шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Обслуговування
Приготування
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Жарівня чавунна Petromax Loaf Pan with Lid 5,5 л (k8)
Планча для грилю Petromax Atago Griddle Plate
Камера для виготовлення вугілля Petromax Charcoal Maker (coalax10)
Підставка для смаження та багаття 2-в-1 Petromax Griddle and Fire Bowl 56
Планча для гриля Feuerhand Griddle Plate (pypla2)
Стійка для виготовлення на вогні Petromax Fire Bridge (frk1)
Бочка для вогнища Feuerhand Fire Barrel Pyron (pyron)
Щепа для копчення вільхова 1 кг.
Вільхова щепа – чудовий варіант для копчення риби, м’яса, птиці, сиру. По суті це універсальна щепа, яка найчастіше використовується при гарячому копченні безлічі продуктів. Вона надасть продукту золотаво-жовтогарячий колір, пряний аромат і трохи терпкості. Чудово поєднується із фруктовими породами. Фракція щепи 6-10 мм. Фасування – по 1 кг.
Щепа для копчення дубова 1 кг.
Дубова щепа чудово підходить для копчення м’яса, сала та ковбас. Деревина дуба дуже щільна, тверда і міцна, що дозволяє створювати густий дим при тлінні. Крім цього, дубова щепа надає продукту копчення золотаво-коричневого відтінку. Фракція щепи 6-10 мм. Фасування – по 1 кг.
Щепа для копчення букова 1 кг.
Букова щепа – це класика для м’яса та ковбас. Ця щепа разом із фруктовою користується популярністю у більшості м’ясокомбінатів. Букова щепа є одним із найкращих серед усіх різновидів деревини для копчення. Саме в щепі бука найменший вміст смол. Вони дають копченостям приємний червоно-коричневий колір. Найбільше ця щепа підходить для холодного копчення м’яса та ковбас. Так само її можна застосовувати як основу для приготування риби та сиру, щоб надати хороші смакові властивості та гарний відтінок. Фракція щепи 6-10 мм. Фасування – по 1 кг.
Серветки крафтові ZIIPA, 20 шт (ZiiPa22-022) ZiiPa22-022
Щепа для копчення черешня 1 кг.
Щепа з черешні застосовується для копчення м’ясної продукції та м’яса птиці гарячим способом. Добре поєднується з буком або вільхою, що надає копченостям ще більш приємний аромат і апетитний червоно-рубіновий відтінок скоринки. Фракція щепи 6-10 мм. Фасування – по 1 кг.
Щепа для копчення яблуня 1 кг.
Щепа з яблуні підходить для копчення сала, баликів та м’ясо-ковбасних виробів, а також овочів, фруктів та морепродуктів. Добре поєднується з буком або вільхою, що надає копченостям ще більш приємний аромат і апетитний жовто-янтарний відтінок скоринки. Фракція щепи 6-10 мм. Фасування – по 1 кг.
Набір Щепи для копчення "Любитель" 3 кг.
Щепа з вільхи підходить для копчення риби, м’яса, птиці, сала, сиру, по суті – універсальна. Букова – для копчення м’ясо-ковбасних виробів, сала, ребер. Щепа з черешні буде ідеальна для копчення птиці, кролика, сала, сухофруктів та горіхів. Щепа в наборі “Любитель”: 1) вільха – 1 кг; 2) бук – 1 кг; 3) черешня – 1 кг.
Гелевий розпалювач ENDERS Aurora для вугільного гриля, 200 мл. (1386) 1386
Попередня   Наступна
1   ...   5   6   7   8   9   ...   401  

© 2006-2024 Magazilla
Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія