искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 90 моделей:
| крем Сбросить все
Аква-крем для волосся Dr.Sante Hyaluron Hair Deep hydration Глибоке зволож
L’Oréal Paris Elseve Dream Long крем для пошкодженого волосся 200 мл
L’Oréal Paris Elseve Dream Long, 200 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання L’Oréal Paris Elseve Dream Long надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: має відновлювальний ефект зміцнює корені волосся надає привабливого блиску забезпечує ефективний захист під час термоукладки волосся Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Крем для ослабленого волосся Elseve Full Resist Brush Proof Cream 200мл 36
Крем для ослабленого волосся Elseve Full Resist Brush Proof Cream Засіб миттєво зміцнює і відновлює волосяні стрижні, полегшує розчісування, допомагає позбутися вузликів та сплутаності, не пошкоджуючи структури волосся.
Syoss Oleo Intense крем на основі олійки для блиску та шовковистості волос
Syoss Oleo Intense, 200 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Бальзам для волосся Syoss Oleo Intense забезпечить необхідний догляд за волоссям після миття, зволожить його та спростить подальше укладання. Властивості: зміцнює корені волосся розгладжує та попереджає розпушування усуває механічне та хімічне пошкодження піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим забезпечує волоссю сяючий блиск доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків дарує волоссю шовковистість і здоров’я Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
CHI Luxury Black Seed Oil Blow Dry Cream поживний крем-захист від дії висо
CHI Luxury Black Seed Oil Blow Dry Cream, 177 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Приборкайте своє непокірне волосся. Крем для вирівнювання CHI Luxury Black Seed Oil ідеально розгладить неслухняне волосся та зробить його максимально піддатливим. Властивості: робить волосся гладеньким і слухняним запобігає небажаному завиванню волосся забезпечує термозахист волосся надає зволоження та блиску забезпечує легку фіксацію захищає від зовнішніх впливів зміцнює корені волосся Склад: не містить сульфатів містить не менше 92 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на помите шампунем, вологе волосся. Опісля висушіть волосся феном.
Одеколон для собак Espree Coconut Cream Cologne з ароматом кокосу, 118 мл
Кремовий кокосовий одеколон для собак Нейтралізує неприємні запахи Залишає приємний кокосу Надає шерсті шовковистості Містить органічне алое вера Без тестів на тваринах Ніжна для цуценят формула Виготовлено з інгредієнтів високої якості Без барвників Безпечно використовувати з засобами від комах Ніжний відновлювальний спрей-одеколон, використовуйте за бажанням для створення приємного аромату тривалої дії та досягнення антистатичного ефекту. Застосування:  Побризкайте на вологу чи суху шерсть та дайте висохнути. Зберігати в недоступному для дітей та тварин місці.
Bioderma ABC Derm Babysquam крем для дітей проти шелушіння на шкірі голови
Bioderma ABC Derm Babysquam, 40 мл, Проблеми зі шкірою голови для дітей
Захисний крем-емульсія Skin Protect 100 мл 4045787689426
Крем-емульсія для захисту шкіри голови Schwarzkopf Professional Igora рекомендований для використання під час будь-яких технік фарбування та завивки волосся. Засіб з унікальним складом допомагає уникнути попадання хімічних речовин на шкіру та її фарбування пігментами. Крем-емульсію слід наносити по лінії росту волосся перед процедурою зміни кольору. Як результат – жодних плям на шкірі, ніякого роздратування та почервоніння. Особливості: Формула з рослинними компонентами, вітамінами та корисними мікроелементами. Пом`якшує та живить шкіру. Захищає шкіру від фарбування, хімічної дії фарби або складів, що використовуються у процесі завивки. Містить нейтралізуючі компоненти, які запобігають почервонінню та подразненню шкіри. Чи не провокує сухість шкіри. Простий та економний у застосуванні.
Зміцнюючий крем для волосся НД Bonacure Fibre Force 500 мл 4045787443516
Особливість продуктів цієї серії в тому, що в їхній основі - інноваційна формула Bond Connector, яка проводить реконструкцію відсутніх зв'язків у структурі волосся і відновлює його цілісність. Бренд Schwarzkopf Professional вже не перший рік радує косметичними засобами, які істотно покращують стан волосся. Локони, завдяки використанню такої крем - маски, стають більш еластичними, гладкими і блискучими. Застосовуючи таку маску ви зможете провести високоефективну терапію ослабленого, пошкодженого термічним і хімічним впливом, а також схильного до агресивного впливу сонця волосся.
Крем-бальзам O'Berig Мигдалево-молочний з медом, зволожуючий, для всіх тип
Крем-шампунь O'Berig Мигдалево-молочний з медом, зволожуючий, для всіх тип
Маска-крем Fortesse Professional Volume & Boost Об'єм, для тонкого волосся
Шампунь Le Petit Olivier Hair Care Range, для нормального волосся, солодки
Крем-маска Botanic Leaf Глибоке відновлення та живлення для пошкодженого в
Спрей Le Petit Olivier Hair Care Range, для нормального волосся, мигдаль т
Крем-маска Kayan Professional Rich Oil Creamyдля сухого та пошкодженого во
Маска-крем Fortesse Professional Volume & Boost Об'єм, для тонкого волосся
Крем-маска для сухого та пошкодженого волосся B2Hair Collagen Hydro 1 л
L`Oreal Paris Elseve Full Resist Brush Proof Cream 200 мл (3600523883899)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Schwarzkopf Зміцнюючий крем для волосся ВС Bonacure Fibre Force 500 мл (40
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
L`Oreal Paris Elseve Full Resist Brush Proof Cream 200 мл (3600523883899)
Schwarzkopf Зміцнюючий крем для волосся ВС Bonacure Fibre Force 500 мл (40
Kallos Cream шампунь для нормального волосся 700 мл
Kallos Cream, 700 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos Cream ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості дарує волоссю ніжний аромат зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Fanola Wonder Color Locker Extra Care Sealing Cream розгладжуючий крем для
Fanola Wonder Color Locker Extra Care Sealing Cream, 200 мл, Бальзами для волосся для жінок, Бальзам для волосся Fanola Wonder Color Locker Extra Care Sealing Cream забезпечить необхідний догляд за волоссям після миття, зволожить його та спростить подальше укладання. Властивості: відновлює красу та блиск фарбованого волосся зцілює та розгладжує поверхню волосся зволожує та живить волосся доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Склад: засіб підходить для веганів Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем і висушене рушником волосся. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История