искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 8 моделей:
| Radical Сбросить все
Кондиціонер для волосся та шкіри голови Radical Med Expert Care при псоріа
Шампунь, що зміцнює Radical 400мл 5900117005620
Надзвичайно ніжний зміцнювальний шампунь Radical, який не подразнює шкіру голови, для частого застосування в догляді за пошкодженим волоссям, яке випадає. Регулярне застосування шампуню Radical робить волосся більш пружним, міцним, шовковистим, воно набуває природного блиску і сяйва, легко піддається розчісуванню й укладанню.
Кондиціонер проти випадіння волосся Radical Med 200мл 5902082210191
Radical Med Кондиціонер для волосся — це продукт, який забезпечує поживними речовинами, надає зміцнювальний і зміцнювальний ефект. Збільшує об'єм волосся й полегшує розчісування. Дія:  Кондиціонер має складний, унікальний склад. Завдяки унікальній рецептурі він сприятливо впливає на стан волосся. Це багате джерело поживних речовин, які піклуються про ваше волосся. Це зміцнює його і запобігає його випаданню. Стимулює ріст волосся, надає йому об'єм і блиск, захищає від пошкоджень і посічених кінчиків. Полегшує розчісування, відновлює зачіску та надає здоровий вигляд зачісці. Показання: Використовуйте косметику в разі випадання волосся, щоб зміцнити його і стимулювати його ріст.
Шампунь проти випадіння волосся Radical Med 300мл 5902082210115
Шампунь ефективно очищає шкіру голови, зміцнює волосся і усуває причини випадіння, покращує стан волосся і вигляд, робить його гладким і м'яким, волосся легше розчісується. Спосіб застосування: Нанесіть невелику кількість шампуню на вологе волосся й обережно масажуйте шкіру голови, поки вона не піниться. Залишити на 2-3 хвилини, потім ретельно змити водою. Повторіть за потреби. Використовуйте 3-4 рази на тиждень протягом 1 місяця, потім не рідше одного разу на тиждень.
Кондиціонер проти випадіння волосся Radical Med 200 мл (5902082210191)
Шампунь проти випадіння волосся Radical Med 300 мл (5902082210115)
Кондиціонер проти випадіння волосся Radical Med 200 мл (5902082210191)
Шампунь проти випадіння волосся Radical Med 300 мл (5902082210115)

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос) Radical. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь Radical в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос) Radical. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История