искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 142 моделей:
| Garnier Сбросить все
Бальзам-ополіскувач Garnier Botanic Therapy Кокосове молочко і Макадамия,
Бальзам-ополіскувач Garnier Fructis Густі та Розкішні, для тонкого волосся
Шампунь Garnier Fructis Ріст на повну cилу, для ослабленого волосся, 250 м
Бальзам-ополіскувач Garnier Fructis Потрійне Відновлення, для пошкодженого
Шампунь Garnier Fructis Гудбай посічені кінчики, для всіх типів волосся, 2
Шампунь Garnier Fructis Густі та Розкішні, для волосся, позбавлених густот
Шампунь Garnier Fructis Баланс зволоження, для волосся, жирного біля корін
Шампунь для ослабленого волосся Garnier Fructis Ріст на повну cилу 400 мл
Шампунь Garnier Fructis Алое, для нормального волосся, 400 мл
Шампунь Garnier Fructis Заряд свіжості, для волосся, схильного до жирності
Шампунь для нормального і схильного до жирності волосся Garnier Botanic Th
Шампунь Garnier Fructis Гудбай посічені кінчики, для всіх типів волосся, 4
Шампунь Garnier Fructis Потрійне Відновлення, для пошкодженого і ослаблено
Шампунь Garnier Fructis Ріст на повну силу, зміцнюючий, 400 мл
Шампунь Garnier Fructis Superfood Соковитий кавун для тонкого волосся, що
Шампунь Garnier Fructis Superfood Ананас Сяюча довжина, для довгого та тьм
Шампунь Garnier Botanic Therapy Імбирне Відновлення, відновлюючий для висн
Маска для волосся Garnier Botanic Therapy Кастрова олія і мигдаль 340 мл (
Призначення - зміцнення волосся, проти випадіння волосся, Тип волосся - для пошкодженого волосся
Бальзам-ополіскувач Garnier Fructis Алое для нормального волосся 200мл 360
Алое аква бомба Шампунь та бальзам-ополіскувач Garnier Fructis Алое Аква Бомба створені для нормального, схильного до сухості волосся. Унікальна формула, збагачена гелем алое вера, інтенсивно зволожує волосся без обтяження. Технологія, збагачена гіалуроновою кислотою, утримує вологу для надання волоссю м’якості та еластичності. ​Результат застосування: 72 години зволоження! Застосування Нанесіть на вимите шампунем волосся, розподіліть вздовж всієї довжини, потім змийте. У разі потрапляння в очі негайно промийте їх водою. Для щоденного застосування.
Бальзам-ополіскувач Garnier Botanic Therapy Мед та Бджолиний Віск 200мл 36
Бальзам-ополіскувач з ніжною текстурою, що тане, для дбайливого догляду за дуже пошкодженим волоссям Формула, розроблена експертами лабораторій Garnier за унікальною рецептурою, містить маточне молочко і прополіс, що мають відновлюючу дію. Маточне молочко насичує волосся живильними елементами і відновлює його, скорочуючи кінчики, що січуться. Прополіс зменшує пошкодження, пом'якшує та захищає волосся. Волосся відновлюється від самого коріння, менше січеться, легко розчісується, виглядає здоровим і сяючим. Маточне молочко - природний еліксир, скорочує кінчики, що січуться, живить і відновлює волосся від коренів. Прополіс – покращує стан пошкодженого волосся та повертає їм м'якість. Олія пальми – живить та відновлює. Гліцерин – зволожуючий компонент, що сприяє утриманню вологи. Результат: волосся відновлене від коріння, блискуче, менше січеться на кінчиках, легко розчісується. Застосування Нанесіть на вимите волосся, розподіліть по всій довжині, уникаючи коріння, залиште на 1-2 хвилини, потім змийте. При попаданні у вічі негайно промийте водою. Для максимального ефекту використовуйте бальзам-ополіскувач у комплексі з шампунем гами Botanic Therapy Маточне молочко та прополіс. Склад AQUA  /  WATER,  CETYL  ALCOHOL, PEG-180,   ACACIA   DECURRENS  FLOWER   CERA  /  ACACIA DECURRENS FLOWER  WAX, E LAEIS GUINEENSIS OIL / PALM OIL,  ALOE  BARBADENSIS  LEAF  JUICE,  HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA  /  SUNFLOWER SEED  WAX, MEL  /  HONEY, DILAURYL THIODIPROPIONATE,  CERA  ALBA  /  BEESWAX, GLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, MYRISTYL ALCOHOL, JOJOBA ESTERS, ISOPROPYL MYRISTATE, HYDROXYETHYLCEL-LULOSE,  CITRIC  ACID,  LAURYL  PEG/PPG-18/18  METHICONE, ISOSTEARYL ALCOHOL,POLYGLYCERIN-3, CETYL ESTERS, POTASSIUM SORBATE,   SODIUM BENZOATE,CETRIMONIUM CHLORIDE,  BENZOIC  ACID,  CI 15985  /  YELLOW   6, CI 19140 /    YELLOW 5,    COUMARIN, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L  C253778/1).
Бальзам-ополіскувач Garnier Botanic Therapy Касторова олія та мигдаль для
Сила експертно відібраної рецептури для відродження натуральної краси волосся BOTANIC: Експерти  Garnier  у  сфері  ботаніки  відібрали  зміцнюючу  Касторову  Олію  та  живильний Мигдаль для створення рецептури для слабкого, схильного до випадіння волосся, унікальної  серед  наших  продуктів.  Касторова  Олія  відома  своїм  зміцнюючим  ефектом  для  волосся від коренів до кінчиків. Мигдальна олія допомагає живленню волосся, роблячи його еластичним та блискучим. THERAPY: це інтенсивний догляд за волоссям. Ця виняткова рецептура серед продуктів Garnier ефективно діє на волосся, сприяє відродженню його сили та відновлює природну красу. Не обтяжує волосся - оптимально для щоденного застосування. Результат:  Ваше волосся міцне, м'яке на дотик і виглядає здоровим, день за днем. Спосіб застосування:  Нанести на вологе, вимите волосся і ретельно змийте. У випадку потрапляння засобу в очі, ретельно промити їх великою кількістю води. Не ковтати. Зберігати в місцях недоступних для дітей.
Шампунь Garnier Botanic Therapy Жирна олія та Мигдаль 250мл 3600541989412
Сила експертно відібраної рецептури для відродження натуральної краси волосся. Botanic: експерти Garnier у сфері ботаніки відібрали зміцнювальну рицинову олію і живильний мигдаль для створення унікальної рецептури для слабкого, схильного до випадіння волосся. Рицинова Олія відома своїм зміцнювальним ефектом для волосся від коренів до кінчиків. Мигдальна олія допомагає живленню волосся, роблячи його еластичним, блискучим і міцним. Therapy: це інтенсивний догляд за волоссям. Це виняткова рецептура серед продуктів Garnier, яка ефективно діє на волосся, сприяє відродженню його сили та відновлює природну красу. Результат: на 83% менше випадіння. Ваше волосся міцне, м'яке на дотик і виглядає здоровим, день у день.  Спосіб застосування Нанести на вологе волосся, спінити, змити водою. У разі потрапляння засобу в очі ретельно промити їх великою кількістю води. Не ковтати. Зберігати в недоступному для дітей місці.
Garnier Botanic Therapy Magnetic Charcoal шампунь для жирного типу волосся
Garnier Botanic Therapy Magnetic Charcoal, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Garnier Botanic Therapy Magnetic Charcoal ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови усуває забруднення з волосся й шкіри голови надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Шампунь для фарбованого волосся Garnier Fructis Годжі Стійкий колір 400мл
Шампунь для фарбованого волосся Garnier Fructis Годжи Стійкий колір - це продукт, який спеціально розроблений для догляду за фарбованим волоссям. Він містить екстракт годжі, який допомагає зберегти яскравість і стійкість кольору волосся, а також захищає його від зовнішніх впливів. Шампунь глибоко очищає волосся і шкіру голови, видаляє залишки стайлінгу і забруднень, не пошкоджуючи структуру волосся. Він зміцнює волосся і надає йому блиск і м'якість. Формула шампуню також містить вітаміни B3 і B6, які сприяють зміцненню волосся і захисту його від пошкоджень. Шампунь для фарбованого волосся Garnier Fructis Годжі Стійкий колір має свіжий і приємний аромат, який залишається на волоссі після миття. Він не містить парабенів і штучних барвників. Для використання шампуню необхідно нанести невелику кількість на вологе волосся, масажувати шкіру голови, потім ретельно змити водою. Рекомендується використовувати шампунь для фарбованого волосся Garnier Fructis Годжі Стійкий колір у поєднанні з кондиціонером або маскою з цієї ж серії для досягнення максимального ефекту і догляду за волоссям.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   6  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос) Garnier. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь Garnier в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос) Garnier. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История