искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 6 моделей:
| Le Petit Marseillais Сбросить все
Гель для чоловіків Le Petit Marseillais Апельсинове дерево та арганія 250м
Le Petit Marseillais Гель-шампунь для чоловіків «Апельсинове дерево та арганія»  4 в 1 для тіла, волосся, обличчя та бороди Le Petit Marseillais - торгова марка з особливою філософією, яка вносить у ваше життя чарівність французького Провансу з косметикою на основі натуральних інгредієнтів. Насолода від ефективного очищення і неперевершеного аромату, який наповнить вас енергією та свіжістю. Апельсинове дерево та арганія, це поєднання сильних нот, що створюють незабутній аромат, відображаючи вашу силу і стиль. Завдяки формулі з натуральними інгредієнтами, Гель-шампунь для чоловіків «Апельсинове дерево та арганія» не тільки забезпечує чудовий догляд за тілом, волоссям, обличчям та бородою, але також дарує енергію та життєву силу на цілий день. Le Petit Marseillais Гель-шампунь для чоловіків  «Апельсинове дерево та арганія» 4 в 1 забезпечує дбайливе очищення тіла, волосся, обличчя та бороди, дарує відчуття свіжості. Піна, яка легко змивається, робить шкіру зволоженою та комфортною, залишаючи приємний аромат.  Особливості Інгредієнти миючої основи легко розпадаються на компоненти; Збагачений зволожуючим компонентом рослинного походження; Перероблюваний флакон (містить 30% переробленої пластмаси); Упаковка, яка повністю прозора; Без барвників; Нейтральний pH; Перевірено дерматологами; Збагачуйте свою шкіру цим розкішним гелем для душу та насолоджуйтеся м'якістю та зволоженістю кожного дня. Використання Для використання достатньо нанести на вологе тіло, обличчя, волосся та бороду, спінити та змити. 
Гель-шампунь для чоловіків Le Petit Marseillais 4в1 Імбир та Кіпаріс 250мл
Le Petit Marseillais Гель-шампунь для чоловіків «Імбир та Кипарис»  4 в 1 для тіла, волосся, обличчя та бороди Le Petit Marseillais - торгова марка з особливою філософією, яка вносить у ваше життя чарівність французького Провансу з косметикою на основі натуральних інгредієнтів. Насолода від ефективного очищення і неперевершеного аромату, який наповнить вас енергією та свіжістю. Імбир та Кипарис, це поєднання сильних нот, що створюють незабутній аромат, відображаючи вашу силу і стиль. Завдяки формулі з натуральними інгредієнтами, гель-шампунь для чоловіків «Імбир та Кипарис» не тільки забезпечує чудовий догляд за тілом, волоссям, обличчям та бородою, але також дарує енергію та життєву силу на цілий день. Піна, яка легко змивається, робить шкіру зволоженою та комфортною, залишаючи приємний аромат.  Особливості Інгредієнти миючої основи легко розпадаються на компоненти; Збагачений зволожуючим компонентом рослинного походження; Перероблюваний флакон (містить 30% переробленої пластмаси); Упаковка, яка повністю прозора; Без барвників; Нейтральний pH; Перевірено дерматологами; Збагачуйте свою шкіру цим розкішним гелем для душу та насолоджуйтеся м'якістю та зволоженістю кожного дня. Використання Для використання достатньо нанести на вологе тіло, обличчя, волосся та бороду, спінити і змити. 
Гель-шампунь для чоловіків Le Petit Marseillais «Апельсинове дерево та арг
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Гель-шампунь для душу Le Petit Marseillais «Імбир та кипарис » 4 в 1, 250
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Гель-шампунь для чоловіків Le Petit Marseillais «Апельсинове дерево та арг
Гель-шампунь для душу Le Petit Marseillais «Імбир та кипарис » 4 в 1, 250

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос) Le Petit Marseillais. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь Le Petit Marseillais в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос) Le Petit Marseillais. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История