искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 44 моделей:
| American Crew Сбросить все
American Crew Beard Foam Cleanser активна очищуюча пінка для бороди 70 мл
American Crew Beard Foam Cleanser, 70 мл, Мила та шампуні для чоловіків, Так само як і волосся, ваша борода потребує регулярного догляду. Засіб для миття American Crew Beard Foam Cleanser ретельно й акуратно позбавить бороду від усіх забруднень. Властивості: зволожує шкіру та не сушить її заспокоює подразнену шкіру ніжно очищує обличчя та бороду Спосіб використання: Вмасовуйте в мокру бороду, спіньте засіб, залишивши його на декілька хвилин. Після цього ретельно змийте засіб водою.
Щоденний Зволожуючий Кондиціонер American Crew Daily Moisturizing Conditio
Кондиціонер від American Crew виготовляється з ретельно підібраної суміші інгредієнтів натурального походження, завдяки чому формула засобу забезпечує повноцінний догляд і відновлення волосся. Одним з ключових компонентів в складі American Crew Daily Moisturizing є вітамін В5, дія якого підсилює ефект зволоження. Формула кондиціонера насичує волосся та шкіру поживними речовинами і підтримує необхідний рівень вологи в клітинах, що робить волосся м'яким і пишним, а також надає йому здоровий зовнішній вигляд і блиск. American Crew Daily Moisturizing має потрійну дію: зволоження, зміцнення і захист від сухості і ламкості, завдяки чому кондиціонер від американців — це універсальне рішення в догляді за волоссям. Збагачений натуральними інгредієнтами  Живить, зміцнює і захищає волосся Формула глибокого зволоження  Підходить для сухого волосся / регулярного використання Має приємний м'ятний аромат  Спосіб застосування: Нанесіть кондиціонер на волосся і залиште на 1-3 хвилини, після чого ретельно промийте волосся водою. Склад: Aqua / Water / Eau Sodium Laureth Sulfate Disodium Cocoamphodiacetate Cocamidopropyl Betaine Sodium Chloride PVP Citric Acid Sodium Glycolate Keratin Amino Acids Panthenol Polyquaternium-10 Menthol Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol PEG-12 Dimethicone Disodium EDTA Butylene Glycol Quaternium-22 Triethanolamine Tocopheryl Acetate Propylene Glycol PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate Humulus Lupulus (Hops) Flower Extract PEG-6 Caprylic / Capric Glycerides Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract Hydrolyzed Hyaluronic Acid PPG-26-Buteth-26 PEG-40 Hydrogenated Castor Oil Apigenin Oleanolic Acid Biotinoyl Tripeptide- 1 Benzophenone-4 Parfum (Fragrance) Limonene Linalool Phenoxyethanol Sodium Benzoate. Продукт не тестувався на тваринах
Щоденний Очищуючий Шампунь American Crew Daily Cleansing Shampoo 1000 Мл
Для виготовлення шампуню American Crew використовували натуральні компоненти, завдяки чому Daily Cleansing володіє не тільки очищуючими властивостями, але також дбає про стан шкіри і волосся: відновлює водний баланс епідермісу, зміцнює структуру і надає волоссю здоровий блиск. В основі активної формули шампуню знаходиться вітамін В5, який живить фолікули і шкіру корисними мікроелементами, що дозволяє підтримувати волосся в здоровому стані і запобігає сухості та лущенню шкіри голови. Завдяки регулярному використанню American Crew Daily Cleansing вже незабаром можна помітити позитивний результат: волосся стане більш слухняним, м'яким та доглянутим, а також нормалізується вироблення підшкірного сала, тим самим волосся буде довше залишатися чистим. American Crew Daily Cleansing реалізується у великому об’ємі (1000 мл), завдяки чому шампунь від американців ідеально підходить не тільки для домашнього користування, а й для професійного застосування Забезпечує глибоке очищення волосся Зволожує і живить шкіру голови Підходить для щоденного використання Вітамін В5 забезпечує зволоження, сприяючи здоровому вигляду волосся. Має приємний свіжий аромат Спосіб застосування: нанесіть на мокре волосся. Масажуйте до утворення піни, після чого промийте водою. Повторіть за необхідності. Склад: Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Isostearamide MIPA, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Glyceryl Laurate, Menthol, Disodium EDTA, Polyquaternium-10, Citric Acid, Propylene Glycol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Quillaja Saponaria Bark Extract, Parfum (Fragrance), Linalool, Phenoxyethanol. Продукт не тестувався на тваринах
Шампунь (3 В 1) American Crew Shampoo, Conditioner and Body Wash 250 мл 66
Шампунь (3 В 1) American Crew Shampoo, Conditioner and Body Wash 250 мл 669316058220 - средство American Crew Classic 3-in-1 объединило в себе шампунь, кондиционер и гель для душа.
Шампунь (3 в 1) American Crew Shampoo, Кондиционер и Body Wash Tea Tree 25
Шампунь (3 в 1) American Crew Shampoo, Кондиционер и Body Wash Tea Tree 250 мл 669316223079 - это шампунь, кондиционер и гель для душа в одной банке.
Шампунь для волос для глубокой очистки American Crew Cleanser Shampoo 250
Шампунь для волос для глубокой очистки American Crew Cleanser Shampoo 250 мл 738678001349 - профессиональный шампунь для глубокого очищения.
Щоденний Очищуючий Шампунь American Crew Daily Cleansing Shampoo 250 Мл
Для виготовлення шампуню American Crew використовували натуральні компоненти, завдяки чому Daily Cleansing володіє не тільки очищуючими властивостями, але також дбає про стан шкіри і волосся: відновлює водний баланс епідермісу, зміцнює структуру і надає волоссю здоровий блиск. В основі активної формули шампуню знаходиться вітамін В5, який живить фолікули і шкіру корисними мікроелементами, що дозволяє підтримувати волосся в здоровому стані і запобігає сухості та лущенню шкіри голови. Завдяки регулярному використанню American Crew Daily Cleansing вже незабаром можна помітити позитивний результат: волосся стане більш слухняним, м'яким та доглянутим, а також нормалізується вироблення підшкірного сала, тим самим волосся буде довше залишатися чистим. Забезпечує глибоке очищення волосся Зволожує і живить шкіру голови Підходить для щоденного використання Вітамін В5 забезпечує зволоження, сприяючи здоровому вигляду волосся. Має приємний свіжий аромат Спосіб застосування: нанесіть на мокре волосся. Масажуйте до утворення піни, після чого промийте водою. Повторіть за необхідності. Склад: Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Isostearamide MIPA, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Glyceryl Laurate, Menthol, Disodium EDTA, Polyquaternium-10, Citric Acid, Propylene Glycol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Quillaja Saponaria Bark Extract, Parfum (Fragrance), Linalool, Phenoxyethanol. Продукт не тестувався на тваринах
Шампунь для волос American Crew Daily Moisturizing Shampoo 250 мл 73867800
Шампунь для волос American Crew Daily Moisturizing Shampoo 250 мл 738678001370 - прекрасно тонизирует и увлажняет кожу головы, укрепляет волосы и придает им естественный блеск.
Кондиционер для волос American Crew Daily Conditioner 250 мл 738678001325
Кондиционер для волос American Crew Daily Conditioner 250 мл 738678001325 - кондиционер для ежедневного использования от American Crew отлично увлажняет волосы, не утяжеляя их.
American Crew Styling Techseries стайлінгова пінка для моделювання зачіски
American Crew Styling Techseries, 200 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Стайлінговий засіб American Crew Styling Techseries стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: зафіксує зачіску в потрібній формі полегшує стайлінг Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе волосся та створіть бажану форму.
American Crew Daily Moisturizing Shampoo денний шампунь зі зволожуючим ефе
American Crew Daily Moisturizing Shampoo, 1000 мл, Шампуні для чоловіків, Шампунь American Crew Daily Moisturizing Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся заспокоює шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
American Crew Hair & Body 3-IN-1 шампунь, кондиціонер та гель для душу 3в1
American Crew Hair & Body 3-IN-1, 250 мл, Шампунь та кондиціонер 2 в 1 для чоловіків, Гель для душу та шампунь 2 в 1 American Crew Hair & Body 3-IN-1 швидко й ефективно очищає не лише тіло, але й волосся. Властивості: ретельно очищає волосся, водночас полегшує розчісування надає волоссю необхідного зволоження та блиску варіант засобу 2 в 1 — практичний у дорозі після використання шкіра приємно свіжа Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся та шкіру всього тіла, масажуючи, спіньте, а потім ретельно змийте.
American Crew Hair & Body Daily Moisturizing Conditioner кондиціонер для щ
American Crew Hair & Body Daily Moisturizing Conditioner, 1000 мл, Кондиціонери для чоловіків, Кондиціонер American Crew Hair & Body Daily Moisturizing Conditioner полегшить вкладання волосся після кожного миття, крім цього надасть волоссю необхідного живлення. Властивості: забезпечує необхідне зволоження глибоко живить волосся покращує структуру волосся полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем волосся. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Шампунь против выпадения волос American Crew Anti-Hairloss Shampoo 250 мл
Шампунь против выпадения волос American Crew Anti-Hairloss Shampoo 250 мл 738678002438 - это проверенная система, которая эффективно предотвращает выпадение волос.
Шампунь Для Волосся Після Маскування Сивини American Crew Precision Blend
American Crew Precision Blend - це відмінний засіб від американського бренду, який забезпечує професійний догляд за волоссям після процедур репігментації. Шампунь від American Crew спеціально розроблений для якісного догляду за волоссям після появи сивини і застосування маскувальних косметичних засобів. Діюча формула речовини ретельно дбає про волосся і допомагає зберегти колір. American Crew Precision Blend - це чоловічий шампунь для волосся, використання якого дозволяє підтримувати ефект від маскуючих сивину засобів, тим самим даруючи відчуття впевненості в собі та бадьорості духу. Шампунь Precision Blend розроблений з урахуванням всіх особливостей сивого волосся, тому продукт від American Crew збагачений багатьма корисними мікроелементами. Серед них силіконова олія, яка надає блиску і запобігає сплутуванню волосся, завдяки чому шевелюра буде виглядати доглянуто і акуратно. У той же час, натуральний екстракт розмарину, який містить в собі поліфеноли, надійно захищає волосся від втрати кольору і як результат - дія маскувальних засобів триватиме значно довше. Також в складі шампуню знаходиться пантенол. Ця речовина широко застосовується завдяки своїм по-справжньому корисним властивостям. Як відомо, пантенол забезпечує зволожуючий ефект і запобігає пошкодженню локонів, паралельно насичуючи волосся цінними мінералами, що сприяє поліпшенню загального зовнішнього вигляду. Крім цього, для мінімізації негативного впливу ультрафіолетового випромінювання в шампунь додали Бензофенон-4, таким чином волосся буде добре захищене і збереже свій відтінок. Підтримує ефект від маскувальних засобів Повноцінний догляд після репігментації Покращує зовнішній вигляд волосся Спосіб застосування: Змочіть волосся теплою водою. Потім розподіліть невелику кількість шампуню на долонях, після чого масажними рухами нанесіть на волосся, починаючи від самих коренів. В кінці процедури ретельно промийте волосся. Склад: Aqua (Water) (Eau), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Decyl Glucoside, PEG-12 Dimethicone, Glyceryl Laurate, Disodium EDTA, Polyquaternium-7, Panthenol, Polyquaternium-10, Wheat Amino Acids, Glycerin, Sodium PCA, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Parfum (Fragrance), Benzophenone-4, Sodium Chloride, Citric Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben. Продукт не тестувався на тваринах
Шампунь для волос после маскировки American Crew Precision Blend Shampoo 2
Шампунь для волос после маскировки American Crew Precision Blend Shampoo 250 мл 669316068991 - шампунь для сухих и седеющих волос.
American Crew Daily Cleansing Shampoo денний шампунь для чоловіків 250 мл
American Crew Daily Cleansing Shampoo, 250 мл, Шампуні для чоловіків, Шампунь American Crew Daily Cleansing Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: інтенсивно зволожує очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся надає волоссю блиску й об’єму надає волоссю мужнього аромату Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Шампунь очищающий с пилингом American Crew Detox Shampoo 250 мл 7386780013
Шампунь очищающий с пилингом American Crew Detox Shampoo 250 мл 738678001356 - глубокое очищение волос и кожи головы. Его формула разработана с учетом особенностей прядей и кожного покрова мужчин.
Шампунь (3 В 1) American Crew Shampoo, Conditioner and Body Wash 450 мл 73
Шампунь (3 В 1) American Crew Shampoo, Conditioner and Body Wash 450 мл 738678251416 - средство American Crew Classic 3-in-1 объединило в себе шампунь, кондиционер и гель для душа.
Шампунь для седых волос American Crew Daily Silver Shampoo 250 мл 73867800
Шампунь для седых волос American Crew Daily Silver Shampoo 250 мл 738678001585 прекрасно питает и осветляет седые волосы. Удаляет медный оттенок на волосах. Веганский, нет силиконов и парабенов в составе.
Шампунь для волос для глубокой очистки American Crew Cleanser Shampoo 450
Шампунь для волос для глубокой очистки American Crew Cleanser Shampoo 450 мл 738678000991 - профессиональный шампунь для глубокого очищения.
Шампунь для волос American Crew Daily Moisturizing Shampoo 450 мл 73867800
Шампунь для волос American Crew Daily Moisturizing Shampoo 450 мл 738678001066 - прекрасно тонизирует и увлажняет кожу головы, укрепляет волосы и придает им естественный блеск.
Помада для стилизации волос American Crew Pomade 85 г 738678151761
Помада для стилизации волос American Crew Pomade 85 г 738678151761 - помада обладает средним типом фиксации, а также обеспечивает сильный блеска. Средство предназначено для укладки волос различной длины.
Кондиционер для волос American Crew Daily Conditioner 450 мл 738678001035
Кондиционер для волос American Crew Daily Conditioner 450 мл 738678001035 - кондиционер для ежедневного использования от American Crew отлично увлажняет волосы, не утяжеляя их.
Предыдущая   Следующая
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос) American Crew. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь American Crew в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос) American Crew. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История