шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Обслуговування
Приготування
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вишнева тріска для копчення TEXAS CLUB, 330 г. (CHOPCHER) CHOPCHER
Тріска Weber для холодного копчення з бука, 0,5кг (17614) 17614
Лосось або скумбрія холодного копчення, домашній бекон або ароматна грудинка - все це можна запросто приготувати на грилі за допомогою тирси Weber для холодного копчення! Насипте тирсу в спеціальну місткість, активуйте генератор диму під час приготування - і ваша страва буде повільно наповнюватися тонким ароматом димку. Станьте справжнім майстром холодного копчення разом із Weber!
Брикети кокосові WEBER, 2 кг (18450) 18450
Набір Щепи для копчення "Царський" 9 кг.
Щепа з вільхи підходить для копчення риби, м’яса, птиці, сала, сиру, по суті – універсальна. Букова та дубова – для копчення м’ясо-ковбасних виробів, сала, ребер або сиру. Щепа з черешні буде ідеальна для копчення птиці, кролика, сала, сухофруктів та горіхів. Щепа в наборі “Царський”: 1) вільха – 3 кг; 2) бук – 2 кг; 3) дуб – 2 кг; 4) черешня – 2 кг.
Кришка для мангалу-сковороди Winco діаметром 30 см (SH-PA-08)
Кришка для мангалу-сковороди ДекоДім діаметром 40 см. Кришка стає незамінним в помічником в ситуації в якій потрібно надати стравам особливу вишуканість (пропарити, настояти у власному соці і т. д.). Кришка зі сковорідкою-мангалом стане елементом відпочинку активних людей на природі та пікніках. Завдяки якісному матеріалу продукти не будуть пригорати і готуються рівномірно по всій сковорідці. Сталь не виділяє небезпечні елементи. Любіть страви на багатті - це ваш вибір.Особливості кришки мангал-сковорідки:Вага - 1 кг;Діаметр - 40 см;Товщина стали - 4 мм;
Екологічні кубики для розпалювання NAPOLEON, 100 шт (67050) 67050
Фітинг різьбовий GOK D4 IG KLF на AG W21,8x1/14“LH – перехідник с G12 на G
Фітинг різьбовий GOK AG KLF х IG W21,8x1/14“LH – перехідник с G4/G5 на G12
Дерев`яні чіпси для копчення свинини, 700 гр. (17664) 17664
Суміш для копчення з різних порід листяних і фруктових дерев додасть помірний солодкуватий аромат вашим стравам зі свинини. Для приготування неперевершеної страви вам потрібно лише розмочити тріску у воді, покласти її на вугілля або спеціальний контейнер для копчення та трохи зачекати поки страва набереться аромату диму. Зробіть копчені реберця, свинину або відбивні на грилі витонченими за допомогою спеціальної тріски Weber!
Деревянные чипсы Weber, виски, 700 гр. (17627) 17627
Віскі, що зберігався в бочках, надасть незвичайний солодкий аромат яловичині, свинині, птиці та морепродуктам, завдяки дерев'яним щепкам від Weber. Для приготування вам знадобиться лише розмочити тріску у воді, покласти її на вугілля або спеціальний контейнер та трохи зачекати поки страва набереться аромату диму. Зробіть страву на грилі або в коптильні неперевершеною за допомогою спеціальної тріски Weber!  
Дерев`яні чіпси Weber для копчення риби, 700 гр. (17665) 17665
Коптити та отримувати неперевершені результати — це просто! Суміш із щепи листяних і фруктових дерев від Weber ідеально підійде для рибних страв та додасть їм м'який аромат копчення з фруктовими нотками. Для приготування страви вам потрібно лише розмочити тріску у воді, покласти її на вугілля або спеціальний контейнер для копчення та трохи зачекати поки страва набереться аромату диму. Приготуйте смачний лосось, макрель або креветки для великої компанії рідних та друзі за допомогою спеціальної тріски Weber!
Дерев`яні чіпси Weber, яблуко, 700 гр. (17621) 17621
Вважається, що тріска з деревини фруктових дерев найкраще підходить для птиці, додає стравам солодкого фруктового аромату, а також ідеальна для копчення риби та овочів. Для приготування чудової страви вам потрібно лише розмочити тріску у воді, покласти її на вугілля або спеціальний контейнер для копчення і трохи зачекати, поки страва набереться аромату диму. Зробіть страву на грилі або в коптильні витонченою за допомогою спеціальної тріски Weber! Поставляється в зручному пакеті із застібкою.
Дерев`яні чіпси для копчення яловичини, 700 гр. (17663) 17663
Суміш для копчення з різних порід листяних і фруктових дерев додасть особливий пряний аромат вашим стравам з яловичини: вирізки, гамбургеру. Для приготування неперевершеної страви вам потрібно лише розмочити тріску у воді, покласти її на вугілля або спеціальний контейнер для копчення та трохи зачекати поки страва набереться аромату диму. Зробіть страву на грилі або в коптильні витонченою за допомогою спеціальної тріски Weber!
Дерев`яні чіпси Weber, горіх гікорі, 700 гр. (17624) 17624
Вважається, що тріска з деревини горіхового дерева - це саме те, що потрібно для яскравого аромату копчення, що так нагадує аромат смаженого бекону. Для приготування вам знадобиться лише розмочити тріску у воді, покласти її на вугілля або спеціальний контейнер для копчення і трохи зачекати поки страва набереться аромату диму. Тріска найкраще підійде для копчення свинини, баранини або птиці. Зробіть страву на грилі або в коптильні неперевершеною за допомогою спеціальної тріски Weber!  
Тріска Weber для копчення до птиці, 700 г (17833) 17833
Суміш для копчення з різних порід листяних і фруктових дерев додасть особливий солодкуватий аромат стравам з курячої грудки або запіканню індички та качки цілком. Для приготування неперевершеної страви вам потрібно лише розмочити тріску у воді, покласти її на вугілля або спеціальний контейнер для копчення та трохи зачекати поки страва набереться аромату диму. Зробіть страву на грилі або в коптильні витонченою за допомогою спеціальної тріски Weber. Поставляється в зручному пакеті з застібкою.
Попередня   Наступна
1   ...   8   9   10   11   12   ...   401  

© 2006-2024 Magazilla
Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія