (аналог 12Х17), що робить її міцною, довговічною, стійкою до корозії та забезпечує безпеку та гігієнічність при приготуванні їжі. Ручка
Щетка для чистки Skif Outdoor Griller Brush
Skif Outdoor Griller Brush — щетка для чистки решеток-гриль, шампуров, мангалов и барбекю. Основа щетки выполнена из прочного полимерного материала. С одной стороны размещены металлические ворсинки, которыми удобно очищать остатки мяса в труднодоступных местах, с другой стороны — жесткий ершик для окончательной очистки от загрязнений и жира. Благодаря инструменту-шпателю можно убрать даже старые затвердевшие пищевые остатки.
Набір Щепи для копчення "Профі" 6 кг.
Щепа з вільхи підходить для копчення риби, м’яса, птиці, сала, сиру, по суті – універсальна. Букова та дубова – для копчення м’ясо-ковбасних виробів, сала, ребер або сиру. Щепа з черешні буде ідеальна для копчення птиці, кролика, сала, сухофруктів та горіхів. Щепа в наборі “Профі”: 1) вільха – 2 кг; 2) бук – 1 кг; 3) дуб – 1 кг; 4) черешня – 2 кг.
Попередня   Наступна
1   ...   10   11   12   13   14   ...   503  

© 2006-2025 Magazilla
Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія